Карти таро - тема 31

• 27 439
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
Съжалявам! 🖤🖤

# 316
Съболезнования 😔

# 317
  • София
Благодаря. За съжаление котето почина този след обяд 🖤
Съжалявам! Разбирам как се чувстваш, моята котка също почина лятото, трудни са тези моменти. Прегръщам те!🧸

# 318
  • там, където ми харесва
Здравейте, картите са за отношения между мъж и жена в следващите 6 месеца.
Кок ще се развият отношенията в следващите 6м?
Двойка чаши Влюбените Четири меча
Какво мислите по тях?  Дали може да се каже за възстановяване на отношенията след пауза или ще се стигне до връзка и оставане в тези отношения за този период? Четири меча как я тълкувате тук?

# 319
Какво мислите по тях?  Дали може да се каже за възстановяване на отношенията след пауза или ще се стигне до връзка и оставане в тези отношения за този период? Четири меча как я тълкувате тук?

За мен 6 месеца е много голям период за 3 карти
Тук нещата тръгват добре по 2ка чаши (срещи, комуникация) може да си ескалират до сексуална връзка по Любовницоте и там ще се направи избор, защото Любовниците по това се различават  от 2ка Мали, че в тях имат избор и сега ако беше 4 жезли тълкуването щеше да завърши съвсем положително,  но тук имам 4 меч, ужасна скучна карта, Почивката на рицаря - нещата ще изпаднат в стагнация, или ще останат на едно ниво и няма да се развият или ще настъпи някаква пауза. Някой ще иска да си вземе почивка.

# 320
Питах въпрос
- “Мисли ли за мен, сеща ли се за мен?” 2 въпроса са, но май се има предвид какво питам.
Картите не ми харесаха. Как да го тълкувам. Ако се гледа само с една карта, защото е отговор да или не - явно има нужда от нова перспектива, отдръпване от ситуацията или пък не му е комфортно да мисли, защото му носи болка по 9 мечове?

# 321
И какво чувства към мен в момента?

# 322
Скрит текст:
Какво мислите по тях?  Дали може да се каже за възстановяване на отношенията след пауза или ще се стигне до връзка и оставане в тези отношения за този период? Четири меча как я тълкувате тук?

Веднага се съгласявам с Twinklestar, че 6 месеца са твърде дълъг период. Според мен питай за месец и какво може да се направи, за да има движение в отношенията.
По конкретните карти аз мисля, че ситуацията ще остане в застой. Влюбените е и някаква двойнственост и така позиционирана в средата според мен индикира връзката (евентуалното й възстановяване) и двете страни са двамата партньори. По 2 чаши единият е с желание за взаимодействие, срещи, хармония и т.н. По 4 мечове другият е оттеглен и дистанциран. Въпреки това обаче дистанцираният не е напуснал ситуацията и я наблюдава и мисли, дори и да не показва това с действията си. Независимо от всичко тук имаме две шестици - Влюбените и 2 чаши+4 мечове. Според мен това показва, че има потенциал в тези отношения. Двете шестици заедно са и дванадесети голям аркан - Обесения, който е застой.

Питах въпрос
- “Мисли ли за мен, сеща ли се за мен?” 2 въпроса са, но май се има предвид какво питам.
Скрит текст:
Картите не ми харесаха. Как да го тълкувам. Ако се гледа само с една карта, защото е отговор да или не - явно има нужда от нова перспектива, отдръпване от ситуацията или пък не му е комфортно да мисли, защото му носи болка по 9 мечове?
Според мен смени въпроса на какви са мислите му за теб. Таро не работи много добре с въпроси с да и не, защото показва тенденции за развитие/енергии, а не ултимативни решения/отговори. Иначе по тези карти аз бих казала, че не мисли, защото е заседнал в труден период, свързан с работа, документи, учене… Едно карта не може да даде отговор да или не, защото всяка карта може да означава много различни неща в зависимост от контекста и заобикалящите я карти.

И какво чувства към мен в момента?

Чака неща да се случи. Положил е някакви усилия и чака по 7 пентакли да се изпълни очаквания резултат по 10 чаши. По тази карта може да е нещо свързано със семейството му или просто нещо, което му е много важно. Края на чакането ще му даде възможност за някакво движение по Колесницата. Появява се Императрицата, така че в комбинация с 10 чаши може и да става въпрос за майка му по някакъв начин. Или съпруга/сестра, ако има.  С тази Колесница да не е решил да заминава нанякъде? Има ли близки в чужбина?
Може и бременна жена да има. Императрицата и 7 пентакли се свързват с бременност. 10 маши като семейна карта също води в тази посока.

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 13:14 от innasn

# 323

Как ще приеме Х новината. Честно да си призная неприятни карти, ревност, конфликт.
Какво мислите?

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 16:13 от Минзухар.12

# 324
  • там, където ми харесва
Благодаря innasn  Twinklestar

По ваше мнение хвърлих карти по същия въпрос-Как ще се развият отношенията между мъж и жена до края на годината?
Крал меч Паж жезли Влюбените

Какво може да се направи за да има развитие в отношенията?
Сила Шест чаши Крал пентакли

Последна редакция: вт, 21 ное 2023, 19:52 от ~lina~

# 325
На този Крал меч му се прави секс… 👀
Мъжът въздушна зодия ли е?

# 326
Благодаря innasn  Twinklestar

По ваше мнение хвърлих карти по същия въпрос-Как ще се развият отношенията между мъж и жена до края на годината?
Крал меч Паж жезли Влюбените

По Крал мечове, особено както е обърнат на картата, според мен мъжът в момента е студен и дистанциран, абстрахира се от всичко емоционално и не показва интерес. По Паж жезли обаче това ще се промени. Според мен няма да се случи нищо значимо, защото това е паж. Някак плахо ще подходи и отдалеч. В комбинация с Влюбените ще е знак за любов, но ще е някак много слабо като изява. Примерно нещо като жената да чуе от трето лице, че мъжът се е интересувал и питал за нея. Нещо малко, но което ясно ще индикира обръщане на посоката в отношението на мъжа.

Цитат
Какво може да се направи за да има развитие в отношенията?
Сила Шест чаши Крал пентакли

По Силата според мен жената трябва да прояви търпение. Лъвът е заспал и тя трябва да го изчака да се събуди. Шестица чаши и Крал пентакли според мен показват, че той ще си спомни и оцени хубавите спомени от миналото или пък ако няма такива значими спомени, то ще оцени, че има някаква сродност и с жената си пасват в много отношения. Самият Крал пентакли е показан как се любува на щита си - аз го виждам като ценността в случая. А гроздето отгоре показва, че той трябва да узрее, за да оцени хубавото по 6 чаши. Иначе няма карти за действия. Жената просто трябва да запази спокойствие и според мен да не отваря тя някаква комуникация, защото тук в Силата жената седи и пази тишина на лъва докато той спи.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 09:42 от innasn

# 327
  • там, където ми харесва
Благодаря ви отново момичета. За зодията трябва да питам.

И още едно въпросче свързано с работата.
Какво развитие да очаквам на работа до края на годината?
Обесения Девет пентакли Рицар пентакли

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 08:21 от ~lina~

# 328

По Обесения и 9 пентакли развитие не се очаква. Вероятно Рицар пентакли показва някаква идея или евентуална възможност за движение, но това според мен ще е след Нова година.

# 329
Скрит текст:

По Обесения и 9 пентакли развитие не се очаква. Вероятно Рицар пентакли показва някаква идея или евентуална възможност за движение, но това според мен ще е след Нова година. Реално развитие обаче не се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт