Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 139 - октомври 2023)

• 99 427
  • 1 122
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Току що спечелих раница от Beck's с две бележки регистрирани. Получих СМС преди малко. Не съм печелила нищо от месеци и това ме зарадва.

# 931
Печелившите от играта на Кит кат и Петрол получихте ли уведомителен имейл ,че печелите, защото аз все още не съм ?

# 932
Печелившите от играта на Кит кат и Петрол получихте ли уведомителен имейл ,че печелите, защото аз все още не съм ?

Все още не, но вчера аз им писах и веднага получих отговор, че скоро техен служител ще се свърже с печелившите.

# 933
Един въпрос към тези,които са играли в Ариел и Кауфланд.Бележката ми е одобрена ,но когато вляза в техния сайт да валидирам точки ми дава грешен мейл или парола.А те са верни,защото на същия мейл ми пратиха ,че бележката е одобрена и паролата е същата.

# 934
Публикуваха печелившите в Нестле от играта с храна за кучета и котки.
Много, много исках прахосмукачката, но не ме огря, надявам се някой от групата да се похвали с нея. Но пък печеля ваучер, така че съм щастлива! Не мога само да намеря за къде е ваучера, ако някой знае, нека пише. Редактирам се, за Емаг е ваучера.
Хайде, отивайте да проверявате...

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 19:06 от ole_bole

# 935
Оххх, от никъде нищо Sad (нали помагало оплакването тук Wink)

# 936
  • София
Европът донесоха 2 кг Милка
Звънят: Пред адреса съм слизайте, ама дали съм в къщи не пита
Не си бях вкъщи, сина ми слезе да ги вземе.
Скрит текст:

игра до 26,10-утре с награда билети за хорър-филма
"Нощна смяна във Фреди"

игра от 01.11 до 18.12.2023 година за геймърски стол
в брошурата на магазин ХИТ я видях, но не виждам как дали стреч-карта или в сайта се регват бележките.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 21:01 от lite16

# 937
Печеля от Милка за пръв път от над 10 години. Flushed Purple Heart Чак ми е трудно да повярвам.

# 938
Една игра за Приключенци
https://www.instagram.com/p/CyvxQRVI_HJ/

# 939
От Пюрина аз съм с ваучер, ММ е със слушалки и брат му е с ваучер. Много исках прахосмукачката, но и на слушалките сме доволни. По-често да пускат такива игри, наградите бяха супер! Иначе утре Спиди ще ни донесе и ваучера и от Маги. Беше голяма суша от към награди напоследък.

# 940
  • Под Слънцето
Играта на Монстър я има от 2 седмици във Варна . Столът е 1 на магазин и е доста непоръбен- изложен е между 2 регала.
Отделно има в други   3 вериги игра за раница. Пак по 1 на магазин.
Навсякъде кб се пуска в кутии.

# 941

Хора,спечелих телефон! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

# 942
  • Под Слънцето
Кацна смс преди малко за картичката от Маги. Спиди ще ми я донесат.

# 943
Пожелавам на всички ви късмета на Shu34. Честито💐.
И аз получих съобщение от спиди. Предполагам, че е за картата на Маги.
В пюрина ме няма 🙂, честито на тези, които се похвалиха.

# 944
Shu34 аз на твое място няма да се кефя за телефона,а че от толкова много коментари точно мен са ме изтеглили.Уникален късмет, браво!Не е била за тебе екскурзията,но телефона го закова.Стискали сме палци за него да знаеш 😜
Хора, на наградите ви от Милка не знам да се радвам ли или да се притеснявам.Диабета е сериозно нещо,а Милка да няма акции в някоя фармацевтична компания.😄😄😄

Последна редакция: ср, 25 окт 2023, 23:53 от Alize!

Общи условия

Активация на акаунт