Искам да кажа...(211) през Октомври 2023

• 47 201
  • 917
  •   1
Отговори
# 810
Селесте и при нас така, и съседите ни направиха на луди калинки, какво ли не сложихме на терасата. Оказа се, че каналът 2 етажа по-долу е запушен с бетон и водата не се оттича. Да не мислите, че се извиниха, не, няма такова нещо.
И пак да се благодарят на ММ, че изкара едни машини от САЩ и острието успя да пробие бетона.

Да ви покажа моят актьор как е влязал на драма класа вчера
https://youtube.com/shorts/wnvEO9AMaiQ?si=AkVQI8_CEjvl7vNd

# 811
Добър е Калин. Кога ще ни кажеш кой е сериалът, че да го гледаме?

# 812
Сериалът ще излезе след нова година, за сега знам само работното му име. Като е готово ще кажа.

# 813
  • Бургас
Ще го гледаме този хубавец Heart

Тути, никаква гаранция няма, ние си знаем, че до няколко месеца пак ще избие, просто ми се иска да са повечко Simple Smile Тясна тръба, под някакъв наклон и не може да насмогне на кухня и пералня.

И аз съм примряла от глад, на 2 палачинки и 1 странджанка съм. Гриза пармезан, докато се сварят спагетите.
Добре че ги споменах всъщност. Въобще не съм включила котлона, щях да си ги чакам...

# 814
Тути, пу- пу, петната ми се поразмиха. Ти имаш ли, за да ти издам кремчетата? А огледа ли ми косата внимателно? Simple Smile Агентчето спомена, че съм с някакъв път, небоядисана, а то си е прост косопад....
Тит, браво на Калин!

# 815
Имам, имам и то много. Не ти гледах косата, честно казано, ама съм я виждала, хубава ти е.

# 816
  • на Мелмак
Аз пък видях Мари какво легло си хареса Wink

Тит, много е готин Simple Smile

Селесте, ми т'ва много гадно бре Hug

Всичко свърших днес, даже и повече от планираното, даже и ММ ме ядоса, ама ми купи любимото вино и колко му трябва на човек? След толкова години сме абсолютно предвидими Grinning

Кожата на ръцете ми е ужасно суха, особено около ноктите е напукана много, мажа с крем с какаово масло, попива за секунди. Дано скоро се оправи, доста неприятно е.

# 817
Ети, и аз съм така, като шкурка съм.
Нямаме ток, а в момента не мога да си легна.

# 818
  • Бургас
Оххх,измина и този ден,изборен ден!
Доволна съм!🍀

Кои теми трябва да следим 🤔дивани,коси..😉

Допивам си бирата и си лягам.
Радвам се,че утре не съм на работа,не са на училище децата,няма аларми! Ще се спи!
Имам едни задачки за сабахлян,дано да почакат 🤔поне до 10ч 😂
Да се наспа,не за друго 😂

# 819
Добро утро от мен.
Мари, щях да ти казвам, на метри от Милениум, срещу Майчин дом, има много кютско хотелче Vico.
Ей в тази болница влизат да кажат добро утро в 5.30. Луд народ

# 820
  • гр.София
Добро утро ☕
Ранното ставане не ми се отразява добре😁 поръчах 2 парфюма, един спрей и една мицеларна вода, да докарам безплатна доставка 😎
Мари не я видях, но знам, че е хубавица 🥰
Тит, чакаме да ни кажеш за сериала 🙂
Днес ММ се прибира, трябва да сготвя вече 😁
Иначе програмата ми е пълна, щерката е ваканция и ще ходим напред - назад с моята приятелка и дъщеря и.
Успешна седмица момичета 🤗

# 821
Ей, алармата не бях изключила. Има ли и други заблудени? Рир, що не дойде да ни подсетиш?
Ети, една бутилка вино стигна ли ви за затопляне на отношенията?
От днес започвам антицелулитни масажи, че не мога да си позная баджаците. Всички ми казват, че няма да има ефект, но съм длъжна да пробвам.
Хубав ден от мен!

# 822
  • при моите деца .....
Добро утро!
Тит, радвам се на актьора! Ще чакам и аз информация за сериала.
Деси, и аз мисля да сготвя днес....
Поспах повече, за мен днес е неработен ден - отпуск съм до 01.11 (вкл).
Денят ще посветя на Митето и плащане на сметки.
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 823
Добро утро.
Мари, някой подсети още в петък, мисля че беше Тути.
Ще се разкрасявам.
Хубав да е денят ви.

# 824
Е, Съни, аз съм работна и в събота, та петък не ми е опция за изключване на алармата.
Боби, Митето е голям вече. Посвети деня си И на теб, И на него.

Общи условия

Активация на акаунт