Какво ще е развитието между мъж и жена до Нова година?
Има взаимен интерес между тях, комуникацията е на приливи и отливи, като в различни моменти ту единия я инициира, ту другия. Последно активен е бил мъжа. Питаща е жената.

Първите две карти са подсилващи се една друга и говорят за тъга, загуба, процес на възстановяване. В случая питащата минава през труден период чувства се самотна и изоставена по петица чаши и минава през процеса на възстановяване по шестица мечове.
Във времевата линия са магьосникът и десетка жезли. Магьосникът в случая аз го тълкувам като това, че дамата е била горда от започване на отношения с дадения мъж. Той е бил дълъг блян или моментно много си го е харесала и се е почувствала магьосница, че е успяла да го умая. Или пък изразява нейната представя за мъжът. А може и двете тълкования да са верни.
Десетка жезли аз мисля, че показва продължаването напред. Взела си е от отношенията каквото и е било нужно и с товара продължава напред да покорява замъците. Десетка жезли и шестица мечове също са подсилващи се карти и говорят за справяне и преборване със ситуацията.
Цялата времева линия може да се обобщи като - идеята за мъжа, чувство на изоставане, поемане на път, справяне с чувството на самота.
Кралица пентакли и кулата според мен тук са вътрешния свят на питащата. Кралицата показва на повърхността и каква иска да я виждат другите, а кулата как се чувства отвътре. Кулата при мен се е проявявала като скандал, малко по сериозни ежедневни проблеми. Вътрешно според мен дамата изпитва емоционален трус или трябва да се подготви за такъв.
Шестица жезли е противоположна на кулата и петица чаши. Докато другите две карти говорят за смирение, поражение, загуба и липсва на признание, шестица жезли според мен в случая говори, че пред другите тя няма да ги признае и ходи с високо вдигната глава. Тази карта показва нейната нежелае да покаже поражението си пред другите.
Десетка чаши също в противоположност на другите карти. Аз тази позиция я приемам като как другите виждат питащия. Според мен в очите на околните тя е щастлива, но и това им показва по предната карта. Прикрива вътрешната си борба и страдание.
Двойка мечове показва точно това - блокиране. Не допуска навън, но не допуска и навътре. Тази позиция за мен показва съветът на картите. Питащата трябва да се освободи и да махне превръзката от очите си и да види околния свят.
Последната карта, мен лично винаги ме е затруднявала, мисля че показва едно завършек - кулминацията на усилията, приключване на действията, откриване на успешно решение. Питащата след като получи цялата информация, претегли за себе си нещата и си направи една хубава равносметка ще вземе най-правилмосто решение дали комуникацията с този човек си заслужава. Смятам, че ще получи някаква допълнителна информация и на база нея ще прецени, но решението ще бъде взето от нейна страда.
Като цяло смятам, че тук първо трябва да се изясни със себе си. Според мен по тези карти тя е устремената да поддържат контакт отколкото той. По тези карти отношенията не мисля, че са сериозно, а са в доста начален етап. Смятам, че мъжът присъства тук само като представа така че може дори да не са се срещали. Осмица жезли може и да говори, че най после тя ще се престраши, ще махне превръзката от дойка мечове, и ще го постигне да излязат. Но дали и как ще се развие това според мен трябва да се направи още една подредба.
Надявам се да съм помогнала, може да съм познала това онова или тотално да греша.