Карти таро - тема 31

• 26 785
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, въпросът ми е свързан с покупка на имот. Има някои проблеми, а време ням.
Как ви се виждат тези карти
Аз всъщност не разбрах какъв е конкретният въпрос зададен на картите.

# 436
Момичета, въпросът ми е свързан с покупка на имот. Има някои проблеми, а време ням.
Как ви се виждат тези карти

Според мен някой ви лъже и ви притиска да бързате и аз бих попитала - какъв точно е зададеният въпрос?

# 437
  • София
Момичета, утре съм на интервю за работа.
Въпросът е как ще мине интервюто?
Рицар чаши
10 чаши
7 жезли, пояснена със Слънцето
Как мислите?
Длъжността е точно такава, каквато желая да работя, имам опит в сферата, но тази позиция е и надграждане над това, което върша в момента и ще имам неща за учене.

# 438
Въпроса ми беше да закупя ли имота. Притискането е факт. Не е ли добре фомрулран въпроса?

# 439
Въпроса ми беше да закупя ли имота. Притискането е факт. Не е ли добре фомрулран въпроса?
Разбрах, че е свързан с имота, но не ми стана ясно дали е да купувате, да не купувате, лъжат ли ви, подходящ ли или какъвто и да е друг въпрос, свързан с покупката.

По обърната 8 чаши също смятам, че Ви притискат да не се оттегляте от сделката. Обърнатият Дявол според мен означава, че трябва да скъсате връзката с този имот. И по Силата трябва да проявите сила и да отстоявате позицията си.

Има две осмици, които правят 16. КУЛАТА. Кулата освен всичко показва и нестабилна основа, заради която нещо рухва. От коментарите Ви става ясно, че има конструктивен проблем със самата сграда. Общият сбор е 22 (в тази колода Дявола е шести голям аркан?). Аз това го тълкувам като 21 (приключете този цикъл / тази сделка) + 1 (започнете нов цикъл на търсене).

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 23:27 от innasn

# 440
  • София
Момичета, утре съм на интервю за работа.
Въпросът е как ще мине интервюто?
Рицар чаши
10 чаши
7 жезли, пояснена със Слънцето
Как мислите?
Длъжността е точно такава, каквато желая да работя, имам опит в сферата, но тази позиция е и надграждане над това, което върша в момента и ще имам неща за учене.

Никой не се включи по моите карти, но да дам ОВ за тях.
Предложиха ми много добри условия, интервюто мина много добре, харесахме се взаимно и от януари започвам работа при тях. Заради 7 Ж на последна позиция, бях малко нащрек, но Слънцето изгря и всичко мина чудесно.

# 441
  • Пловдив
Може ли мнения?
Въпросът тук беше: Това ли е края на отношенията между х и у.  ( отношения на 4 месеца, общо взето сексуални без показване на чувства на нито една от страните)
По 7-цата, има неудовлетвореност, после този свят ми е направо приключване. С 4ката на човека си му е добре така и не иска да си излиза от зоната на комфорт.
Влюбените сама си падна. А тя се получава и при сбор от трите горе.

# 442
Може ли мнения?
Въпросът тук беше: Това ли е края на отношенията между х и у.  ( отношения на 4 месеца, общо взето сексуални без показване на чувства на нито една от страните)
По 7-цата, има неудовлетвореност, после този свят ми е направо приключване. С 4ката на човека си му е добре така и не иска да си излиза от зоната на комфорт.

За край не знам, но със сигурност абсолютен застой
Престанете да казвате, че 7 пентакли е неудовлетвореност !!! Тази карта няма такова значение, в нея просто има чакане, иначе реколтата я има, но има ЧА КА НЕ и трябва търпение.

# 443
Към коментара на Туинки за 7 пентакли - има чакане, има обаче и точно обратното на неудовлетвореност - любуване на резултата от положените усилия, събиране на реколтата на база принципа Каквото посееш - това ще пожънеш. Виждаме и пентакъл оставен настрани - нещо спестено, което да ни дава сигурност - може да е материално, може да е запас от сила, стабилност, но при всички случаи говори за далновидност.

Трите изтеглени карти ги виждам като човек, който е получил това, което иска и за повече усилия няма да положи, защото не му е нужно. Въпросът отново е зададен така, че отговорът е с Да/Не, което не е особено коректно при теглене на повече от една карта.

# 444
  • Пловдив
Да, знам така е. И аз по принцип винаги така я чета 7-ца пентакли, сега не знам защо ми дойде “неудовлетвореност”.
Изтеглих ги набързо и трябваше да излезна, знам че беше некоректен въпроса.
Довечера ще разкостя човека с една подредба с картите на Манара. Там няма скрито покрито много говорят. 😅
Благодаря ви!

# 445
Може ли мнения?
Въпросът тук беше: Това ли е края на отношенията между х и у.  ( отношения на 4 месеца, общо взето сексуални без показване на чувства на нито една от страните)

Аз мисля, че тези карти се отнасят повече за питащата. Рицар мечове показва блокажа в момента. Питащата вероятно чувства, че ситуацията такава, каквато каквато е в момента е весправедлива спрямо нея или партньорът се е отнесъл несправедливо спрямо нея.

Тя е в процес на чакане по 7 пентакли и не желае да пусне ситуацията по 4 пентакли. По Света обаче връзката е приключила и поне в обозрим период няма да бъде възстановена.

# 446
какво е негативното проявление на 6 чаши?
всеки път като ми се падне и денят е супер скапан

# 447
какво е негативното проявление на 6 чаши?
всеки път като ми се падне и денят е супер скапан
Аз я свързвам с някакъв вид самосъжаление или възприетие, че вчерашния ден е бил по-добър от днешния.

При мен се е проявявала и като повторение на ситуеция от миналото, но в комбинация с Колелото.

# 448
чисто нова е ситуацията, по-скоро не си спазих лични правила, които съм установила в миналото,
но и друг път ми се е падала, пак без повторение на ситуация, а като изцяло кофти ден

благодаря ти Flowers Hibiscus

# 449
  • София
Много се изненадвам, че 6 чаши, като дневна карта, се проявява негативно. При мен винаги е свързана с приятни случки с близки приятели, с които не сме се виждали/чували отдавна. Рядко, но ми се е проявявала и като носталгия по нещо отминало, но не в негативен, а по-скоро в сантиментален план.

Общи условия

Активация на акаунт