Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 98 405
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 135
Имаше, да, но свърши на 30ти.
За мин 19.99 лв трябваше да се купи продукт.

# 136
  • Б
На office 1 има изтеглени печеливши.

# 137
Имаше, да, но свърши на 30ти.
За мин 19.99 лв трябваше да се купи продукт.
Ах, да! Знаех си, че имаше нещо. Направих поръчка онлайн на 29ти, но пратката дойде днес и явно напразно поръчах 7 пакетчета конци за зъби. Flushed Благодаря!

# 138
  • София, Дружба 2
Авенди  и кауфланд със смирноф и jb публикуваха печеливши. Има няколко печеливши с еднакви имена, които се повтарят по два пъти за една награда. Голям късмет, голямо нещо. Та в игри на  авенди повече няма да участвам. Пък после нека да се чудят защо нямат участници.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 16:15 от Picky

# 139
  • Тук и там
https://avendi.bg/promoteh-winners/  тъкмо и аз влизам това да кажа Simple Smile

# 140

От форумната игра 🤗
Много бързи 😊

# 141
Някой получил ли е наградата от Авенди?

# 142
От авенди спечелих миналата седмица,но никой още не се е свързал с мен.

# 143
В КК играта отворих втора врата и събрах 2 фанти, които после изчезнаха и се появи при ново влизане само една.Някой да е играл днес на играта?Не дава и джеймчета.

# 144
  • София/Търново
В магазинчето за алкохол и цигари на Сточна гара в София има игра. До касата на градска мобилност, къде може си презаредиш картата за градския. Отсреща на Лидл е. Купуваш 2 продукта на КК, отбелязани са кои участваш. Теглиш скреч карта за купа за ядки.

# 145
От авенди спечелих миналата седмица,но никой още не се е свързал с мен.
И с мен още никой не се е свързал. Също печеля от миналата седмица(поне се надявам да съм аз).

# 146
Купих 2 кутии Траяна от Кауфланд, за да се включа в играта. Сега, като седнах да регистрирам, видях, че има минимална сума от 3.98 лв. Само че 2 кутии са 3.78 лв. Много подвеждащо Sad

# 147
  • Пловдив
В КК играта отворих втора врата и събрах 2 фанти, които после изчезнаха и се появи при ново влизане само една.Някой да е играл днес на играта?Не дава и джеймчета.
Току-що играх. Отворих всички врати, обиколих всички стаи и събрах 6 фанти. Накрая ми каза "Браво". Не разбрах даде ли ми и колко джемове. Нямаше съобщение за това.

# 148
Купих 2 кутии Траяна от Кауфланд, за да се включа в играта. Сега, като седнах да регистрирам, видях, че има минимална сума от 3.98 лв. Само че 2 кутии са 3.78 лв. Много подвеждащо Sad

Описано е на началната страница на играта, както и в официалните правила, вкл. и тук в темата, че има минимална сума на покупка.

# 149
Аз участвам всяка седмица и съм със слушалки. Искаше ми се принтер, но и днес взех и участвам( в 1л Смирноф във Кауфланд е към 20 лв. Заредих всички барчета

Общи условия

Активация на акаунт