Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 98 354
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте! Успешен месец на всички!
Преди около 2 седмици получих обаждане от Pepsi за стекче, но все още не съм получила нищо. Ще тествам и мокрите кърпички от DM, очаквам и тях все още.

# 91
  • Пловдив
Взех си слушалките от Фибела - и цял ден съм с тях Simple Smile

Харесват ми, дребните ще имат да взимат Joy Носят кодове - искали проектор Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 17:04 от sweet_maniche

# 92
Лидл са публикували печелившите от играта на Parkside. Simple Smile

https://www.lidl.bg/c/parkside/s10021585

# 93
Който е участвал в Чупа игри преди, имате ли идея дали обновяват печелившите и бройката на момента? От вчера няма никаква промяна в сайта, а в правилата не видях да е споменато. Или просто абсолютно всички чакат одобрение на бележките.

# 94
  • Б
Нямаме в партсайс сред толкова много печеливши на Лидл.
Ето една игра с регистрация https://aptechko.bg/giveaway/?fbclid=IwAR2Q7bh4RFfG5Ojn_FJrX0ghT … r0G5I4DqdlA5lWMY8

# 95
  • София
И мен ме няма в Лидл, а бях с 20 участия, защото купувахме апарат за работата на ММ. Явно другаде ми е късмета.
Честито на всики за хубавите награди!

# 96
Мале, как ги изчетохте всичките имена? Кръстосах погледа Joy

# 97
  • София
На компютър, с търсачка Simple Smile

# 98
Опитвам да си регистрирам касовият бон за играта на Бочко,но нещо не успявам. Някой друг пробвал ли е и дали е успял? И ръчно въвеждах данните и автоматично и все ми пише ,че всички полета са задължителни,а аз съм попълнила всичко.

# 99
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Опитвам да си регистрирам касовият бон за играта на Бочко,но нещо не успявам. Някой друг пробвал ли е и дали е успял? И ръчно въвеждах данните и автоматично и все ми пише ,че всички полета са задължителни,а аз съм попълнила всичко.
Днес и аз не успях

# 100
На Бургаско играта я има в Кюстендил в бакалия Анчо. Търся играта на кубети 🙊😂🍀

# 101
Играта на Кубети е абсолютното разочарование!
Хиляди напечатани карти и само Опитай пак!
Пробвахме около 15 пъти за заветните боички, които са мини между другото, и само 1 тетрадка + 2 програми. Самите магазинерки казаха, че също всеки ден пробват и нищо... Досега щях да  ги купя на детето на свободно!

Да похваля раницата от Бекс и колонката от Хелл кафе! Това са хубави награди!

# 102
Аз да се похваля чаша метална от hell и 50 лева от jtn  2:0 във играта на Милка ще се включа да се пробвам във Престиж .

# 103
Получих Смс за две пратки от Спийди утре.
Става въпрос за забавените награди от КК от  преди 3 седмици. Аз очаквам Чорапи и Чанта+Ледарка.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 22:48 от Shu34

# 104

Общи условия

Активация на акаунт