Карти таро - тема 31

• 26 785
  • 727
  •   1
Отговори
# 210
Да, прави сте, няма как с толкова главни аркани един РЧ да обърне нещата.

malina_smile колодата е The Elemental Wisdom Tarot на Таротека студио. Всичките им колоди са разкошни. Продават се и в бг.

# 211
Някакво предложение ще има от негова страна за споразумение след развода ако има нещо поред което да делите мен от което няма как да можеш да откажеш.🙂
Скоро е развода и ще мога да дам ОВ дали ще продължим да поддържаме връзка и дали ще продължи да помага с каквото може или всичко е било както се предположи, че е за да не се откажа от взаимното съгласие.

# 212
А какви са му изгодите, за съдебните дела питам, каква е разликата между видовете...дали е по взаимно или не?

# 213
А какви са му изгодите, за съдебните дела питам, каква е разликата между видовете...дали е по взаимно или не?
По взаимно съгласие е много по -евтино и бързо. Иначе по исков ред нещата са по -сложни и неприятни . Реално ни сме се разбрали кое за кого остава и кое остава общо . Нямаме какво да делим в съда

# 214
  • София
По взаимно съгласие е много по -евтино и бързо. Иначе по исков ред нещата са по -сложни и неприятни . Реално ни сме се разбрали кое за кого остава и кое остава общо . Нямаме какво да делим в съда
А на Вас емоционално как Ви се отразява този развод? Вие сте се съгласила, но наистина ли е взаимно желание или при Вас има емоция и нежелание? На мен Любовниците пояснени с РЧ ми говорят по-скоро за чувства и емоционалната страна на нещата, отколкото чисто за материална подялба, която виждам в Справедливостта.

# 215
А на Вас емоционално как Ви се отразява този развод? Вие сте се съгласила, но наистина ли е взаимно желание или при Вас има емоция и нежелание? На мен Любовниците пояснени с РЧ ми говорят по-скоро за чувства и емоционалната страна на нещата, отколкото чисто за материална подялба, която виждам в Справедливостта.
На мен ми се отразява меко казано зле . Всичко се случи толкова бързо . Реално се съгласих ,защото той го желаеше така . Не желая да създавам допълнително напрежение. Опитахме се да оправим нещата ,но прекалено много хора се месят и не позволиха това да се случи .

# 216
В такива периоди на големи промени, емоционалният фон и нивото на стрес обичайно са високи. Иска си време човек да смели всичко. Бъдете толерантна към себе си най-вече, грижете се здравословно и ментално и лека-полека ще започне движение напред.
Успех ви желая!

# 217
В такива периоди на големи промени, емоционалният фон и нивото на стрес обичайно са високи. Иска си време човек да смели всичко. Бъдете толерантна към себе си най-вече, грижете се здравословно и ментално и лека-полека ще започне движение напред.
Успех ви желая!
Благодаря Ви !

# 218
Applesz, направи КК за развода или за отношенията с мъжа ти - което те интересува най-вече.
Откакто пускаш карти за това, все нещо не е ок. Дай, да видим какви карти ще излязат сега.

# 219
Applesz, направи КК за развода или за отношенията с мъжа ти - което те интересува най-вече.
Откакто пускаш карти за това, все нещо не е ок. Дай, да видим какви карти ще излязат сега.
Попитах за отношенията ни със съпруга ми . Той развода вече е ясен.

# 220
Може ли да напишеш картите по позиции?
Лично аз не познавам тази колода и ми е трудно да се ориентирам кое какво е Simple Smile Какъв е конкретният ти въпрос за тези отношения?

# 221
Applesz, сложи на Мага и на Кралица пентакли по още две карти, моля! И напиши точно какъв въпрос зададе за отношенията ви?

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 13:28 от Silky_soft

# 222
Applesz, сложи на Мага и на Кралица пентакли по още две карти, моля! И напиши точно какъв въпрос зададе за отношенията ви?
Въпроса беше - Как че се развият отношенията ни в близкия месец .
Изтеглих по една пояснителна за Мага -падна се 9 Пентакли , а Кралицата Пентакли - 5 чаши
1. Седем жезли
2. Асо жезли
3. Висша жрица
4. 8 жезли с пояснителна Крал мечове
5. Рицар Пентакли
6. Маг с пояснителна 9 Пентакли
7. Кралица чаши
8. Шест чаши
9. Десет меча
10. Кралица Пентакли с пояснителна 5 чаши

# 223
Изтеглих по една пояснителна за Мага -падна се 9 Пентакли , а Кралицата Пентакли - 5 чаши
1. Седем жезли
2. Асо жезли
3. Висша жрица
5. Рицар Пентакли
7. Кралица чаши
8. Шест чаши
9. Десет меча

Applesz, по този КК нещата наистина отиват към раздяла. У теб има много спотаен гняв и желание да изкажеш своята гледна точка, да чуе съпругът ти и твоите доводи, но има и доста скрити и неизказани неща. Едва ли и ти знаеш истинската причина за решението му. Със сигурност има намесени и други хора - друга жена може да е, а може да е негова роднина, майка и т.н. и той взема решение за своето удобство, убеден че е най-правилното и че той ще се справи оттук нататък повече от прекрасно.
По предишните карти днес на Влюбените пояснителна излезе Рицар чаши - има ли намесен друг мъж? Тази карта се повтаря и в двата ти КК - в първия на 7 позиция, Жрицата също. Решението му сякаш е продиктувано от/заради друг.
Ако има друга жена, той ще отиде при нея, но това ще му донесе терзания на по-късен етап и вероятно, също раздяла. 

По Колелото, Справедливостта, Влюбените - решението за развод е взето и процесът задвижен, но той все още стои пред избор.
Нищо не губиш, ако попиташ картите какво можеш да направиш, за да спасиш брака си.

# 224
1. Седем жезли
2. Асо жезли
3. Висша жрица
5. Рицар Пентакли
7. Кралица чаши
8. Шест чаши
9. Десет меча

Applesz, по този КК нещата наистина отиват към раздяла. У теб има много спотаен гняв и желание да изкажеш своята гледна точка, да чуе съпругът ти и твоите доводи, но има и доста скрити и неизказани неща. Едва ли и ти знаеш истинската причина за решението му. Със сигурност има намесени и други хора - друга жена може да е, а може да е негова роднина, майка и т.н. и той взема решение за своето удобство, убеден че е най-правилното и че той ще се справи оттук нататък повече от прекрасно.
По предишните карти днес на Влюбените пояснителна излезе Рицар чаши - има ли намесен друг мъж? Тази карта се повтаря и в двата ти КК - в първия на 7 позиция, Жрицата също. Решението му сякаш е продиктувано от/заради друг.
Ако има друга жена, той ще отиде при нея, но това ще му донесе терзания на по-късен етап и вероятно, също раздяла. 

По Колелото, Справедливостта, Влюбените - решението за развод е взето и процесът задвижен, но той все още стои пред избор.
Нищо не губиш, ако попиташ картите какво можеш да направиш, за да спасиш брака си.
За друга жена категорично отказва . Склонна съм да вярвам ,че майка му е замесена в абсолютно всичко .
При мен няма друг мъж ,нито някога е бил замесен . Ако си има друга ,ще се разбере след развода . Тогава вече ще може да се покаже с нея . И вече съм убедена ,че нищо не може да се направи,за са се спаси този брак . Гледам този човек в очите и виждам съвсем друг човек . Всички намесени му наговориха адски глупости и той се промени адски много

Общи условия

Активация на акаунт