Искам да кажа...(211) през Октомври 2023

• 47 158
  • 917
  •   1
Отговори
# 840
Eti, Нож и Вилица, Паваж в Капана.

# 841
 Капана много ни хареса. Искам пак да се върнем и да обикаляме. Там опитах и прословутите козуначени коминчета.

# 842
  • София
На мен Густо ми е любимо място на центъра. Heart Eyes

Аз чакам, чакам вече час ред в кадастъра…

# 843
  • Бургас
А аз чакам на кафето на детската площадка  Марто да се наиграе. Кака му вече излиза сама, този още 3-4 години ще го ескортирам.

# 844
Селесте, предлагам смяна. Ще седя с удоволствие на площадката и ще се водим на разходки с Марти. Тийнката която ще ти дам, няма нужда от нищо, освен пари, очите няма да ѝ видиш с дни:)
Разсмя ме Синеочка Simple Smile

# 845
Аз чета книга на външния басейн в Старосел.  Чувството, да съм по бански в края на октомври, е повече от прекрасно. Детето е щастливо, мечта му беше идването тук.

# 846
  • Бургас
А моята пред-тийн к'во да я правя? Кандидати за нея? Simple Smile

# 847
Ох, аз най-накрая последните 2 години се радвам на разбрано дете, та не го сменям за нищо. Единственият му кусур е, че не му се учи много, ама се преживява.  Не се оплаквам. Всичко иска, навсякъде му се ходи, интересно му е.

# 848
  • Бургас
Аз може и да не съм права, но намирам за странно да се прибирам по тъмно с новото часово време ,пък по сандали и с къс ръкав.
Моите деца не ги сменям. Тъкмо станаха големи и самостоятелни.

# 849
Селесте, порадвай се на Викче, че после ще последва пътя на Монката.
Съни, приятно на вас.
Лина, много си права.

# 850
  • София
Селесте, давай я насам да се опознаят със зетя от близо. Kissing Face

# 851
  • Бургас
Лин, подкрепям за времето. Навън тъмно, реших, че закъснявам с вечерята, пък то 17:30.

Благодаря ви, уредих децата Simple Smile Ха са ме ядосали, ха съм ви ги проводила Joy

Съни, приятна почивка! Спазваш си обещанията. Старосел беше подарък за новото училище, нали?

# 852
Да, Селесте,  това му е подаръкът. Дай Боже да мога да сбъдвам неговите и моите мечти. Казвам и неговите, защото следващата му мечта е да ходим до Хаваите. Та и аз бих била доволна.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 19:15 от Sunny29

# 853
  • на Мелмак
Освен да ви пожелая да следвате мечтите си Hug
Ей, къде са Хаваите Grinning

Подписах днес договор за наем, за апартамента в Пловдив, дано са читави хората. Радвам се, че не го продадох, емоциите са ми много. Ходих и на гробищата, че идва задушница. Наздраве да ви кажа, освен Simple Smile
Тит, какво става, не си споделила?

# 854
  • Бургас
Съни, да ги сбъднеш, че и да ги надскочиш!

Общи условия

Активация на акаунт