Карти таро - тема 31

• 27 430
  • 727
  •   1
Отговори
# 300

Здравейте,

Въпросът е да напусна ли сегашната си работа?

9 жезли
7 чаши
Паж мечове
5 мечове
9 мечове
Справедливостта
4 чаши

Тука има мои страхове, илюзии, болка...
Имам малко дете, ходи на градина, но доста често боледува, средно 2 пъти в месеца за по седмица, съответно излизам в болничен почти постоянно, вече ми е супер неудобно. Лошото е, че аз винаги се разболявам от детето и съответно ходя болна на работа, защото не мога да се оправя толкова бързо. Естествено всички колеги се притесняват да не ги заразя и ме гонят да си ходя. Ама ако трябва да си взимам и за мене болничен няма да стъпя сигурно цял месец в офиса.
Няма кой да ми помага, мъжът ми работи в сивия сектор, та варианта е нова работа от вкъщи, но до колко ще сработи.
Лошото, че по това отношение съм в 4 чаши, каквото и да ми се предложи като нова работа някак не го искам, не съм сигурна, че ще ми е ок.

# 301
Как се е почувствал, когато се видяхме снощи?
Рицар пенракли, колесницата, 7 жезли

Колесницата е някакъв процес, но не е ясно какъв, 7 жезли показва, че убеден в правотата и поведенето си. Рицар пентакли плюс 7 жезли = тотален игнор.
Може ли да се допълни с нещо?

# 302
Как се е почувствал, когато се видяхме снощи?
Рицар пенракли, колесницата, 7 жезли

Колесницата е някакъв процес, но не е ясно какъв, 7 жезли показва, че убеден в правотата и поведенето си. Рицар пентакли плюс 7 жезли = тотален игнор.
Може ли да се допълни с нещо?

Това, което сте написали за 7 жезли важи за Колесницата.
7 жезли показва, че се отбранява от нещо, което го напада, от нещо срещу което трябва да се пази.
Ако търсите сърдечни емоции то в тези карти такива няма.

# 303
Да, объркала съм при писането, имах предвид Колесницата.

# 304
1. Какво ще ми донесе Новолунието в любовен план
Крал Жезли Глупака Кралица Жезли
😅
2. Какво ме очаква днес в работен план
Колелото Йерофант Глупака
3. Ще получа ли предложение за работа
Императрицата

# 305
Аз да питам - има ли желаещ да ми отговори на един въпрос чрез картите Таро?

# 306

Здравейте малко по различен въпрос.
Ще получа ли наследство до края на годината.

# 307

Здравейте малко по различен въпрос.
Ще получа ли наследство до края на годината.
Не

# 308
И от мен не.
Може би ще има някакви форсмажорни събития, които ще осветят някакви детайли, взаимоотношения, но не виждам нищо материално, което да дойде при теб.

# 309
И от мен не.
Може би ще има някакви форсмажорни събития, които ще осветят някакви детайли, взаимоотношения, но не виждам нищо материално, което да дойде при теб.
А моите карти ги пропускаш 🥲

# 310
И от мен не.
А моите карти ги пропускаш 🥲
Не е умишлено, в понеделник още бях в болница. А и твоите колоди са ми много трудни, признавам Satisfied

# 311
Ще има ли подобрение в състоянието на котката ми днес и утре?
Жрецът. Тълкувам си го като сила извън нас, нещо, на което което вероятно не можем да повлияем. Разбира се посетихме ветеринар днес, утре също ще отидем, но прогнозите не знам дали са оптимистични. Правя каквото мога, искам прошка от животното, за моментите, в които съм била невнимателна...

# 312
Жрецът. Тълкувам си го като сила извън нас, нещо, на което което вероятно не можем да повлияем. Разбира се посетихме ветеринар днес, утре също ще отидем, но прогнозите не знам дали са оптимистични. Правя каквото мога, искам прошка от животното, за моментите, в които съм била невнимателна...

Жреца най-вероятно показва ветеринарите
Преди кучето ни да умре излезе комбинация 10 меч и Смъртта
Изтеглете си три карти
С една е малко

# 313

Здравейте! За времето, за което питате, е възможно подобрение на състоянието на котенцето,
примерно, ако не се е хранило, ще прояви апетит, видимо подобрение,
но няма гаранция, че ще се излекува Heart
(имам 5 котки и 2 кучета, съпричастна съм към болката ви! Heart )

# 314
Благодаря. За съжаление котето почина този след обяд 🖤

Общи условия

Активация на акаунт