Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 98 389
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 120
Уж си записах игра на вафли Боровец, а сега не я намирам.
Може ли да помогнете?

Късметлийски месец на всички !

# 121
  • софия
От Милка не печеля но се надявам на голямата награда.
1:0 за Роден край, включих се в Киндер също.

# 122
  • Дупница
Някой чака ли все още email от последните награди на кк? Мисля, че се виждам на 2 места - за дъска + хронометър и за ваучер в steam, но до сега нямам мейлчета.
И аз се виждам ,но нямам имейл. Писах им 2 пъти ,но няма отговор. По техните правила ,ако днес не получим имейл ,изгаряме и печелят резервите.

# 123
  • Пловдив
Пак ме ограничиха в Инстаграм, не тагвам много хора, но явно много бързо го правя. Предните пъти по 1 ден, а сега за три дена.

И мен вчера ме ограничиха на третия коментар за деня, но тагвам с промеждутък и не е от бързината. През ден ме банват, преди не беше така.
И аз така.

# 124
Уж си записах игра на вафли Боровец, а сега не я намирам.
Може ли да помогнете?
Имаше игра на Боровец в избрани обекти до 30.09.

Чупата заспаха...

# 125
  • Пловдив
Раницата от Бекс пристигна вчера.

# 126

Аз нямам забележка! Чантата е страхотна и може да се ползва както за пазаруване, така и за плаж! Страхотно попадение. Мислех,че чорапите са от тези най-рехавите,обаче веднага намъкнах червените и на допир са си сууупер!Аз нямам идея тях как ги спечелих,като не съм купувала билети... но щом са решили,доволна съм. ❤️

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 11:03 от Shu34

# 127
  • Димитровград
Спечелила съм колонка хел кафе с едно участие от миналата седмица. Много се радвам. Получих и обаждане.

# 128
  • Пловдив
Пак ме ограничиха в Инстаграм, не тагвам много хора, но явно много бързо го правя. Предните пъти по 1 ден, а сега за три дена.
И мен вчера ме ограничиха на третия коментар за деня, но тагвам с промеждутък и не е от бързината. През ден ме банват, преди не беше така.
И аз така.
Хайде и аз със забрана за 1 ден в ИГ. Вчера в няколко игри се включвах без никакъв проблем, с много тагнати хора.Днес, на първата още получих забрана... Със сигурност някой ни докладва! Аз играя редовно от миналата година и за първи път ми се случва. Не, че печеля много. От Март месец не ме бяха теглили за нещо. Но пък играя само за желани награди. Миналата седмица ме изтеглиха за хладилна чанта с безалкохолна бира, но тук съфорумките казаха, че същите организатори не са раздали още наградите си от предходната им игра...

# 129
За играта на Хел кафе, след като им писах в контактната форма преди две седмици и миналата седмица си получих металната чаша, снощи получих и отговор по имейл, че чашите вече се изпращат Simple Smile

Аз още чакам моята от тегленето на 04.09 Sweat Smile

Бяха ми отговорили на мейла преди няколко дни, че имали проблем с металните чаши и затова бавно ги изпращали.

# 130
Бях инструктирала майка ми, когато купува Помбер за малката, да търси с играта, за да регистрирам на нейно име кодовете. Имаше регистрирани 3, аз също имах 3. Да, обаче мъжа ми обича да хвърля, та докато се усетя останах без една опаковка. Мислех си, сега ако ни изтеглят с този код, не можем да вземем наградата. Майка ми сутринта си отваря мейла - Честито, печелиш скейтборд! и аз така Flushed Почвам да търся опаковки, ровя, намирам петте и гледам кода - първата не, втората не, стигнах до последната и вече си мислех изпуснах такава хубава награда и си представях скандал с мъжа ми Laughing и хоп - последната опаковка е точния код! Леле, няма такъв кеф, малката ще полудее. Много обича всичко на колела - ролери, колело, тротинетка, сега напоследък само за скейтборд ми говореше. Сега баба ще й го подари, много се радвам! Heartbeat

# 131
  • София
Може ли да копирате мейла какво пише за спечеления скейтборд от Помбер. Имаше име като моето, но като им писах във ФБ на месинджър ме питаха с кой мейл съм участвала, казаха че не бил моя мейл, друг мейл бил и вече се свързали с жената с име като моето. Само че това само те го виждат-никъде няма част от мейла или част от телефона.
Питах ги ако пак изтеглят същото име да не би да помислят, че е другата жена пак изтеглена, теглели мейла и ако ми го изтеглят нямало да сбъркат нищо, че името се дублира. Името ми не е от най-често срещаните, да не говорим че вече и никой не си кръщава така децата.

# 132
Това е мейлът от Помбер - има персонален линк, на който да въведеш данни, където името, телефона и мейла са въведени вече от регистрацията и не могат да се променят.

Скрит текст:
Здравей, ...!

Честито! Ти печелиш скейтборд.

Последвай този линк и въведи данните си в 10 дневен срок от получаване на настоящия имейл, за да ти изпратим наградата.

Допълнително наш представител ще се свърже с теб на посочения при регистрация телефонен номер, за да уточни детайли и срокове за получаване на наградата ти.

Пълните условия за получаване на награда тук.

Поздрави,
Екипът на Pombar

# 133
Здравейте! Някой може ли да ми каже дали се бъркам или наистина имаше игра на Oрал Б и Ремедиум?

# 134
Здравейте! Някой може ли да ми каже дали се бъркам или наистина имаше игра на Oрал Б и Ремедиум?

На Ремедиум и Syoss има https://henkelbeauty-promo.bg/

Не помня Oral-B да са имали игра с тази аптека.

Общи условия

Активация на акаунт