Карти таро - тема 31

• 27 280
  • 727
  •   1
Отговори
# 105

Защо не ми пише? На мен ми е горе-долу ясно, но бих желала да разбера дали правилно чета картите, тъй като съм начинаеща.
За мен това общуване му носи болка, иска да си почине, да се възстанови, а си е и крал на мечовете- упорит твърдоглав и си е преценил, че така е правилно, логичен, не е емоционален, и по колесницата е продължил напред към някакво обучение или работа.. или пък иска развитие и някакво движение към стаблност?  и затова не пише ( защото знае че съм в отношения и няма развой..)
Моля за вашето четене, много ще съм ви благодарна.

# 106

Защо не ми пише? На мен ми е горе-долу ясно, но бих желала да разбера дали правилно чета картите, тъй като съм начинаеща.
За мен това общуване му носи болка, иска да си почине, да се възстанови, а си е и крал на мечовете- упорит твърдоглав и си е преценил, че така е правилно, логичен, не е емоционален, и по колесницата е продължил напред към някакво обучение или работа.. или пък иска развитие и някакво движение към стаблност?  и затова не пише ( защото знае че съм в отношения и няма развой..)
Моля за вашето четене, много ще съм ви благодарна.

Аз не виждам никаква болка, няма нито една карта, която да показва това.
По Колелото с 4 меч може евентуално да кажем, че си е взел почивка, а не е край, за да не Ви заболи съвсем Вас 😅
Не виждам абсолютно никакви карти за чувства - няма нито една карта чаши или поне жезли.
Колесницата с Рицар Пентакли - ако знаете, че работи много е резонно да се каже, че се е фокусирал в работата или бизнес или пари някакви.
Тея карти са едно голямо нищо в смисъл такъв, че не Ви казва защо, показва, че е спрял и няма желание да започне, ключа може да се търси евентуално в Рицар Пентакли , който е толкова бавен, че може да повърнеш.
Изтеглете си отделно какви чувства има към Вас и какво развитие на отношенията иска ТОЙ с Вас.

Мъжете НЕ са емоционални същества, още повече при Крал Мечове въобще не търсете такива дълбоки неща , въздушните не обичат да се заседяват, той сега е тук и след 10 мин е изчезнал и то далеч не говорим за други отношения, може и някакво всеобщо благо да го е заинтригувало.
Жените трябва да спрем да мислим за мъжете как ги боляло, как нещо им дошло в повече и т.н
Иска ли един мъж изпод земята ще те изкара Wink
Съжалявам за лиричното отклонение, казвам го и на себе си Simple Smile

# 107
Аз днес бях с дневна Слънцето... така светнах, че не мога да се изгася 🤭
Нищо съществено не ми се случи като за този голям аркан.
Много пъти съм теглила драматични големи аркани за дневни карти без нищо да се случва.
Затова вече си правя едно седмично четене в понеделник, за да видя общите тенденции и как ще се движат енергиите през седмицата. Ползвам си КК.

# 108
Имах предвид, че аз съм в сериозни отношения, и краля Пентакли- мъжът ми (стабилен, но е доста муден да, та буквално ми се повръща. добре го казахте Grinning).. В картите питам за друг човек, който си е типичен Крал Мечове. Много много Ви благодаря за четенето, имам още толкова въпроси, но съм начинаеща и явно си мисля едно, а то картите казват съвсем друго.
Мога ли да задам още 2 въпроса и пак да ги пусна тук?
Благодаря дами Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 окт 2023, 04:15 от angelika_

# 109
  • София
Аз днес бях с дневна Слънцето... така светнах, че не мога да се изгася 🤭
Нищо съществено не ми се случи като за този голям аркан.
Много пъти съм теглила драматични големи аркани за дневни карти без нищо да се случва.
Затова вече си правя едно седмично четене в понеделник, за да видя общите тенденции и как ще се движат енергиите през седмицата. Ползвам си КК.
Тази седмица ни бях теглила дневни карти, само вчера и не забелязах някакво силно проявление. Малко се поуморих отТаро и реших да си дадем известно време взаимна почивка.

# 110
Какво да очаквам днес свързано с работа 😅
Крал Мечове Асо чаши 4 жезли

# 111

Мен ми изглежда като да си пускаш cv-то по обяви за работа или пък ще получиш покана за интервю.

# 112

Мен ми изглежда като да си пускаш cv-то по обяви за работа или пък ще получиш покана за интервю.
Това първото си го правя от много време искам вече да има резултати.
По Асото може да получа някаква покана , макар че защо е чаши, а не пентакли 😅
Вчера бях дневна 4 жезли и нищо - бях си стабилно вкъщи 😂

# 113

Аз затова клоня повече към първото тълкуване, ще си седиш вкъщи и ще намериш нова обява, по която да кандидатстваш. Крал меч ми е като, че си твърдо решена, че трябва да си намериш работа Simple Smile
И понеже и аз съм на вълна нова работа, ето и от мен едни карти: Ще ми се обадят ли днес от конкретна компания? Минах си интервютата и сега чакам обратна връзка.
Моето тълкуване е че ще се обадят, но може да се забавят и да не е днес. Обаче и при мен този крал чаши какво прави тук. Той ми е някак много емоционален и нестабилен.

# 114

Аз затова клоня повече към първото тълкуване, ще си седиш вкъщи и ще намериш нова обява, по която да кандидатстваш. Крал меч ми е като, че си твърдо решена, че трябва да си намериш работа Simple Smile
И понеже и аз съм на вълна нова работа, ето и от мен едни карти: Ще ми се обадят ли днес от конкретна компания? Минах си интервютата и сега чакам обратна връзка.
Моето тълкуване е че ще се обадят, но може да се забавят и да не е днес. Обаче и при мен този крал чаши какво прави тук. Той ми е някак много емоционален и нестабилен.

О не, Крал Чаши е стабилен в своите емоции, затова е Крал, а не Рицар, той умее да контролира емоциите си, често показва великодушие , тоест може мъж да е взел решението да ти даден шамс по Асо пентакли

# 115
  • Пловдив
Момичета,днес си изтеглих много интересна комбинация,попитах какво ще направи един мъж,за да бъде с една жена

Жрецът 2 мечове Дяволът

То е ясно,че нищо няма да направи,но още веднъж съм изумена от езика на Таро,наистина е велико

# 116
.     Момичета какво ще кажете по тези карти на въпрос ще получа ли документ

# 117
Moon, според мен отговорът на картите е, че ще има трудности. Може да е свързано със събиране и предоставяне на нужна информация, може да е с претовареност на издаващите или ти да си се ангажирала с много неща наведнъж и това да окаже влияние. Провери още веднъж всички детайли и бъди проактивна в търсене на резултат.

# 118
Moon, според мен отговорът на картите е, че ще има трудности. Може да е свързано със събиране и предоставяне на нужна информация, може да е с претовареност на издаващите или ти да си се ангажирала с много неща наведнъж и това да окаже влияние. Провери още веднъж всички детайли и бъди проактивна в търсене на резултат.
.      Много благодаря🤗ще дам обратна връзка.

# 119

Картите ми за днешния ден. 😳 Току що ги изтеглих и съжалих, за което. Ако смъртта беше на дъното или последна карта направо щях да съм в тотален шаш и паника. Не че сега ми е много ок де, ама..дано са само карти 😕

И кажи как мина деня де
Може някакъв цикъл (Светът) да приключи 10 меч, който не е бил здравословен по Дявола 🙂
Не си умряла така че какво се косиш 😀

Twinklestar ми никак не мина, в смисъл нищо особено не беше...то и по добре така де...не че се оплаквам Simple Smile

Минзухарче 12 и аз не знам честно казано какво означава, но картата Света аз хич не я харесвам поне като проявление при мен досега, иначе в негативното си проявление означава страх, липса на движение, колебание, застой...10 М си гадна по принцип знаеш, някакви страдания, предателства, физическо натоварване или ментално такова. Но като цяло двете карти дотук в комбинация си  говорят за някакъв край на нещо...

Общи условия

Активация на акаунт