Отговори
# 90
  • Варна
Привет, наспорт и т.н.
При мен малко се получи "Зачезнала е Тодора, моме Тодоро, Тодоро..." Но, тук съм пак. Честит октомври, честита ни нова тема. Кло, мерси!

Имах си хубав уикенд, след старта, който описах. Лежерен съботен ден, следобеден сън, вечерта свирихме в един клуб. Дази сутрин рано отлепихме, с дърворезбарската професия на мъжО участвахме в едно целодневно събитие извън града. На зелена поляна ядох леща, сготвена с картофи, целина и някакви пръчки и треволяк. Ми разкошна беше!!!

Тука сега наваксвам и освен мноооогото чистене виждам, че палачинките и телешките опашки са заразни Simple Smile

Кърпите за прозорци на Уинд изглеждат вълшебни, ще се пробват!

Мьос, браво на медалистката и на голмайсторката!

Всички никнещи зъбки и други поводи за почесване, температури и други неудобства, при малки, големи и още по-големи - незабавно да минават. Хау!

ПП: Не се казвам Тодора и не съм мома Simple Smile

# 91
  • sf
Хвърлих едно очо на някои новогодишни оферти, в БГ, ама лошо ми станА! Тия май въобще не познават числата?! 🙄

# 92
  • France
И ние се върнахме по живо, по здраво. Не беше лесно, всички караха като пълни идиоти Rage Браво на Недовършений, на мен ми прекипя 3 и два пъти изпищях от страх.
Хубав ден беше, бяхме в Астерикс парк. И пак ми беше едно... тъжно. Днес преди 2 години блъснаха баща ми и го направиха инвалид. Не успявам да го приема.

Добри, радвам се, че пак писа. Обичам твоите пътеписи.

# 93
ДобрЕ, добре дошла,отново!
  Мьос , брависимо на девойките!
  Дойдоха си децата, синът освен опашките, купил вино -пелин и малиново.Майкоу, така се почерпих,че едвам пиша .Обожавам  малиново и Пелин.Бебети и то мина, да види вуйчо, нареди ни бързи кой къде да седне, какво да си обуе , хапна мляко и си замина.
  Лека!

# 94
  • София
Е добре де, как успях да ви изтърва?
Кло, мерси за темата.
Имам някаква парочистачка за под на дълга дръжка. Мие хубаво много. Имам и една малка, куча марка, която има много накрайници, ама мерак за ползване нямам.
Метла нямам. Имам една на двора, но и там рядко мета, а ползвам прахосмукачка за индустриален боклук.

# 95
  • София
Добро утро! Леко хладничко, ама все пак е октомври. Да ви е лека седмицата и без болежки!

# 96
Добро и от мен!  Успешна и спокойна седмица.Снощи добре , ама днес....че и  на работа.

# 97
Добро и от мен! Успешна нова седмица!

# 98
  • тук и там
Добро утро! Снощи почти не спах, сабалян се окумих още в 5,30. Притеснено ми е. Ще имам нужда от положителната ви енергия-баща ми ще го оперират днес.Ще му се обадя по-късно, да каже поне към колко часа е планирана, нядявам се да мине добре  като за начало, и после и хистологията му да е добра.
Оффф.
Хубава и спокойна седмица  от мен!

# 99
Кайс, стискам палци и всички положителни мисли са към татко ти! Ще бъде всичко наред!

# 100
  • Пловдив
Добро новоседмично!

Кайс, стискам! Всичко ще мине по конец! Hug
Някой ме питаше за свекър ми...ами като не си пие хапчетата отжтерапията е много добре! Почти както преди онуй да му се лепне Confused Но почне ли и става унил, изморен...побеля, кожата му се цепи - тънка като вестник е и разни др."екстри". Хем това е ново хапче...Не му дават да ги спре, за да няма разсейки. Та така...

Щях да си поспя, ама станах...нещо мий смотанко Confused

# 101
  • Варна
Кайс, пращам и от мен с всичка сила. Flowers Four Leaf Clover

# 102

Отпуската свърши 😢

Кайсия, стискам 🍀

# 103
  • София
Добро утро!

Кайс, стискам палци! И гуш! Представям си колко ти е тежко.

ДобрЕ, ама ти като писа, че скоро ще дойдеш в темата не се и надявах да е същия ден. Добре си се завърнала! 🤗 Обаче що тъй се разпищоли сЯ? Беше призована да покажеш палец, не цяло стъпало, та чак два броя! Ще те гепи моралната полиция.

Като казах стъпало, как ти е петата? Боли ли още?

Ох, Сис, много вярно туй за птичките! 😄 Аз обаче хем съм на работа, хем рано "пях". Не по свое желание. Насилствено бях изтръгната от съня заради шум в съседите. И започнах да пея по техен адрес едни благославящи фрази.

Ай успешна седмица на всички! Отивам да будя детето и то да попее преди уроците.

# 104
Кайсия 🍀🍀🍀

Спимисенемисеработимързименемисеработипуууууу.

Общи условия

Активация на акаунт