Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 447
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 915
Приятели, играта с Пепси завърши успешно, вече са качени всички печеливши на сайта Simple Smile

Благодарим на всички вас, с които се чухме и/или си писахме, за отговорното отношение, провеждането на комуникацията беше удоволствие.

Надявам се да общуваме по подобни поводи и занапред! Simple Smile

# 916
  • При децата ми
Като стана въпрос за "Милка", къде мога да погледна графика им по градове? Търсих в сайта, но не намерих.
За "Кока-Кола" играя, всеки път с по няколко билета за всяка награда, а за тези, които желая най-много играя с минимум 4-5-6 билета. Ами, от най-желаните ми награди нищо не съм спечелила досега. Отделно майка ми играе и тя с минимум два билeта за награда.

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 11:29 от Hrispa76

# 917
Аз в Кока Кола апп-а играя от 2 г и не съм печелила нищо. 😂
В момента участвам в Роден край, Бочко и Милка. Нищо не съм печелила в последните месеци и за това не се включвам често.

# 918
  • Сф
От сутринта Simple Smile

# 919
Няма получен първоначален мейл за спечелена награда
Проверете си спам папката

# 920
  • Бургас
Честито Пюрче!
И аз от години играя в Колата и Милка и винаги греда!

# 921
Истината е, че КК явно си свиха бюджета, а и с това "1 от..." съвсем не раздават всичко.
Когато аз спечелих пуфа беше 1 от 125, сега е 400, немислимо!

# 922
Приятели, играта с Пепси завърши успешно, вече са качени всички печеливши на сайта Simple Smile

Благодарим на всички вас, с които се чухме и/или си писахме, за отговорното отношение, провеждането на комуникацията беше удоволствие.

Надявам се да общуваме по подобни поводи и занапред! Simple Smile
Какъв беше сайта?

# 923
Не видях да е споделена!
https://properwhiskey.bg/promo/

# 924
  • у нас
Сайта за играта на Пепси https://pepsi-bg.com/promo/

# 925
От скоро ви следя ии най-накрая и аз мога да се похваля с награда от Милка. Спечелих неделя, а днес ми ги доставиха. Доста са  бързи, а по телефона ми казаха до 45 дни.

# 926
  • софия
Как процедирате с Dare и Лидъл, тъй като в касовата бележка не е изписана марката, снимки на продуктите ли прилагате?

# 927
  • Тук и там
От Лидъл не съм вземала, но от Кауфланд си пише. Не трябва да се качва снимка. Можеш да снимаш заедно с продуктите, в случай, че спечелиш, да имаш доказателство.

# 928
  • софия
От Лидъл не съм вземала, но от Кауфланд си пише. Не трябва да се качва снимка. Можеш да снимаш заедно с продуктите, в случай, че спечелиш, да имаш доказателство.
Благодаря!

# 929
  • София
Като стана въпрос за "Милка", къде мога да погледна графика им по градове? Търсих в сайта, но не намерих.
За "Кока-Кола" играя, всеки път с по няколко билета за всяка награда, а за тези, които желая най-много играя с минимум 4-5-6 билета. Ами, от най-желаните ми награди нищо не съм спечелила досега. Отделно майка ми играе и тя с минимум два билeта за награда.
Заповядай
https://docs.google.com/document/d/1P_tjkXrhId53mMpaLMKegKRS0y9rGd7o/mobilebasic

Общи условия

Активация на акаунт