Отговори
# 180
Благодаря ви, приятелки любими  Heart Още една обиколка около луната Simple Smile Вече от толкова години съм на 18... е добре де, най-много на 22... Чувството е невероятно! През погледа на изминалите ми лета, засега мога да кажа следното: Всяка жена трябва да знае как да си носи токчетата, очилата и годините! С първите две се справям 😜 С последното обаче… Душата ми все още изисква намазване с акне аут, тийнейджърка е още милата, кожата ми пък пищи заради нужда от антиейдж грижа. Сърцето ми подскача и ме подтиква да запретна поли и да изтанцувам един бурен кан-кан, а костите протестират и пъшкат, че е време да ги подкрепя с един елегантен бастун.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 15:24 от Caramella

# 181
  • София
Те да оправят пътищата, не след едно ходене да сменяш цялото окачване на колата.

# 182
  • France
Хубавица Heart Eyes

# 183
  • Варна
Ой, Карамел, красавице, видох те най-накрая!! Честита бъди!  
Отсега почвам да се подготвям да пия едно-две за твое здраве довечера Cocktail Cocktail  Flowers Cherry Blossom

И ти ли имаш рожден ден?

Ам още кой, Фил?

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 12:44 от Dorchester

# 184
  • тук и там
Честита да си Карамелче! Все така шарена, блестяща и  омагьосваща! Още дълги години да развяваш фустани на красиви места с любимите си хора! И аз като Бър-черпя си се  виртуално, довечера и реално  за твое здраве.

Моята майка и тя другата седмица е рожденичка.Тъкмо днес и поръчах парфюм за подарък. Много любими жени имам от тази зодия(мама, две приятелки)-всички са наистина невероятни жени.

Много си хубава, Карамел!

# 185
Аууууу, прекрасна Кара мия!!! Най-после те видях! Изобщо не ти вярвам, че си на 48 !
   Тилче, гърли им на хората, че синята ни зона е 2 лв на час. Много е, вярно. Но лично аз предпочитам, ако имам работа в центъра, плащам си , върша си я и изчезвам. Не да се чудя къде да се мушна, пред кой гараж да спра, кой ще ми надере колата или ще ме овика.Улицата, на която е магазинът ни е съседна на центъра.С тази зона стана така, че хората, които живеят тук , и ние с магазините ,не можем да си влезем в домовете/ обектите.Щото на другите не им се плаща 2.00 лв.Та нещата са тако и вако. Ако нещо го събори кмета, ей тая синя зона ще е.
    Вече си имаме нов център, с красиви фонтани, които светя цветно вечер. Всички паркове са ни осветени и с охрана.Винаги има вандалски прояви, но това е до съвест и възпитание.
    Ай, стига съм го хвалила.
   Мид, къде си разби колата, в нашата посока ли? Чувам, че е кошмарно през Враца за София, синът ми Петрохан минава.

# 186
Марули, благодаря, че ме подмлади, злато.  54 подкарах днес.

# 187
Шшшшт, в тази тема си казваме годините в евро. 27 звучи много по-добре. 🤣
Здрава да си Карамел, прекрасна си ❤️

# 188
   Шшшшшшт!

# 189
  • Пловдив
Кармелота, да си здрава! Heart

# 190
И от мен ЧРД, Карамелче! Много ми хареса за акнето и анти ейдж. 🤪😂 Здрава да си, щастлива, усмихната и обичана! По-малко каторга, повече Елада, по-малко ядове, повече кеф. Хубав празник! 💐🥳💋

# 191
Марул, беше свързано нещо с това, че няма къде да си оставиш колата за по- дълго време, или поне не на удобно за него място. Той е зле с краката, не е в състояние да търси паркинг, пък от там насетне да трамбова из улиците. Не плащането му е проблем, а че няма удобно такова, което да може да ползва за 3- 4 часа, защото той като отиде и гледа бая неща накуп да отметне. Нещо подобно беше, аз на 30- тата секунда вече не го слушах, защото негативизмът му ми идва вповече и съм си отработила механизам просто да не го чувам. Иначе чух и как е несменяем кметът, 20 гОдин на власт и т.н., и т.п.

Ко речи? Абсурд, не вярвам!!!

# 192
  • Somewhere in the World
Карамелче, Честита да си , Все така да сияш, да си здрава и пълна с енергия и хубави емоции! Пожелавам ти да обичаш и да си обичана Heart

# 193
Честит рожден ден, Карамела!
Здрава, щастлива, обичана и красива както досега!

# 194
Карамелчик, жива и здрава бъди и с все така млад дух. Бъди вдъхновена, щастлива и радваща се на живота и не на последно място - много прекрасни моменти, споделени с любимите ти хора. Наздраве!
П.С. Енергията ти се усеща през снимките. ♥️

Бърди, не знам какво да кажа. Уж в един момент си кажа, че ми просветва, а в другия се чувствам като блъсната от камион. Малкия поне спря да вдига температура и е игрив.
Иначе днес се възмущавах - старая се аз да му сготвя нещо вкусно, но всичко е обречено да бъде хвърлено на пода. Види ли обаче буболечка или всякаква гадинка/боклуче, веднага е готов да лапне. Е, може ли така!!! 😒

Общи условия

Активация на акаунт