Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 98 355
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 105
Получих Смс за две пратки от Спийди утре.
Става въпрос за забавените награди от КК от  преди 3 седмици. Аз очаквам Чорапи и Чанта+Ледарка.
Те са, днес си взех дъската и престилката. Добре ги бяха "нарисували" в апп-а, в действителност ... лятото си купувахме от Кауфланд едни дървени дъски по левче и са по-добри от тази😀

# 106
Пак ме ограничиха в Инстаграм, не тагвам много хора, но явно много бързо го правя. Предните пъти по 1 ден, а сега за три дена.

# 107
Пак ме ограничиха в Инстаграм, не тагвам много хора, но явно много бързо го правя. Предните пъти по 1 ден, а сега за три дена.

И мен вчера ме ограничиха на третия коментар за деня, но тагвам с промеждутък и не е от бързината. През ден ме банват, преди не беше така.

# 108
Няколко пъти се писа по темите - НЯКОЙ ви докладва коментарите и така се задействат механизмите за спам на ИГ.

# 109
  • Пловдив
Ееееее, най-накрая да спечеля от игра без покупка на Милка!!!
Чак не мога да повярвам Simple Smile
То не бяха да търся пеперудки, яйчица, продукти Милка...
Скрит текст:

# 110
Супер!
Аз от Милка не печеля, но се пробвам, де 🙂

# 111
Няколко пъти се писа по темите - НЯКОЙ ви докладва коментарите и така се задействат механизмите за спам на ИГ.

Последните дни всъщност проблема дойде след ъпдейта и плащането на “тикчето”. Всеки път съм банната на различен коментар (изписва ми на момента кой е коментара/тага), но не вярвам всички хора от темата, с които се тагваме взаимно, да ме докладват Grinning Нещо промениха с ъпдейта. Остава да разберем какво или по-скоро как да го избегнем 😅 Аз пробвах с добавяне на емоджита в някои от коментарите, в други символ и т.н, но няма ефект.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 08:57 от D3s1

# 112
А, ако има докладващи, които не искат да ги тагват, не може ли просто да пишат по едно съобщение "не ме тагвай", ще спестят на хората нерви. Аз последно време нямам участия в ИГ, че не ми остава време да следя игрите. Но скоро ще се опитам и там да се включвам.
Давам 5К МВ за А1, ако някой ги иска да драсне телефонен номер, че предните изгоряха. - Дадени

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 09:44 от ole_bole

# 113
Някой чака ли все още email от последните награди на кк? Мисля, че се виждам на 2 места - за дъска + хронометър и за ваучер в steam, но до сега нямам мейлчета.

# 114
Аз мисля, че докладват защото така намаляват коментарите и си увеличават шанса тях да изберат.

# 115
Някой чака ли все още email от последните награди на кк? Мисля, че се виждам на 2 места - за дъска + хронометър и за ваучер в steam, но до сега нямам мейлчета.
Вижте дали ви съвпадат номерата на билетите. Ако всичко съвпада, пишете им.

# 116
  • София
За добро утро

# 117
Ако само тагнатия човек може да докладва коментара ми, аз тагвам предимно близки хора . Няма как да ме докладват те... най-малкото щяха да ми го кажат. Някакъв нов механизъм е. Даже ме баннаха с коментар, който не  е таг, а отговор на въпрос от пост.

# 118
Коментарите са общо достъпни и видими от всички.
Отварям произволен пост - примерно на нова ТВ ми излиза пост - мога да докладвам всеки един коментар.

# 119
За играта на Хел кафе, след като им писах в контактната форма преди две седмици и миналата седмица си получих металната чаша, снощи получих и отговор по имейл, че чашите вече се изпращат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт