Карти таро - тема 31

• 27 413
  • 727
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, какво мислите за тези карти? Въпросът е дали един човек ще потърси друг. Благодаря.
Звездата
8 пентакли
Висшата жрица

# 271
Здравейте, какво мислите за тези карти? Въпросът е дали един човек ще потърси друг. Благодаря.
Звездата
8 пентакли
Висшата жрица

1.Снимайте си картите
2.Вие какво мислите ?

# 272
Аз мисля, че да, мисля че човекът е зает, но ще направи всичко възможно.

# 273
Аз мисля, че да, мисля че човекът е зает, но ще направи всичко възможно.

Много сладки карти 😍 коя е колодата
Аз мисля, че питащия бая ще почака
Звездата е Да, но толкова далече във времето, че може вече да то е все тая като се случи
8 пентакли отново е чакане - тук да може би човекът е изключително зает в работен план
И завършваме с Висшата жрица, което не ни дава никакъв отговор - нещата спирт до тук, не ни се дава да знаем
Даже тук тя с чадърчето много сладко отбива сърчицата - за любов не ме търсете 😅
Общ сбор 9 Отшелника - потвърждава казаното по-горе, този човек скоро няма да се прояви

# 274
Здравейте! На въпроса: " Изследването ще покаже ли заболяването?" при разбъркването изпадна Силата. Прибрах картата в колодата и продължих с разбъркването, докато на ум си повтарях същия въпрос. Пак изпадна Силата, но този път  с Паж пентакли.  Как да ги тълкувам ?  Не посмях да хвърля други карти и ги прибрах. До сега не ми се е случвало два пъти да ми изпада една и съща карта.

На този етап трябва да покажете стоицизъм и буквално сила, търпение докато резултата дойде по Паж пентакли - може би ще трябват още изследвания

Голям Аркан Силата показва сърцето и близко до него - ребра, гръбнак
Да, изследването е свързано с гръбначния стълб. Благодаря за отговора!

# 275
Много благодаря за отговора Twinklestar!

# 276
Как ще се развият отношенията между двама души през ноември.
10Ж Луната поясн 2Ч 3П
Нещо в претоварен този човек и е объркан, има намесени др лица а тая 2ка чаши как да я приема ?

# 277
Как ще се развият отношенията между двама души през ноември.
10Ж Луната поясн 2Ч 3П
Нещо в претоварен този човек и е объркан, има намесени др лица а тая 2ка чаши как да я приема ?

Тя ти пояснява Луната - значи объркването е заради тяхната среща/връзка/комуникация

Къде ги видя (по картите) другите намесени лица??? Тук едвам 1 човек ще намериш
3 пентакли не е 3 меч - тя е работа, работа като занаят, работа със себе си, работа върху отношения.
Нито имаш Любовниците, нито 3 меч, нито дори 3 чаши, нито 2ки

# 278
Понеже виждам, че само на мен никой не отговори, ми се стори, че съм пуснала поста не по правилата на темата. Предполагам, че трябва да опиша и собствените си разсъждения.
Моето тълкуване е, че може би причината е в това, че нещата в последните 1-2 месеца нямаха никакво развитие, тъпчехме на едно място (2 стъпки напред - 3 назад) и то основно заради моята пасивност, с което мисля, че се свързва Висшата жрица. Магьосникът падна обърната и честно казано не знам как да я тълкувам... може би някакви промени вътре в него.

Здравейте, скоро си купих карти таро и съм “прохождаща” в материята. Зададох въпрос “Защо се отдръпна от мен?”. Ситуацията се разигра преди няколко месеца, не сега. Питах се дали мога да задавам такива въпроси или трябва задължително отговорът да е да или не…
Ако може някой да съдейства в разгадаването все пак Simple Smile
Паднаха се:
1. Страшният съд
2. Висшата жрица
3. Магьосникът (обърната)

# 279
D.T.sun, три големи аркана излязоха от цялата колода или тегли само от тях?
Независимо от това, за мен този човек е променил тотално вижданията си за отношенията, претърпял е някаква вътрешна промяна и в резултат е преустановил всякви действия. Магът изправен е този, който случва нещата, превръща мисълта в материя, той е Меркурий - комуникативен, забавен, чаровен. В обърнатия му вариант това може да бъде разчетено като обратното - отдръпване, нежелание за продължение, понякогаа може да бъдат лъжи и подвежданее на другия, но тук по-скоро разбирам, че няма общуване.

# 280
Независимо от това, за мен този човек е променил тотално вижданията си за отношенията, претърпял е някаква вътрешна промяна и в резултат е преустановил всякви действия. Магът изправен е този, който случва нещата, превръща мисълта в материя, той е Меркурий - комуникативен, забавен, чаровен. В обърнатия му вариант това може да бъде разчетено като обратното - отдръпване, нежелание за продължение, понякогаа може да бъдат лъжи и подвежданее на другия, но тук по-скоро разбирам, че няма общуване.
Благодаря за отговора! Simple Smile
Теглих от цялата колода, не само големите. Много се изненадах, че излязоха три големи.
Иначе да, няма общуване, приключи рязко и изведнъж.

# 281
Благодаря за отговора! Simple Smile
Теглих от цялата колода, не само големите. Много се изненадах, че излязоха три големи.
Иначе да, няма общуване, приключи рязко и изведнъж.
Ти сама казваш, че от твоя страна е имало пасивност. По-скоро търси каква е причината за тази твоя реакция - може пък интуитивно да си го усетила по този начин.
Както и да е, тези отношения не са твоето или моментът не е бил подходящ. Гледай напред и успех!

# 282
Днес отново хвърлях карти за работата ми. От много седмици го мисля, очаквам потвърждение за разговор. Първоначално дръпнах една карта за първоначална реакция на отсрещната страна -излезе крал жезли, не я снимах, защото много бързо си я прибрах, сега не ми се търси. Мисля , че човекът има идеи, за това как и какво  можем да работим заедно.
Предисторията е: предишна съвместна работа с няколко годишно прекъсване.

След това реших някакво по-комплексно теглене, избрах си звездата 🔯, така като усещане ми се стори хубава подредба 😊. Въпросът е какво би било бъдещето ми ако се върна на тази работа.
Ето картите:

Ето и обяснението на позициите:

Аз си го тълкувам така:
По първата позиция очаквам щедрост и признание  на заслугите, също очаквам  да работя творчески, да създавам,  да имам много отговорности .
2 положителни влияния ще са желанието за комуникация и обмяна на опит и идеи, обединяване на различни и противоположни мнения за създаването на краен продукт (работя с няколко различни екипа)
3. Отрицателно влияние - слънцето - не мога да си го представя като отрицателно влияние.
4 миналото - то си беше с много неясноти, интриги и подмолни действия.
5 настоящето - спорове, за които аз не знам към момента, но е възможно да имам недоброжелатели.
6 бъдещето - все пак тук виждам успешно развитие, самостоятелност и независимост, доби резултати и възнаграждение.
7. Тази карта многократно е излизала в питания за тази работа, мисля са запомнени хубавите неща в работата ми преди и ще се радват да се върна, също подкрепа, грижа, споделяне. Имам лошото качество да съм прекалено емоционална, което е видимо и в работна среда и не винаги  успявам да контролирам, съответно много пъти ръководител се е застъпвал за мен.

Цял роман написах, вие какво мислите? За мен са глобално добри карти и виждам нещата оптимистично, както бих желала.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 22:23 от Amandine

# 283
Хубави са като цяло картите, но Слънцето е Его.
Дори само по описанието на виждането Ви за карти се вижда, че поставяте себе си (работата си) високо и такова е и мнението Ви за Вас самата, хубаво е обаче, когато работим с други хора да знаем, че те могат да имат друго мнение за нас и да можем да сме и отборни играчи.
Аз не знам какво е естеството на работата Ви, по 9 пентакли - прекрасна карта, ще сте добре материално, но сама, дали колектива ще Ви отдели или Вие ще си изберете да работите сама.
Може би началникът е с добро мнение за Вас и работата Ви по 6 чаши - тази карта лошо няма в нея, само дето няма бъдеще в нея.
Луната и 5 жезли може би са колегите Ви - сплетни и клюки по Луната , 5 жезли тя е дразги, не е баш караници, ами от типа “Теб не те харесваме”

Ключа е Умереността - ако я приложите може би ще постигнете успех, умереност и сдържаност в проявата на емоции, в личния живот са супер, но в работна среда те пречат.

# 284
Много харесвам този работа,  съответно бих искала да работя отново това. Позицията е техническа, а решенията които взимам са отговорни, разбира се, че комуникацията и екипната  работа са много важни, но понякога човек трябва да си стои зад решенията и да си носи отговорността за тях. Иначе всякакви хора навсякъде, проблемите , ако не са едни , ще са други.
Ако нямам подкрепа в работата си и не се чувствам  оценена вероятно не бих стояла изобщо, нямам проблем да потърся другаде, просто харесвам тази работа и ще се радвам ако нещата се развият добре.

Общи условия

Активация на акаунт