Карти таро - тема 31

• 27 306
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Like_Smoke, би ли дала мнение и за този КК?
Двойката е друга, отново питаща е жената. Какво развитие ще има между мъж и жена следващата седмица?
1. Паж на жезлите
2. 8 жезли
3. Висшата жрица
4. Рицар пентакли
5. 8 чаши
6. Глупакът
7. 4 жезли
8. Асо мечове
9. Отшелникът
10. Крал пентакли

# 151
Това нова връзка ли е? Или подновена предишна?
Изглежда като да са в активна комуникация в момента и има опит да се преодолее някакво предизвикателство и да се започне на чисто.
Може би при жената има някаква затвореност и предпазливост, както в мислите, така и в действията въпреки че желае развитие.
Според мен и в тези отношения решението ще бъде взето от мъжа, от него ще дойде нещо, което ще внесе повече яснота в отношенията, но може да не се хареса.

Без всякакъв контест е много сложно, честно казано.

# 152
  • София
Благодаря, Like_Smoke, писали са преди време. После жената се е оттеглила, сега тя го е потърсила и е разбрала от него, че точно е приключил връзка, в която е бил.

# 153
Благодаря, Like_Smoke, писали са преди време. После жената се е оттеглила, сега тя го е потърсила и е разбрала от него, че точно е приключил връзка, в която е бил.
Да, това обяснява някои от картите. Ами, ще е полезно да видим и какво ще е развитието във времето.
Има големи аркани като Глупака и Отшелника и то на позиции, които няма да се проявят за седмица.

# 154
Да, това обяснява някои от картите. Ами, ще е полезно да видим и какво ще е развитието във времето.
Има големи аркани като Глупака и Отшелника и то на позиции, които няма да се проявят за седмица.

Like_Smoke а Глупака и Крал Пентакли не са ли много различни карти като енергии 🤔
Тук те са на позициите за резултат.

# 155
Ами аз го гледам така. 8ца чаши и Глупака линейно време - минало и близко бъдеще. Нещо, което е било прекратено, оставено и нова страница, която се отваря в рамките на следващите няколко седмици.
Крал Пентакли е на 10 позиция и е дворцова карта. Новото начало може да зависи от волята на Краля.

Разбира се това е моето впечатление от този КК.

# 156
Ами аз го гледам така. 8ца чаши и Глупака линейно време - минало и близко бъдеще. Нещо, което е било прекратено, оставено и нова страница, която се отваря в рамките на следващите няколко седмици.
Крал Пентакли е на 10 позиция и е дворцова карта. Новото начало може да зависи от волята на Краля.

Разбира се това е моето впечатление от този КК.

Разбрах, тоест Крал Пентакли не е решението по своя смисъл, а е мъжът.

# 157
Ами 10 позиция е развитие. Крал Пентакли е добро развитие за отношения, просто зависи от волята и желанието на Краля, той е водещ, но и не бързащ.
Има един Отшелник на 9та, който трябва да се има предвид. Там са страхове, надежди и съвет на картите.
Мисля, че ако задаваш повече отворени въпроси на питащата докато разглеждате и обсъждате картите и позициите, ще може да има по-добро разбиране на ситуацията за самата нея.

# 158
  • София
Like_Smoke, благодаря за разясненията, ще го имам предвид.

# 159
Какви са му чувствата към мен?
Горе-долу ми е ясно, но и вашата помощ ще ми е добре дошла Simple Smile

# 160
Момичета,
Това са дневните ми карти в любовен план 🙈
Понеже дворцовите са ми трудни, кажете какво мислите че означават
Дневната ми е 10 жезли пояснена с Асо меч и 8 жезли

# 161
Туинки, за дневните - гледам само първата - с много неща си се нагърбила и фокусът ти доста е забил в една посока, което може да доведе до пропускане на възможности.
Не обичам пояснителни при такива кратки отрязъци, но да речем, че Асо мечове може би ти казва - вкарай малко ред и подходи прагматично, отрежи излишното и ще имаш повече яснота и напредък.

Ангелика, какво стои зад тегленето на толкова много карти - имат ли си някакви позиции или просто така сте ги извадили от колодата?
Даването на контекст на ситуацията, в която се намирате, много би помогнала. Таро не е кристална топка - поне аз не го ползвам по този начин и затова не мога да съм много полезна. Иначе в общ план цялото нещо изглежда малко като топло-студено, напред-назад.

# 162
Туинки, за дневните - гледам само първата - с много неща си се нагърбила и фокусът ти доста е забил в една посока, което може да доведе до пропускане на възможности.
Не обичам пояснителни при такива кратки отрязъци, но да речем, че Асо мечове може би ти казва - вкарай малко ред и подходи прагматично, отрежи излишното и ще имаш повече яснота и напредък.

Ангелика, какво стои зад тегленето на толкова много карти - имат ли си някакви позиции или просто така сте ги извадили от колодата?
Даването на контекст на ситуацията, в която се намирате, много би помогнала. Таро не е кристална топка - поне аз не го ползвам по този начин и затова не мога да съм много полезна. Иначе в общ план цялото нещо изглежда малко като топло-студено, напред-назад.

Like_Smoke  10 жезли разчитам като трудности и исках да знам с какво ще са свързани , но нищо не разбрах, за мен Асо меч е някаква информация/истина

Кажи за любовните 🥹

# 163
И на мен днес бившият ми сподели, че е прекъснал връзката си на скоро и дръпна  карти от любопитство какви действия да очаквам от него близкия месец. Нещата бяха в тотален застой 4 месеца никаква комуникация и ми дойде изневиделица...

Обесеният правилно се показва, Крал чаши ми е ясен ама тая 4 жезли?🤔

# 164
Кофти първа карта за предстоящи действия. Дано като са добри последващите две да е ок положението. Иначе 4 жезли носи разбирателство, желание за съвместност, добри взаимоотношения, още повече виж ги в тази колода колко са вперени един в друг героите..но в негативната проява ще покаже липса на стабилност и безрезултатност в любовен план.

Общи условия

Активация на акаунт