Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 331
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 165
Заявих награда във chupa chup дано да е хубава .

# 166
От форумната игра 🤗
Много бързи 😊
С кой куриер ги получи?
[/quote]
С Еконт.

# 167
Печелившите лаптопи в играта на метро
https://www.metro.bg/igri/b2s

# 168

Дойде ми батерията от Натура 2000!!!
Качеството е супер! Много съм доволна.

# 169
  • Сливен
В КК играта отворих втора врата и събрах 2 фанти, които после изчезнаха и се появи при ново влизане само една.Някой да е играл днес на играта?Не дава и джеймчета.
Току-що играх. Отворих всички врати, обиколих всички стаи и събрах 6 фанти. Накрая ми каза "Браво". Не разбрах даде ли ми и колко джемове. Нямаше съобщение за това.
Тази сутрин и аз отворих всичките 6 и при мен изписа "Браво". Не видях да дава каквито и да е джемове...

И една игра в Инстаграм - но не мога да разбера, кое точно е наградата 🤔.
Скрит текст:

# 170
  • София
Знаете ли къде публикуват печелившите от игрита на CineGrand от ФБ? Има поне 3 или 4 игри, на които не откривам печеливши...

# 171
Знаете ли къде публикуват печелившите от игрита на CineGrand от ФБ? Има поне 3 или 4 игри, на които не откривам печеливши...

Отговарят като коментар върху вашия.
Аз съм спечелила тениска. Писаха ми на коментара да им пиша ЛС. После си писахме. Наградата се получава от киносалона в мола. Още не съм ходила до мола да я взема.

# 172
Днес си взех  наградата на Семана Simple Smile
И относно спечеления ваучер на Кауфланд свързах се по телефона със служител и минказа,че се активирали от 2 октомври, така че всичко е точно.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 16:08 от Summer_girl

# 173
Играта на Чисто свърши,дано скоро публикуват. Една потребителка,беше писала за мокри кърпи на тази фирма,с които си изчистила замърсена стена-някой има ли спомен?

# 174
Някой има ли който да чака шезлонг от последната игра на Хайнекен,че моят все още не е пристигнал, а някои вече се похвалиха преди седмици.

# 175
И аз пробвах кърпите Чисто на замърсена стена,  супер са, но и много зависи какъв е латексът отдолу...
Благодаря на Сикрет за споделеното!

# 176
  • Сливен
Играта на Чисто свърши,дано скоро публикуват. Една потребителка,беше писала за мокри кърпи на тази фирма,с които си изчистила замърсена стена-някой има ли спомен?

Да, аз писах. Златанова , радвам се, че и на теб са свършили работа кърпичките.

Да си допълня поста, след запитване на лично съобщение. Кърпичките са ето тези. Взех първите които видях - от Кауфланд , на цена около 5 лева. Сега погледнах в Интернет - не знаех, че има и други модели/видове. 😅

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 18:40 от сикрет

# 177
Звънят от Пепси...

# 178
Спечелих си два билета за мача в събота. 💙

# 179
Не купувайте шоколад Киндер от Кауфланд.Не признават бележката.

Общи условия

Активация на акаунт