Отговори
# 165
  • тук и там
Мен пък никой никъде не ме е кандардисвал да гласувам ,още по-малко пък е искал да ми плаща.
Малкото го пратих по едно яке без ръкави, щото за пореден път забравил другото в училище. Три суичъра и едно яке до тук ми е загубил(забравил)в училище или занималня. Не можел да ги намери..
Днес пак му казах да си ги търси, щото аз есенно яке няма да купувам друго..

Добро утро. При нас дъждовен ден се очертава.

# 166
Оф, кученцето го върнаха. Докара го мъжът на тая , и пак си лае. И пак на 1 м каишка вързано за един кол.Насред мръсотия.
   Много хладно ! На мен , дето все ми е жега. Даже облякох жилетка в магазина.
   Пия кафе, настройвам се да заработвам, ама нещо не ми се получава.

Скрит текст:
      За кандърмите кметски- при нас кметът си е от 20 г, има доволни и недоволни.Но е факт, че градът се промени към добро, много даже - чисто е , центърът е хубав, ремонтиран, осветено , много цветя и зеленина. Населението намалява, факт.Има проблемни улици- факт.Има слухове за далавери -факт.Аз обаче пак за него ще гласувам, защото няма добра алтернатива. Никой от новите кандидати не ми Ареше.
    Две близки, много близки дружки са кандидати за общ. съветник. Наясно съм с идеите им и подбудите да го направят. Семейно ще си поделим гласовете за тях.Идват и разни други да ме агитират, съседи по работа. Ама нищо съществено не ми казват- кои са , за какво се борят.
    Има и такива, известни в града, дето на всеки избор са за различна партия. Според ветреца, накъде задуха. Тия са ми най-смешни. Едната докара аптеката си до фалит, град ще управлява. Подбрала си е общински съветници- единият беше СДС, после ГЕРБ, сега трета партия. Другия беше подкрепян от ГЕРБ на миналите избори,ама не събра гласове, сега при новите.
    Стига толкоз за политика.       

# 167
Я су, оморфи кирии! Днес пийте по едно за мен  Сагапо поли, поли... В Елада всичко е любов!

# 168
Здрава да си,Карамел любим!Винаги пъстра и шарена,и с насмешка гледаща на нещата!Туряй розовите очила и фустани,сипвай лекарството с розов портокал за разнообразие,и край на болежките!
Захладнява,а климатици още нямаме 😬.Поне имаме конвектори за зор заман.Обаче утре ще му мисля,сега на работа на топличко 😁

# 169
Кара, прекрасна , бъди здрава!И всички твои любими да са здрави! Трупай опит, мъдрост, събирай и раздавай любов! За мен е чест, че те познавам, макар и виртуално!

# 170
Честита да си, Карамел!
И малко повече егоизъм и почивка ти пожелавам.

Марул, вашият град е много хубав. С ММ по едно време се бяхме замислили дали натам да не се насочим.

# 171
  • София
О, Кара, наздраве за теб и твое здраве виртуално! Довечера и фактически! Поздрави на Елада-та!

# 172
Честита да си, Карамела! Да развяваш дълги години красиви фустани по красиви места, заобиколена от любими хора! Наздраве!

# 173
Я су, оморфи кирии! Днес пийте по едно за мен  Сагапо поли, поли... В Елада всичко е любов!
Здрава и щастлива бъди , карамелена богиньо! Сагапаме ке емис ❤!

# 174
  • София
Кара Миа, честито. Все така шарена и много обичана.

# 175
Честита да си, Карамелчик, здрава, цветна и шармантна! Kissing HeartCocktail

Аз не съм била в града и в края на Марулетка, но напоследък виждам снимки и чета хубави отзиви. Скоро коментирахме, че живот и здраве догодина трябва да включим района в плановете за посещение.

Имам поредна драма с Еконт, че и ми се карат по телефона Rage Много им зачестиха издънките.

# 176
  • София
Здрава да си Карамелчик, спокойна и щастлива. ❤️

# 177
Карамел, здрава да си и всички, за които се грижиш, също. Късмет и повече свободно време за прически, фустани и   места, на които да ги показваш.

# 178
  • France
И ти ли имаш рожден ден? Ееее, само хубави хора познавам родени в първите дни на октомври. Да си честита, от здраве и любов да не се отървеш Kissing Heart

# 179
Честита да си Карамел! Все така цветна и неповторима!

Марул, наскоро срушах тирада 15 минути относно вашия кмет и нови правила за паркиране, които въвел. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт