Карти таро - тема 31

• 27 347
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
Много съжалявам! Ти имаш силата да кажеш - стига толкова - и да продължиш напред! Това  твоят ресурс!

# 226
Здравейте. Имам притеснения как ще се развият отношенията ми с един човек. Не мога да се свържа с него. Искам да знам дали отношенията ни ще се възобновят и дали има чувства към мен. Дали някой може да ми хвърли едни карти?

Тази услуга се заплаща.
Тук си купуваш карти, снимаш ги и ги обсъждаме и даваш обратна връзка.
Уважението към труда и времето на другите хора е елементарно възпитание.

# 227
Благодаря за отговора. Съжалявам за въпроса си, не съм искала и очаквала, че въпроса ми ще се изтълкува, като неуважение към труда и времето, на който и да било. Извинявам се!

Здравейте. Имам притеснения как ще се развият отношенията ми с един човек. Не мога да се свържа с него. Искам да знам дали отношенията ни ще се възобновят и дали има чувства към мен. Дали някой може да ми хвърли едни карти?

Тази услуга се заплаща.
Тук си купуваш карти, снимаш ги и ги обсъждаме и даваш обратна връзка.
Уважението към труда и времето на другите хора е елементарно възпитание.

# 228
Applesz, направи КК за развода или за отношенията с мъжа ти - което те интересува най-вече.
Откакто пускаш карти за това, все нещо не е ок. Дай, да видим какви карти ще излязат сега.
Попитах за отношенията ни със съпруга ми . Той развода вече е ясен.
Applesz, сложи на Мага и на Кралица пентакли по още две карти, моля! И напиши точно какъв въпрос зададе за отношенията ви?
Въпроса беше - Как че се развият отношенията ни в близкия месец .
Изтеглих по една пояснителна за Мага -падна се 9 Пентакли , а Кралицата Пентакли - 5 чаши
1. Седем жезли
2. Асо жезли
3. Висша жрица
4. 8 жезли с пояснителна Крал мечове
5. Рицар Пентакли
6. Маг с пояснителна 9 Пентакли
7. Кралица чаши
8. Шест чаши
9. Десет меча
10. Кралица Пентакли с пояснителна 5 чаши
Това, което аз виждам по тези карти, че в момента се намираш в ситуация да отстояваш себе си, своята позиция и граници. Това се случва по емоционален начин на моменти, не толкова с хладни и разумни аргументи. Според мен и в следващия месец емоциите ще бъдат водеща стихия при теб - виждаме висшата жрица при несъзнаваното и скритото, както и кралица чаши на позиция, която описва теб и поведението ти. Ще търсиш скрита информация, причини и отговори. Насоката на тези карти е да се доверим на интуицията, това което усещаме на подсъзнателно ниво. Негативната страна и при двете е склонност към емоционално изнудване, правене на драми и сцени, манипулация на околните.
Мислите ти ще бъдат занимавани и от практични въпроси, свързани с материална обезпеченост и стабилност. Как да използваш наличното в момента и да то да ти служи. Ти имаш ресурсите, просто трябва да ги ползваш овладяно.
Околните, а и бившия ти мъж ще създават усещане за носталгия по едно отминало време. Но ще има и добро отношение с грижа в него.
Това, което те тревожи и занимава мислите е усещането, че си жертва, че си била предадена. Но това е краят на една фаза от живота, а над него стои кралица пентакли. Този образ е овладян, стъпил на земята, управляващ мъдро съдбата си. Ще има моменти, в които ще се усеща загуба, но всъщност трябва да гледаш към това, което предстои. След месец ще си преминала през различни етапи, но ще излезеш по-осъзната.

Успех!

# 229
Какво предстои да се случи между мъж и жена?
3меч (пояснена с 4жезли) Асо жезли 6 чаши 2 жезли Императрицата (Любовниците)
Ще имат ли контакт ?
Светът Рицар Меч 8 жезли ( пояснена с Колесницата, а тя с Паж чаши)
На дъното на колодата Страшния съд

# 230
Applesz, направи КК за развода или за отношенията с мъжа ти - което те интересува най-вече.
Откакто пускаш карти за това, все нещо не е ок. Дай, да видим какви карти ще излязат сега.
Попитах за отношенията ни със съпруга ми . Той развода вече е ясен.
Applesz, сложи на Мага и на Кралица пентакли по още две карти, моля! И напиши точно какъв въпрос зададе за отношенията ви?
Въпроса беше - Как че се развият отношенията ни в близкия месец .
Изтеглих по една пояснителна за Мага -падна се 9 Пентакли , а Кралицата Пентакли - 5 чаши
1. Седем жезли
2. Асо жезли
3. Висша жрица
4. 8 жезли с пояснителна Крал мечове
5. Рицар Пентакли
6. Маг с пояснителна 9 Пентакли
7. Кралица чаши
8. Шест чаши
9. Десет меча
10. Кралица Пентакли с пояснителна 5 чаши
Това, което аз виждам по тези карти, че в момента се намираш в ситуация да отстояваш себе си, своята позиция и граници. Това се случва по емоционален начин на моменти, не толкова с хладни и разумни аргументи. Според мен и в следващия месец емоциите ще бъдат водеща стихия при теб - виждаме висшата жрица при несъзнаваното и скритото, както и кралица чаши на позиция, която описва теб и поведението ти. Ще търсиш скрита информация, причини и отговори. Насоката на тези карти е да се доверим на интуицията, това което усещаме на подсъзнателно ниво. Негативната страна и при двете е склонност към емоционално изнудване, правене на драми и сцени, манипулация на околните.
Мислите ти ще бъдат занимавани и от практични въпроси, свързани с материална обезпеченост и стабилност. Как да използваш наличното в момента и да то да ти служи. Ти имаш ресурсите, просто трябва да ги ползваш овладяно.
Околните, а и бившия ти мъж ще създават усещане за носталгия по едно отминало време. Но ще има и добро отношение с грижа в него.
Това, което те тревожи и занимава мислите е усещането, че си жертва, че си била предадена. Но това е краят на една фаза от живота, а над него стои кралица пентакли. Този образ е овладян, стъпил на земята, управляващ мъдро съдбата си. Ще има моменти, в които ще се усеща загуба, но всъщност трябва да гледаш към това, което предстои. След месец ще си преминала през различни етапи, но ще излезеш по-осъзната.

Успех!
Много ти благодаря. Очаквайте ОВ след месец ,да видим какво ще се случи

# 231
В многократни питания за чувства на мъж към жена, като повтаряща се карта почти във всички тегления излиза крал чаши. За мен е неоспоримо, че има емоция от негова страна, не говорим за действия или развитие на връзка, а за емоционалност от негова страна.
Изобщо как се интерпретират повтарящите се карти, имат ли по-голямо значение от другите според вас?

# 232
Ами показва устойва тенденция. И може да е сигнификатор на мъжа.

# 233
На мен ми излизаше Крал Чаши до безобразие и още излиза и никакъв Крал Чаши не се е появил

# 234
Здравейте, момичета. Имам много наболял проблем, който ме тормози вече повече от 3 месеца и реших да си изтегля карти (нямам свои и ги изтеглих от приложение, което като идея не ми харесва много, ноооо...). Въпросът, който зададох беше дали ситуацията ще се разреши и дали ще имаме щастие вбъдеще. Картите, които се паднаха са:
The High Priestess
The Sun
The Justice

Много бих се радвала да чуя тълкуванията ви и предварително изказвам благодарност! Simple Smile

# 235
2 въпроса не се задават едновременно.
Как да знаем на кой въпрос отговарят картите?

# 236
Ами показва устойва тенденция. И може да е сигнификатор на мъжа.
И аз го разбирам като нещо устойчиво. А мъжът е всичко друго , но не и чаши, по-скоро крал мечове или жезли го определят като характер.
Благодаря.

# 237
  • София
Скрит текст:
Момичета, един КК от мен.
Въпросът е, ще има ли среща между мъж и жена през следващата седмица. Мъжът е бил извън страната последната седмица, през това време не са комуникирали. Уговорката им е да се видят като се върне. Питаща е жената.

1. Асо чаши
2. 5 жезли
3. Рицар жезли
4. 3 пентакли
5. Магьосника
6. Кралица чаши (близко бъдеще)
7. Сила
8. Крал мечове
9. Кралица жезли
10. Крал чаши (по-далечно бъдеще)

Давам ОВ за този КК - среща не са имали до този момент, имали са разговор през седмицата.
Тези карти са отново за тях - как ще се развият отношенията им до края на октомври? Качвам ги тъй като срокът е кратък, но излязоха големи аркани, които едва ли биха се проявили за три дни.
Светът, Асо жезли, Любовниците, пояснени с Императрицата.

# 238
2 въпроса не се задават едновременно.
Как да знаем на кой въпрос отговарят картите?
Да, изобщо не се усетих. Ще задам въпрос, ще помоля моя близка да ми изтегли карти и ще ги кача. Simple Smile

# 239
Здравейте,

1. Развитие на отношенията между мъж и жена до края на годината? - ще има избор и той ще е за семейството. Ще има край на отношенията.

2. Ще има ли комуникация до края на годината?

Не виждам комуникация, пак избор за стабилната жена в живота му и едно оттегляне от ситуация, от която няма изгода...

Общи условия

Активация на акаунт