Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 369
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 195
Кк и била има ли игра в момента?
За Швепс се сещам само https://coca-cola.promo/campaigns/17/rules изтича днес.

П.П.

https://www.bushmills.bg/home/
от 01.10.2023 г. до 30.11.2023 г. включително

Последна редакция: чт, 05 окт 2023, 09:31 от rallii

# 196
  • Сливен
https://www.bushmills.bg/home/

ВЗЕМИ BLACK BUSH ИЛИ ДРУГ ПРОДУКТ НА BUSHMILLS,
РЕГИСТРИРАЙ КАСОВАТА БЕЛЕЖКА И МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИШ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С ВГРАДЕН БАР ИЛИ 1 ОТ 30 BUSHMILLS ЛАМПИ

# 197
Нито Каменица са публикували печеливши от последното теглене, нито Чисто. От Помбер съм доволна, че не спечелих. Детето много искаше скейтборда, но след като изяде един кашон мечета и не го спечели, категорично отказва да чуе за Помбер. Явно се пренасити и ги намрази. Чакам Аквафреш, но те май ще теглят на 10- ти.

# 198
  • Варна
Вчера получих котешкото легло от играта на Гурме голд.
Много е хубаво. Моят котак още се страхува от него, но дори и да не го хареса, някое от приемните котета ще го одобри.

# 199
Аз участвам всяка седмица и съм със слушалки. Искаше ми се принтер, но и днес взех и участвам( в 1л Смирноф във Кауфланд е към 20 лв. Заредих всички барчета
[/quote
Аз също се видях сред печелившите на 25, но до този момент никой не се е свързал с мен. Вие получихте ли обаждане?

# 200
  • Варна
Сега ми излезе игра с колело на ДМ

# 201
  • София
Много е хубаво. Моят котак още се страхува от него, но дори и да не го хареса, някое от приемните котета ще го одобри.
Кой ги разнася и обаждат ли се предварително? Поискаха ли касовата бележка? След като се чудих как да я снимам (беше огромна), после съм я запиляла някъде. Чакам купичка. Simple Smile

# 202
Смирноф
Нямам още никаква обаждане

# 203
  • Варна, Пловдив
Здравейте, получих си чашата от Хел. Замислих се, че най-вероятно ще си стои в кутията и затова реших да я подаря. За Варна може лично предаване, за други градове със Спиди за ваша сметка. Без лс, тук който първи я поиска.

# 204
  • Велико Търново
Здравейте, получих си чашата от Хел. Замислих се, че най-вероятно ще си стои в кутията и затова реших да я подаря. За Варна може лично предаване, за други градове със Спиди за ваша сметка. Без лс, тук който първи я поиска.
за мен ако може

# 205
  • Варна, Пловдив
за мен ако може
За вас, вече ще се разберем на лс.

# 206
  • Варна
Кой ги разнася и обаждат ли се предварително? Поискаха ли касовата бележка? След като се чудих как да я снимам (беше огромна), после съм я запиляла някъде. Чакам купичка. Simple Smile

Транспрес е куриера, имах съобщение, но нещо не беше пълно и чак като се обади куриера разбрах каква пратка идва. Касовия бон го показах, бях го приготвила и не чаках да видя дали ще го поиска.

# 207
# 208
Моето пристигна със Sameday. Детето прие пратката- само се е подписал.
Скрит текст:

# 209
Някой има ли приета бележка за Киндер от Лидъл?

Общи условия

Активация на акаунт