Карти таро - тема 31

• 27 427
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, помагайте с мнения. Въпроса е - Развитие на здравословното ми състояние до края на м.ноември.

Като цяло не са лоши карти, но не знам защо не ме успокояват. Видно е някакво колебание и балансираност въпреки трудностите, сякаш ще се наложи още изследвания да се пускат по тази средната, а последната не мога да я изтълкувам..всъщност по нея може да се завърнат стари неща от миналото, болежки или да правя нещо, което съм правила преди, а това идея си нямам какво ще е ..освен ако се навия някакво гладолечение да си спретна, въпреки че не ми се иска или в най-лошия случай да показва че няма да имам подобрение, а ще си карам все така...

Зададох и същия въпрос, но със срок до 3 месеца?

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 21:58 от Силфида

# 286
По първото теглене магьосникът го виждам като някой , който може всичко, владее стихиите  и тайните. Вероятно имаш сила вътре в себе си да се справиш с болестта, или човек, който би могъл да помогне.
Чашите ги разбирам като грижа - близък, или лекар, който ще вземе ситуацията присърце и ще е до теб.

По второто теглене императорът не знам , но 10 пентакли за мен е хубаво развитие, пентаклите се свързват с проявление на физическо ниво, за здраве десятката би следвало да  е положителна. За асо жезли не е обичайната картинка, която съм свикнал да виждам, липсват ми листенцата, зеленината и красивият път в далечината. Но са нови възможности и идеи, може би нестандартно лечение,

Сетих се и за императорът - може да са някакви трудно решения - да промениш нещо и да го спазваш, ако ще доведе де подобрение.

Разбира се това е мое лично тълкуване на любител и обикновено търся хубавата страна на картите. А позитивната нагласа помага в борбата с болестите.
Успех!

# 287
Amandine, благодаря!

# 288
След всичките хубави карти, споделям и развръзката: пълна греда 🤣.
Или не може да се вярва на тези карти или аз не тълкувам добре нещата. Така де, тълкувам си ги както ми харесва.

Няма да се върна най-вероятно на тази работа или всичко се отлага с година и половина.
Не мога да повярвам , че се случи, почти нямаше лоши карти, а и получавах изключително позитивни сигнали. Явно много се бях пренавила с илюзии.  9-ката пентакли вероятно означава, че просто ще съм сама, но не там, в работата , а другаде, а 6 чаши ще е повече семейни моменти.

Криво ми е цял ден, сутринта на посмях да тегля карта, да не си сложа нещо лошо в ума, но вчера излезе 3 меча.

Както и да е, вярвам,  че всичко е за добро и нещо по-хубаво предстои, имам натрупан прекрасен опит и следващата ми работа ще си заслужава повече.

Благодаря на всички за мненията.

# 289
След всичките хубави карти, споделям и развръзката: пълна греда 🤣.
Или не може да се вярва на тези карти или аз не тълкувам добре нещата. Така де, тълкувам си ги както ми харесва.

Няма да се върна най-вероятно на тази работа или всичко се отлага с година и половина.
Не мога да повярвам , че се случи, почти нямаше лоши карти, а и получавах изключително позитивни сигнали. Явно много се бях пренавила с илюзии.  9-ката пентакли вероятно означава, че просто ще съм сама, но не там, в работата , а другаде, а 6 чаши ще е повече семейни моменти.

Криво ми е цял ден, сутринта на посмях да тегля карта, да не си сложа нещо лошо в ума, но вчера излезе 3 меча.

Както и да е, вярвам,  че всичко е за добро и нещо по-хубаво предстои, имам натрупан прекрасен опит и следващата ми работа ще си заслужава повече.

Благодаря на всички за мненията.

Хубаво е, че давате ОВ
Ако погледнем отново картите ще видим, че там няма активни карти.
Няма карта, която да показва нещо да Ви се предлага (Рицар Чаши, Асо пентакли ) или някаква сделка 6 пентакли или дори една среща 2 чаши
Имаме 9 пентакли - добре съм си сама
6 чаши - прекрасна, но както казах там няма бъдеще, а минало
Луната - объркване, неяснота
5 жезли - спор, конфликт, дразги
Слънцето - Его

Реално нямаме хубави карти за работа 😀 само Вашето желание за добро развитие.

# 290
Момичета, зададох въпроса: Ще ме вземат ли на работа във фирмата Х? Още сме на етап интервюта и не знам дали не избързах с въпроса. Картите са: 8 пентакли, Кралица Жезли, 10 пентакли.
На пръв поглед много хубави карти и бих тълкувала като, че имам необходимите качества, ще ги покажа и ще ме вземат. Но някак са ми много бавни и статични. Само Кралица Жезли е дейна, обаче нея я свързвам повече със семейния живот. Както и 10 пентакли ми е по-скоро семейна карта, освен, ако не разглеждаме компанията като един вид работно семейство. Вие какво мислите?

Давам ОВ тук - отговорът е не. Обратната връзка я получих чак месец след интервюто.
Обаче вчера си пуснах CV-то по една обява (точно отговаряща на квалификациите ми) на компания, която от доста време следя, но досега нямаше нищо подходящо за мен.
И зададох въпрос - ще ми се обадят ли от компанията Х за интервю?
Кралица Жезли, Крал Меч, Асо пентакли
Нещо ми се струва, че ще ме отхвърлят и няма да получа покана за интервю.

# 291
  • София
Според мен по Асо пентакли ще има предложение.

Последна редакция: пт, 10 ное 2023, 17:15 от malina_smile

# 292
Най-вероятно Кралица Жезли си ти - може би си доста експанзивна и властна и това не им допада , но на втората тройка имаме Асо Пентакли последна и според мен ще ти предложат ако не направо позицията може би още едно интервю с тийм лидер или нещо подобно

# 293
Работен въпрос за мен

Ще ми предложат ли позицията - Маг
Как ще се чувствам в тази компания - кралица чаши 4 чаши Кралица меч
Как ще се справям с работните си задължения (тук исках да видя дали ще ми е трудно, дали ще имам голя обем от работа и тн, горе долу търсих какво ще е като цяло положението) - 10 пентакли 8 жезли 3 пентакли

# 294
  • там, където ми харесва
Здравейте момичета. Как тълкувате тези карти? Десет дена ще съм сама на работа т.е. Без собственикът а аз съм от няколко дни на тази позиция и ще трябва да се справям сама с персонала и да поема всичко в този период.
Въпросът ви е: Как ще минат тези 10 дни на работа ?
Свърта Девет пентакли Крал пентакли

# 295
Кариерен разсклад
1. Какво обичам да правя ? - Император
2. Защо ми харесва? - Асо чаши
3. Какво не обичам да правя - Глупака
4. Защо не ми харесва ? - Асо меч
5. Какъв е таланта ми по природа - 8 пентакли
6. Какво ми харесваше преди? - 9 чаши
7. Какво да избягвам в работата? - 8 чаши
8. Какво/кой влияе на решенията ми- 10 чаши
9. Какво/ кой ще ми помогне ? - Силата
10. Какво ще ми донесе удоволствие и пари - 10 жезли
11. Коя карта описва моята идеална работа ? - Рицар жезли

Момичета, моля за помощ за позиции 5 , 10, 11

# 296
по 5 - пипкава, еднотипна работа
по 10 - амбиция и едно такова да си вечно заета или поне така да изглежда, да демонстрираш колко много вършиш, да си измисляш допълнителна натовареност и задължения

# 297
по 5 - пипкава, еднотипна работа
по 10 - амбиция и едно такова да си вечно заета или поне така да изглежда, да демонстрираш колко много вършиш, да си измисляш допълнителна натовареност и задължения

По 8 пентакли изглежда ръчна работа в тази колода, също има и деца, но аз съм от кръжока пречат ми ръцете та не знам как може да ми е талант
За 10 жезли не виждам как описанието ти  ще ми донесе удоволствие и пари 😅 10 жезли са товар, който може да носиш, може би трябва да са няколко работи.

# 298
8 пентакли - талант да създаваш, да довеждаш до край нещата, да постигаш резултати с труд и надграждане.
10 жезли, ще ти донесе удоволствие и пари да се натовариш. Тук и към 8 пентакли, развивай се чрез работа, явно трябва да заработиш нещо, което ти е по душа, знаеш какво е, но не се нагърбваш с него.
11 - Рицар Жезли, нещо с което не си се занимавала, но определено е страстта ти, което ще те задвижи, за да галопираш напред. Явто притесненеята са и от типа как ще се приеме тази дейност - ще се приеме.
Но! Внимавай да не се подведеш и самозабравиш.

# 299
е контекста, в който питаш 10 жезли си е товарът, който сама си нагърбила,
искаш да се доказваш

Общи условия

Активация на акаунт