Карти таро - тема 31

• 27 477
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Обесения при мен винаги показва застой, непроменяема ситуация (в дадения момент) на него реално не му е зле, излизал ми е и за почивка, той е “Обесен” по свое желания и не случайно е за краката, не иска ситуацията да се задвижи. Съгласна съм, че може и да показва да погледнеш нещата по съвсем нов начин - но в никакъв случай не и за карта, в която има движение или динамика.

# 346
Със сигурност ще имам предвид този прочит на Обесения. Може би при някои четения има смисъл да се теглят карти с това как питащият ще се почувства от това развитие. Би дало повече яснота вероятно.

Забелязала съм, че има случаи, в които някоя карта в конкретна колода винаги означава едно и също във всеки един случай.

Давам пример с Рицар мечове от Колелото на годината. При мен винаги картата означава блокаж, независимо в компанията на кои карти се пада. Която и карта да се падне пред него, той просто блокира енергията. Често съм била изкушена да тълкувам картата по друг начин, ако околните карти са хубави и винаги е било грешка.

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 21:54 от innasn

# 347
На въпроса: Ще намеря ли дългосрочна работа до края на годината?

Kак ги виждам аз
Скрит текст:
9ка чаши е финансово благополучие и изпълнение на желанията, но може би все още не е дошло времето.
По паж Жезли, спонтанно и благоприятно известие. Предложение за нова, хубава работа. Ще ти хареса доста.
Паж Мечове, обаче, е неблагоприятно такова. Или ще има някакъв конфликт и съревнование.
Аз клоня към "да" по тези карти. Но, Мечовете накрая малко ми разбъркват "дзена".

Хм, и при мен излезнаха Любовниците.
Според мен
Скрит текст:
Картата иска от теб избор. Трябва да вземеш решение. Говори за партньорство, и отдаване в това партньорство. Какво точно искаш от работата си, и какво си готова да дадеш? Може би трябва леко да промениш търсенето, или сферата на работа, или отношението си на работа. Нещо, което не си помисляла досега?
И, ако това е пояснение към конфликтите в Мечовете по-горе, може би е насока за повече кооперация и тийм работа в новата ти работа, за да е всичко наред.
п.с. по 9ка чаши също работно може да става дума за сплотен колектив, и отново въпросът за партньорството, защото за да е успешна чашите се иска такова.

Ще ми е интересно да споделиш какво ще се случи. С теглене и тълкуване на карти за непознати нямам опит, само с близки, а там е друго Simple Smile

По Тези карти аз виждам съвети

Изтеглих ти карти, но аз в тях работа не виждам.

Скрит текст:
По първата съвет за повече увереност в себе си и яснота.
Втората е пак за яснота. Освободи се от някои очаквания, огледай се, виж друга перспектива.
Третата и четвъртата кореспондират с моите за партньорството.
Най-вероятно, за да е успешна работата ти трябва повече колективна работа, повече вписване в екипа, повече откритост, за да те приемат и да имаш успеха, който заслужаваш. Понякога сами се спъваме, с дрени неща, особености на характера, или защитни реакции.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 03:36 от vaychka

# 348
  • там, където ми харесва
Благодаря Heart
Девет чаши изпълнение на желанията Паж жезли новини Паж меч получаване или набиране на информация . Така отгоре отгоре ги разгледах. Дано да се случат нещата, а и вчера бях на интервю нещо свързано с това , което съм работила , но не точно същото.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 08:22 от ~lina~

# 349
Аз имам по-различен прочит на тези карти. За мен 9 чаши с това изображение е затваряне и отказ от приемане на последната десета чаша. Двата пажа според мен са две възможности, които просто ще бъдат оценени като недостатъчно добри. По Паж мечове едната вероятно ще е с дистанционно интервю или нещо, свързано онлайн.

По Крал и Кралица жезли помисли за някой твой близък/познат, с когато  по някакъв начин си пасвате или просто го чувстваш по-близък. Той може да има някакво предложение за теб или просто ще ти даде различна перспектива по Влюбените. Това е, ако тълкуваме директно по въпроса. Таро обаче много често ни говори за неща, несвързани със зададения въпрос. Според мен тук това е случаят. По Кралица чаши на дъното входящата ти енергия в периода е с високо емоционален заряд и по някакъв начин хайлайтът до края на годината ще са ти отношенията с този Крал жезли, който и да е той.

# 350
Здравейте момичета,
Ще се радвам на вашите мнения по някой от въпросите 🫶🏻

Какво ще ми разкрие пълнолунието в близнаци?
Светът Колесницата Дявола
На дъното рицар меч

Ще започна ли работа през Дек?
Светът Висшата жрица Любовниците
На дъното 3 жезли

Ще ни възвърнат ли сумата ?
Маг Глупака Паж чаши

# 351
Здравейте момичета,

На дъното рицар меч

По Рицар мечове може би има някакъв конфликт или ти блокираш/отказваш да адресираш някаква ситуация/въпрос/разговор…нещо.
По Колелото ще има развитие. Съдбата ще хвърли заровете и по Колесницата ще има движение. Движението обаче е по Дявола. Тази карта в тази колода много ми напомня на арбитър или някакъв геймър, който играе с двата аватара пред него. Може би да разбереш за някой, който влияе и се меси в ситуацията и това да се окаже изненада за теб. Генерално, каквото се случва няма да е в твоите ръце и просто ще ти се случи.
Алтернативен прочит - може да се наложи да пътувате някъде при човек, с когото не си в добри отношения. Мъж, който по някакъв начин е важен - баща, свекър, друг роднина.

Цитат
На дъното 3 жезли
Според мен няма да започнеш работа. По 3 жезли търсиш възможности. Отново се появява Колелото на съдбата, което ми говори за някаква съдбовност. Висшата жрица според мен тук е жена. Може да си ти и да трябва да се дръпнеш малко в този период. Другият ми прочит е да говориш с жена, която ще ти даде добър акъл. Може да е по-възрастна, майка, баба, жена, която смяташ за авторитет. В случая Влюбените в тази колода според мен показва добро взаимодействие. Напомня ми за енергията на 6 пентакли - добър обмен, който в случая е благословен отгоре (отново съдбовността, която се видя и в Колелото). Тази жена според мен ще ти даде добър съвет. Коя е вече ти ще прецениш.

Цитат
Маг Глупака Паж чаши

Не. По Мага ще те изманипулира. Или ще се оправдае с дете, защото и Глупака, и Паж чаши са детска енергия. Или просто ще извади детинско/глупаво по Глупака оправдание/извинение по Паж чаши.

# 352
Здравейте момичета,

На дъното рицар меч

По Рицар мечове може би има някакъв конфликт или ти блокираш/отказваш да адресираш някаква ситуация/въпрос/разговор…нещо.
По Колелото ще има развитие. Съдбата ще хвърли заровете и по Колесницата ще има движение. Движението обаче е по Дявола. Тази карта в тази колода много ми напомня на арбитър или някакъв геймър, който играе с двата аватара пред него. Може би да разбереш за някой, който влияе и се меси в ситуацията и това да се окаже изненада за теб. Генерално, каквото се случва няма да е в твоите ръце и просто ще ти се случи.
Алтернативен прочит - може да се наложи да пътувате някъде при човек, с когото не си в добри отношения. Мъж, който по някакъв начин е важен - баща, свекър, друг роднина.

Цитат
На дъното 3 жезли
Според мен няма да започнеш работа. По 3 жезли търсиш възможности. Отново се появява Колелото на съдбата, което ми говори за някаква съдбовност. Висшата жрица според мен тук е жена. Може да си ти и да трябва да се дръпнеш малко в този период. Другият ми прочит е да говориш с жена, която ще ти даде добър акъл. Може да е по-възрастна, майка, баба, жена, която смяташ за авторитет. В случая Влюбените в тази колода според мен показва добро взаимодействие. Напомня ми за енергията на 6 пентакли - добър обмен, който в случая е благословен отгоре (отново съдбовността, която се видя и в Колелото). Тази жена според мен ще ти даде добър съвет. Коя е вече ти ще прецениш.

Цитат
Маг Глупака Паж чаши

Не. По Мага ще те изманипулира. Или ще се оправдае с дете, защото и Глупака, и Паж чаши са детска енергия. Или просто ще извади детинско/глупаво по Глупака оправдание/извинение по Паж чаши.

Благодаря ти innasn аз все пак си мисля, че по Паж чаши ще ни възвърнат сумата 🤞🏻

А за работата- не мислиш ли, че Влюбените ще е избор?

# 353
Честно казано не. Поне не в тази колода. Като цяло Влюбените ми е странна карта и за мен в различните колоди означава различни неща. Тук аз правя връзка с евергията на 6 пентакли, по-горе в лайт сийърс си е любов/страст. В много колоди се вижда и любовния триъгълник и там вече си я тълкувам като избор. В много колоди, както в твоята се вижда и божествената благословия горе.
Изобщо, както казах, странна ми е тази карта на мен.

# 354
Честно казано не. Поне не в тази колода. Като цяло Влюбените ми е странна карта и за мен в различните колоди означава различни неща. Тук аз правя връзка с евергията на 6 пентакли, по-горе в лайт сийърс си е любов/страст. В много колоди се вижда и любовния триъгълник и там вече си я тълкувам като избор. В много колоди, както в твоята се вижда и божествената благословия горе.

В тази колода даже мисля, че има някакво разбирателство и благословия отгоре или нещо като зелена светлина така ми изглежда
Макар, че са двама чичаци 😂 все едно за нещо се договарят

# 355

В тази колода даже мисля, че има някакво разбирателство и благословия отгоре или нещо като зелена светлина така ми изглежда
Точно! Добре взаимодействие - равно вземане и даване. И аз така я виждам.

Другият вариант е жена да ти предложи работа, но пък не виждам предложение в тези карти.

# 356

Точно! Добре взаимодействие - равно вземане и даване. И аз така я виждам.

Другият вариант е жена да ти предложи работа, но пък не виждам предложение в тези карти.
Те там са само жени

Питах
Как ще мине интервюто
КП Луната (пояснена с РЖ) Глупака
Какво ще решат за моята кандидатура след това?
10 меч (пояснена с 2 жезли) 3П и Страшния съд
Мисля, че тук ще мислят по моята и друга кандидатура
Ще получа ли работата? 5 меч пояснена с Рицар Пентакли ( сега 5 меч е победа, ама не като 6 жезли, та сигурно нещо няма да ми хареса)
Понеже не бях сигурна дали по 5 меч победата ще е за мен попитах Дали ще получа оферта от тях и излезе 10 пентакли
Отдолу беше Звездата

# 357
Здравейте,
имам колода Таро и си тегля. Но имам личен въпрос касаещ връзка и според мен, когато аз си тегля картите не се дистанцирам и си тегля или това, което искам и проектирам или страховете си.
Може ли някой да изтегли карти за мен, вместо мен. Благодаря!

Какво е развитието на отношенията ни (става въпрос за лични отношения)  със С в близките два до 3 месеца?

# 358
Няма такова нещо, теглите точно това, което е, а как тълкувате вече може да е както Ви се иска.
Изтеглете си картите, кажете Вашето тълкуване и ние също ще се включим.

# 359
Няма такова нещо, теглите точно това, което е, а как тълкувате вече може да е както Ви се иска.
Изтеглете си картите, кажете Вашето тълкуване и ние също ще се включим.

Добре.
Ето

Въпросът е - Какво е развитието на отношенията ни (става въпрос за лични отношения)  със С в близките два до 3 месеца?

4 чаши се отдели сама от тестето, затова я обърнах, и показва точно неговото поведение в момента към тази връзка
Картите, според мен говорят за раздяла. По 7 пентакли е неудоволетвореност, размисъл, твърде много усилия и неудоволетворящ резултат, изчакване и дори водене по течението.
Слънцето и Колесницата са яснота и действие, но дори и да не се показва категорично раздяла, решение и действие ще има. Може да излезе нещо скрито, невидимо към момента, да освети буквално ситуацията.

Слънцето и Колесницата са силна комбинация за разрешаване на проблеми и преодоляване на препятствия, но някак си много его и арогантност може да има, което да попречи, ако е въпрос за лични взаимоотношения.
Някак си потенциала го има, но дали ще има положителнаи щастлива връзка и развитие, аз не виждам отговор тук.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 15:58 от *Serendipity*

Общи условия

Активация на акаунт