Отговори
# 150
  • France
Срещат се испанец, турчин и арабин и си говорят за особеностите на езиците им.
Испанецът: "Ние имаме маняна. Това означава утре, вдругиден или по-другата седмица.
Турчинът: "Ние имаме еваш-еваш. Това значи, че ще стане. Този месец, другия... догодина...
Арабинът: "А ние казваме инш'Алла. То е нещо като маняната и еваш-еваша, но го няма този нюанс на прибързаност.

# 151
Добри, щом си се изчервила, аз похвали няма да пиша, ама да си ги прочетеш виртуално!! Smile

Нахранени и изкъпани чавета, майка им - наполовина. Демек нахранена, но още мръсна...

Препоръчайте някой интересен сериал, че Живите мъртви направо ми омръзнаха. Попаднах на Сандитън 2 и 3, но без субтитри, а и сайтът Филми123 се лигавчи и иска кинти да ми ги пусне. Мрън!!!

# 152
Мързе, изгледа ли втория сезон на From? Помня, че ти беше харесал. Yellowjackets също ти препоръчвам, тип трилър, мистерия, хорър.
Кайсия, Бър, радвам се за добрия развой на събитията. Кайсия, ще продължавам да стискам палчета за баща ти, да продължава в същия дух.
Добри, липсваше. ♥️

# 153
Кайсия, радвам се за татко ти и аз. Бързо да се възстановява и лошото да е зад гърба му.

Добри, добре завърнала се. Благодаря за морските и коптските рубрики Heart

Аз днес се издъних, но си признавам, че много исках да уча, ама нямах желание. Шансът не беше на моя страна и продължаваме напред, както казват след всеки футболен мач. Леко се бях депресирала, но проветрих главата с 2-3 спринта и ме заболя коляното. Та болката в коляното победи успешно депресията Joy

# 154
Попи, разсмя ме Simple Smile Дано коляното да мине бързо.
Лав, вие как сте?

Място не си намирам, много ме мъчат шумовете около мен. МУ е увеличил телевизора, не спира да говори и коментира заедно с него, отгоре стържат бясно със столове по пода. Пълна какафония, иде ми да вия направо Sad Искрено завиждам на хора, на които шумът не им пречи.

От два дни ме агитират много агресивно за предстоящите избори. За първи път ми се случва подобна масирана атака, не ми допада изобщо.

# 155
Бърд, поискай си 100 кинта, за да гласуваш за този, за когото те агитират и ще спрат.

# 156
Изобщо не се бях сетила Joy
Ако всеки от агитиращите (за един и същ човек) ми даде по 100 кинта, ехеее, живот, здравей Joy

# 157
Бърд, кажи им, че и приятел ще им заведеш. После ще идем на обяд Sunglasses

# 158
Фром ми идва твърде хорър... то не, че ЖМ не беше, ама посвикваш някак с главите, цепещи се като тикви нонстоп.. Йелоуджакетс може да го пробвам, все го подминавах досега...

Бърди, и аз искам някой да ме агитира. Що не щат... Smile

# 159
  • Пловдив
Добро!

# 160
Добро!
  ДобрЕ, много ми хареса разказът.Искам да почетат още за това.В кой град е църквата?
   Пия кафе на терасата, ама голям студ!
  Помните ли за кученцето,дето много лаеше,съседката отсреща не се грижи за него,вързано на връв един метър.Без колибка,вали,пече все върху него.Правихме забележки, молихме я да се погрижи за него, накрая нейната непосредствена съседка го взе, пусна пост в Забелязано в.... и си намери нови стопани.
    Отивам да си пускам кокошките и се оправям за каторгата.
  Спокоен ден да имате!

# 161
  • София
Хелоу, дами! Лек и продуктивен ден.

Благодаря ви от сърце, че бяхте с мен вчера. Голяма работа сте, да знаете!

Днес е 64 август и сутрините почнаха леко да захладняват. Nature Snowman

Тийнката пак тръгна по къси гащи, ама я сядох. То дъха ти се вижда, тя по голи кълки. Лошото е, че следобед става топло и почва отлюспването.

# 162
Добро утро! Най-обичам да ме кандардисват да гласувам за общински съветници, все познати или приятели на някой, ама по 60лв ще ви дадем, само гласувайте. Ей ся.
На капчките онзи ден дойдоха двама кандидат кмета, направили си по няколко снимки и клипчета как даряват пари и дават капачки, много тъп пиар на гърба на основателя на кампанията, който дава всичко от себе си и я прави без да си плаща заплата.  Решила съм за кой ще гласувам, макар да знам кой ще е отново кмет на този потънал в боклук и западащ град.
Спорен ден!

# 163
  • София
Добро утро!

Мен преди време един клиент се опита да ме подкупи да гласувам за някой си. Аз го питах дали знае, че е незаконно. Той рече, че не е незаконно, ако само аз и той знаем за случката. Тогава му посочих камерата и стикерът, че в офиса има видеонаблюдение. Секнаха му мераците . 😂

Един друг пък, от мургавите събратя, се разхождаше в района с торба крадени парфюми и ги предлагаше на примамливи цени. Напъха се и в офиса да ме изкушава и гордо обяви , че са крадени. Аз почти също толкова гордо му казах, че има камера в офиса. Демонстрира завидна пъргавина на излизане. 😂

# 164

Днес е 64 август и сутрините почнаха леко да захладняват. Nature Snowman

Joy Ама вярно си е. Август имаше по-хладни сутрини при нас.

Мойта тийнка не е с голи кълки, но е с гол кръст. И като гледам, ще си ходи по него от тук до края на света.

Общи условия

Активация на акаунт