Карти таро - тема 31

• 26 833
  • 727
  •   1
Отговори
# 405
Шмекерувате ми се струва
Или сте теглили други карти след това или е имало със сигурност някаква промяна в действия, обстоятелства и тн
Просто е абсурд тези 3 карти да казват, че ще пише.

Не, не тегля карти без да бъда помолена за това, напълно начинаеща съм, просто гледам символите в картите и какво ми подсказват...
Не смея все още да се включвам, т.к. съм в процес на обучение... Гадая само на мои познати... От Вас във форума чета за сега и черпя познания...
Просто изказах мнение по моят си начин и интуиция...

Защо решихте, че е за Вас ?! Или и двата профила са Ваши 👀
Обосновете си тълкуването как ще пише по тея 3 карти ? Може и ние да научим нещо така.
Тук е имало смяна на обстоятелствата.
Или питащата го е провокирала по някакъв начин.

# 406
Няма никаква промяна на обстоятелствата, нито аз съм провокирала нещо. Писа ми усмивка, но пак се брои. Предните 2 вечери също си теглих дали ще пише и се падна Рицар Чаши. А тези карти от последното гледане много добре обясняват що за човек е. Сигурна съм, че се дърпа и не иска да пише заради егото си и убедеността, че е прав. Може би това са показали, намерението му, а после под емоция да е размислил, наистина не знам.

Мислите ли, че Таро не познават, просто ние си нагаждаме така нещата, защото искаме да им вярваме?

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 18:06 от angelika_

# 407
Ами възможно е за себе си да е прав, защо не. Отделно вие най-добре познавате ситуацията. Картите не са някаква панацея и кристална топка.

# 408
Хора,
Пак с моя работен въпрос
Това са ми дневната - 9 чаши
И работни за днес
5 меч непрекъснато ми излиза за работата, за която имах интервю
Може би ще получа имейл, но дали ще е за второ интервю или за край на процеса?

И както сама си познах - получих имейл с отказ

Колко точно са показали! Гадно само за отговора, но всяко зло за добро, явно не е твоето място...

# 409
Няма никаква промяна на обстоятелствата, нито аз съм провокирала нещо. Писа ми усмивка, но пак се брои. Предните 2 вечери също си теглих дали ще пише и се падна Рицар Чаши. А тези карти от последното гледане много добре обясняват що за човек е. Сигурна съм, че се дърпа и не иска да пише заради егото си и убедеността, че е прав. Може би това са показали, намерението му, а после под емоция да е размислил, наистина не знам.

Мислите ли, че Таро не познават, просто ние си нагаждаме така нещата, защото искаме да им вярваме?

Е ако сте теглила Рицар Чаши дали ще пише това вече е Да
Иначе картите винаги показват вярно, ние може да грешим в “четенето”
Но Таро като енергиен принцип много бързо може да се промени, затова и Таро не обича срокове - при него времето не върви линейно

Силфида - за пореден път обаче Колелото показва цикъл, а толкова е хвалено, все пак е под Юпитер, остава надеждата, че ще се завърти за нещо по-добро. 5 меч не спираше да излиза преди интервюто след и на финала 😀 Винаги трябва да се обръща повече внимание на повтаряща се карта.

# 410
Туинки, ама последната карта е Света, а не Колелото

# 411
Теглих Рицар Чаши предната вечер или по-предната не помня, после на обяд на другия ден тези карти. Явно не трябва толкова често, ама пусто му желание.
А възможно ли е в самия момент на теглене да се отстоява и да не иска да пише, но по-късно да го е подбудило нещо и да си е променил решението?

# 412

Има въпрос зададен за Да/Не, трите карти казват Да. Не гарантира, че обаждането ще е за добро или дълго. По картите, човекът се отбранява и ревностно пази егото си. Император минаги очертава граници, но между вас има зависимост, доста токсична, но я има.

# 413
Теглих Рицар Чаши предната вечер или по-предната не помня, после на обяд на другия ден тези карти. Явно не трябва толкова често, ама пусто му желание.
А възможно ли е в самия момент на теглене да се отстоява и да не иска да пише, но по-късно да го е подбудило нещо и да си е променил решението?

Когато се теглят много карти за един и същи въпрос се получава точно това, да не знаем кой отговор е - трябва да се дава време на изтеглените карти да се проявят.
Но от опит казвам, че и положителни карти може да не се проявят положително 😅
Примерно : Рицар чаши може да означава, че е Рицар Чаши, но за някоя друга - давам го като пример, а не във Вашия случай.
Затова наистина е хубаво да се правят подредби, да видиш цялостната картина, как е настроен този човек към теб, какво иска той, какви намерения има, какви действия ще предприеме.
Картите са много дружелюбни, те са тук за да ни помагат, колкото повече си “говориш” с тях, толкова повече ще ти “отговарят”.

# 414
Избягвам да давам съвети, а и да пиша в темата по тази причина - обаче направете си едно нормално четене за отношенията ви и развитието им. Тези хвърлени в нищото въпросчета с отговор Да/Не, които задавате всеки ден, не ви правят никаква услуга и ще се обърквате повече отколкото да имаате яснота.

# 415

Ама да! Благодаря!
Слагам очилата вече 🤓
Ravena e права
Технически, по буквар и 3те са да
Но на практика е отговор, с който нищо не може да правиш - емоджи 😅

# 416

Ама да! Благодаря!
Слагам очилата вече 🤓

Тази карта Света хич не я обичам. Винаги ми дава отговор Не или някаква негативност-като завършек на цикъл, край на нещо... Никога не ми се е проявявала в положителен план.

# 417

Ама да! Благодаря!
Слагам очилата вече 🤓

Тази карта Света хич не я обичам. Винаги ми дава отговор Не или някаква негативност. Никога не ми се е проявявала в положителен план.

За мене много си приличат с Колелото и затова ги бъркам. Пак показва край на цикъл.

# 418
Да, и аз бъркам Светът, Колелото, както и Страшния съд, който при моите карти е обозначен като Карма.
Еднакви са ми.

# 419
Да, и аз бъркам Светът, Колелото, както и Страшния съд, който при моите карти е обозначен като Карма.
Еднакви са ми.
Ако сте начинаеща в Таро, почнете с най-класическата колода на Уейт. И като я научите добре, тогава ползвайте други.

Общи условия

Активация на акаунт