Карти таро - тема 31

• 27 317
  • 727
  •   1
Отговори
# 165
Към минзухар, последната карта за мен е нещо съградено.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 06:59 от Amandine

# 166
Благодаря ви скъпи дами за насоките! Понеже гледам доста таро видеа в Ютуб и любимата ми тароложка е Hope Tarot, гледам че тя тегли по доста карти за един въпрос, та затова и аз теглих по повече, но щом ме съветвате може би вече ще започна да тегля по 3 карти.
Тук съм изтеглила карти, като въпросите по редове са:
-Какво мисли за мен?
-Има ли чувства към мен?
-Ще ми пише ли до края на месеца?
-Има ли друг любовен интерес?

Като цяло доста кофти карти Grinning
Първи ред го тълкувам, че си мисли, че го викам само когато съм наранена и за да получа нещо от него, някаква изгода (пажовете са ми най-трудни и не знам как да ги чета). Или че давам на две места, защото има и тройка чаши, което май е и любовен триъгълник. Вторият ред с чувства, или ги блокира или е решил по колелото на съдбата да започне нов цикъл, където няма да ги показва или прави някакъв избор. Третото не мога да разбера дали ще пише, има крал чаши, но по Дявола дали се изкушава и ще пише, не знам, така го тълкувам, последното си мисля, че няма нов любовен интерес, но това Асо мечове не знам как да го тълкувам.
Много искам да се науча да чета картите правилно и този форум ми е много полезен. Благодаря ви!

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 05:45 от angelika_

# 167
Дневните ми карти 🫶🏻
Някой знае ли за комбинация между Висшата жрица и Императрицата ?

# 168
Много интересни карти - три жени.
Може да е 3 различни проявления на твоята същност. Първата и втората са противоположни и това може да говори за вътрешно противоборство. 9ка пентакли ми е от любимите карти. Тя също има дуализъм в себе си - жената  овладяла инстинктите си и постигнала благоденствие, но и сама и самодостатъчна.
Асото пояснителна ли ти е? Възможност в материален план, което подкрепя Императрицата и 9П

Туинки, не се ли объркваш с теглене на толкова карти всеки ден?

# 169
Дневните ми карти 🫶🏻
Някой знае ли за комбинация между Висшата жрица и Императрицата ?

Ресурсен ден. Предоставят ти се възможности, развитие, предпоставки за натрупване на опит и увеличаване на благосъстоянието. Полученият резултат ще е благодарение на знанията ти, но трябва да оглеждаш добре всички нюанси. Определено ще имаш някакъв завършек днес и резултатът ще е положителен.

# 170
Много интересни карти - три жени.
Може да е 3 различни проявления на твоята същност. Първата и втората са противоположни и това може да говори за вътрешно противоборство. 9ка пентакли ми е от любимите карти. Тя също има дуализъм в себе си - жената  овладяла инстинктите си и постигнала благоденствие, но и сама и самодостатъчна.
Асото пояснителна ли ти е? Възможност в материален план, което подкрепя Императрицата и 9П

Туинки, не се ли объркваш с теглене на толкова карти всеки ден?

Тегля една дневна - в случая Асо Пентакли
За любов и работа си тегля по 3
В случая тези три са за любовта днес
Обаче са статични и явно днес ще съм сама със себе си 😀 Like_Smoke ?

Ravena супер звучи

# 171
Ахаа, тоест Асо П ти е дневната. Ами оглеждай се за някаква възможност, която да е свързана с материална печалба, придобивка, възнаграждение.

Трите карти щом са любовни, може да е насока да откриеш своите качества и стойност като жена и енерги, които да ползваш в отношенията си с мъж/мъжете. Но и трите са сами, да.

# 172
Нещо по завъртяно, момичета 🤓
Момиче пита какво да направи тя, за да ѝ пише момчето :

# 173
  • Пловдив
Момичета,моля за помощ ,жена пита ще се откаже ли мъжът й от другата

Жрецът Смъртта Любовниците

Вижда се по Жрецът и Смъртта,че нещата се променят,че промяната е неизбежна....но Любовниците на трета ....какво значи,още не е решил,че изборът предстои и нищо не се знае още.Прочетох по чуждите сайтове ,че подобна комбинация загатва за лоши промени във връзката,дори свързана с раздяла или развод,аз не виждам обаче подобно нещо,по скоро.....Изборът между сърцето и разума,но какъв ще  е той....не се знае

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 11:23 от Lindy1

# 174

Вижда се по Жрецът и Смъртта,че нещата се променят,че промяната е неизбежна....но Любовниците на трета ....какво значи,още не е решил,че изборът предстои и нищо не се знае още

1.Качвайте си картите
2.Пояснете Любовниците
3.На секса му викат и малката смърт Wink
4. Каква промяна видяхте по Жрецът само не ми е ясно, че чак и неизбежна , жрецът може да показва, че е женен чисто и просто
5. Имаме три големи аркана , общия им сбор прави отново Любовниците - мъжът е пред избор дали да избере Разума по жреца или любовта и да се трансформира по Смъртта
6. Тук е добре да се изтеглят повече карти за него и двете жени и да се види някъде духа вятъра

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 11:31 от Twinklestar

# 175

Вижда се по Жрецът и Смъртта,че нещата се променят,че промяната е неизбежна....но Любовниците на трета ....какво значи,още не е решил,че изборът предстои и нищо не се знае още.Прочетох по чуждите сайтове ,че подобна комбинация загатва за лоши промени във връзката,дори свързана с раздяла или развод,аз не виждам обаче подобно нещо,по скоро.....Изборът между сърцето и разума,но какъв ще  е той....не се знае

Три големи аркани.
Жрецът символ на традицията и брака включително е следван от Смъртта, която говори за пускане на старото и тоталната промяна - конникът върви напред и гази Жрец, Дете, Сила. Това със сигурност е болезнено, защото е краят на света, който познаваме. Любовниците са избор, но и съюз, над който има благословия.

Аз не съм оптимист, че мъжът ще се откаже от другата жена, за съжаление.

# 176
  • Пловдив
Благодаря ви ,момичета страхотни сте....да и аз си мисля,че мъжът е разкъсан,но Смъртта е трансформация и неизбежна промяна....трудно  е да се определи с категоричност...Любовниците ми е много трудна карта,лично за мен това не е благословена любов,а любов по пътя,на която има много препятствия,затова и изборът е много труден,но всъщност пътят на сърцето е пътят на смелите,повечето избираме статуквото

# 177
Благодаря ви ,момичета страхотни сте....да и аз си мисля,че мъжът е разкъсан,но Смъртта е трансформация и неизбежна промяна....трудно  е да се определи с категоричност...Любовниците ми е много трудна карта,лично за мен това не е благословена любов,а любов по пътя,на която има много препятствия,затова и изборът е много труден,но всъщност пътят на сърцето е пътят на смелите,повечето избираме статуквото

Много силни думи използвате явно отскоро се интересувате от Таро

# 178
Линди, при четения за мен и съпруга ми са излизали неведнъж любовниците и никога не са индикирали трудни и тегави отношения. Картите не са еднозначни и затова винаги е важен контекстът и трябва да се пита и знае.
В Марсилското таро много силно е илюстриран избора - там е мъж между  две жени, предполагаемо майка и жена. В Уейт има повече от духа на християнството. Там виждаме Адам и Ева, които се избират един друг, както и да продължат двамата извън рая. Над тях е Рафаел, който дава благословия.
Символиката и историята на картите е много обемна. Хубаво е да се чете повече, защото иначе ще си караме все на повърхността.

Отделно Таро е моментна снимка, ориентир къде сме и на какво да обърнем внимание. Еднаподредба не е присъда, защото човек има свободата да прави избори. Тази жена със сигурност преминава през сложен период, но тя е и участник, а не само свидетел. Какво иска, какво е в нейн интерес, как да премине през това зависи от нея.

Смъртта е Плутон, Хадес, Раджа Яма и т.н. Според митологията и езотериката - част от природата на Таро, човек не може да победи владетеля на подземното царство и да се освободи чрез сила, а само чрез приемане.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 13:37 от Like_Smoke

# 179
Какво ще кажете за Дяволът излязъл при любовен въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт