Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 322
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 150
# 151
В магазинчето за алкохол и цигари на Сточна гара в София има игра. До касата на градска мобилност, къде може си презаредиш картата за градския. Отсреща на Лидл е. Купуваш 2 продукта на КК, отбелязани са кои участваш. Теглиш скреч карта за купа за ядки.
Предполагам е същото.

# 152
  • Под Слънцето
Мъжо го нема у Дж Б-то, ама дианчето е уредила майка си..

# 153
  • София
Игра за 2 кино-билета за филма "Убийствен пъзел-10"

# 154
  • Пловдив
Метро и тяхното Метрочасие няма ли най-накрая да публикуват кои са печелившите? То е ясно, че най-вероятно вече да се свързали с късметлиите, но надеждата умира последна Joy

# 155
    https://rovanicases.com/product/dobermann/?utm_source=facebook&u … CoBUkB7QnsMRMgAmX Има колело с отстъпки, ако на някой му трябва кейс

# 156

-10% OFF06C81A9 Някой ако иска,да го ползва.

# 157
    • Б
    Игри с витамини, лекарства  има ли?

# 158
    Не мога да не се похваля, че получих мейл, че печеля 20 лв. от играта на Lidl "Твоето мнение“, защото предполагам че има и други като мен, които играят от години не само на тази, но и другите им игри и никога не са печелили.
    Само не мога да разбера защо са го направили толкова сложно и паричките не се получават като купон в приложението, ами трябва да връщаме коментар с адрес, на който да получим сумата.

# 159
    Не мога да не се похваля, че получих мейл, че печеля 20 лв. от играта на Lidl "Твоето мнение“, защото предполагам че има и други като мен, които играят от години не само на тази, но и другите им игри и никога не са печелили.
    Само не мога да разбера защо са го направили толкова сложно и паричките не се получават като купон в приложението, ами трябва да връщаме коментар с адрес, на който да получим сумата.

Пластиките от тази игра идват от чужбина с куриер DHL.
    Вероятно в бъдеще ще ги направят като купони в приложението.

# 160

От форумната игра 🤗
    Много бързи 😊
    С кой куриер ги получи?

# 161
    Пуснали са Чупа Чупс наградите

# 162
    https://barf.bg/bg/barf-quiz
    Нека пак да дарим за животните от Animal Rescue Sofia, като попълним анкетата:

# 163
    • Пловдив
    Метро и тяхното Метрочасие няма ли най-накрая да публикуват кои са печелившите? То е ясно, че най-вероятно вече да се свързали с късметлиите, но надеждата умира последна Joy

принципно само чета, но да ти отговоря - току що ми се обадиха от Метро, че печеля лап-топ Леново.
      Върви ми в техните игри. Преди 2 години спечелих мак бук. И нямам никакви връзки в Метро.

качиха списък с печелившите - с номер на метро карта, а не фактура/касова бележка

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 10:03 от dundi73

# 164
      • Пловдив
      Ехааа, честит да ти е и със здраве да го ползваш!
      Аз ще се надявам на Фибела Joy

Общи условия

Активация на акаунт