Карти таро - тема 31

• 26 806
  • 727
  •   1
Отговори
# 450
  • на чист въздух
Извинете,  че нахлувам в темата Ви, но преди 4 дни загубих синът си. Могат ли тези карти да покажат има ли чужда намеса в тази беля?

# 451
Шестица чаши в негативен план може да бъде проява на наивност, липса на емоционална зрялост, повтаряне на една и съща реакция.

# 452
Какво се казва, когато теглиш карта на деня ? И рано сутрин ли трябва да бъде?

# 453
Това, което правех аз е да си направя кратка медитация от няколко минутки с дълбоко дишане и мисъл за деня, който ми предстои. Разбърквам хубаво картите, цепя, тегля и снимам. Така в края на седмицата имам карти за всички дни и мога да ги разгледам как са се проявили по отделно и като нишка.

Чудесен начин за разучаване на картите. Вече не го правя, а евентуално един КК за седмицата.

# 454

При начинаещи или при разучаване на нова колода също има вариант вечер да се тегли карта за отминалия ден, за да усети човекът как се проявява тази карта при него или като проява на картата от конкретната колода. Аз не съм го правила, но съм го срещала като препоръка.

# 455
аз тегля за всеки ден от седмицата и вечерта си проверявам какво се е случило

въпросче след офисна драма
как ще се развият отношенията ни в бъдеще?

какво си мисли за мен?

ян Hug
съжалявам, не знам какво да кажа

# 456
  • на чист въздух
Disappointed Relieved извинявам се, лутам се,боли

# 457
Ян, който и каквито и карти да изтегли, биха били просто спекулация, не и отговор.
Може би по-скоро астролог може да ви каже нещо.
Но, дали това ще ви даде някаква яснота, дали ще намали болката.

Много съжалявам Sad

# 458
  • Пловдив
ОВ
Това се доближава най-много! Картите са проекция на мислите на питащата.
Мъжът е обяснил какво е провокирало това поведение спрямо нея и сега са леко на контра, но с възстановен контакт и желание и от двете страни да се видят.

Може ли мнения?
Въпросът тук беше: Това ли е края на отношенията между х и у.  ( отношения на 4 месеца, общо взето сексуални без показване на чувства на нито една от страните)
По 7-цата, има неудовлетвореност, после този свят ми е направо приключване. С 4ката на човека си му е добре така и не иска да си излиза от зоната на комфорт.
Влюбените сама си падна. А тя се получава и при сбор от трите горе.

Аз мисля, че тези карти се отнасят повече за питащата. Рицар мечове показва блокажа в момента. Питащата вероятно чувства, че ситуацията такава, каквато каквато е в момента е весправедлива спрямо нея или партньорът се е отнесъл несправедливо спрямо нея.

Тя е в процес на чакане по 7 пентакли и не желае да пусне ситуацията по 4 пентакли. По Света обаче връзката е приключила и поне в обозрим период няма да бъде възстановена.

# 459
Карти Таро могат ли да отговарят на въпроси с ДА и НЕ ?
Ако могат , може ли да ми кажете начин ?

# 460

Тези нови красоти пристигнаха, много красива колода 🥰
Попитах въпроса - Правилно ли постъпих с даден човек? (Беше много токсичен и реших да прекратя комуникация, до гуша ми дойде вече)
Изтеглих 5 карти така ми дойдоха, горните са тези на дъното - кралица чаши, 8 чаши и 5 чаши- общо взето ситуацията ми и много спорове, които аз решавам да си тръгна вече, дори още да гори пламъчето.
Но по останалите карти не мога да преценя правилно ли съм постъпила. (Харесва ми джъджмента как е представен тук- едно освобождаване)
Вие как мислите?

# 461
Всяка карта има значение Да/Не, а някои са Зависи. Във всяка адекватна книга за Таро е посочено на кое отговаря съответната карта. Задавате си въпроса, така че да може да получи отговор с една дума, бъркате тестето, цепите и теглите. Най-общо е това.

Ангелика, аз нищо не разбрах от изтеглените от теб карти - кое е на дъното, кое е изтеглено...

# 462
Ангелика на дъното има 1 карта, не 3 или 56
За мен въпросът също е и малко некоректен, защото Таро не може да решава вместо нас, а Вие искате то да отговори дали решението Ви е правилно ?! Таро може да Ви даде варианти.
Попитайте какво следва сега за Вас след тази връзка, как ще се развият отношенията с този човек на друг разсклад и така
Помолете ги за съвет

Like_Smoke
Не съм съвсем съгласна, има карти като Императора, която е Да навсякъде, но за мен тя винаги показва отговор Не
Най-добрият начин е водене на Дневник и практика

# 463
въпросче след офисна драма
как ще се развият отношенията ни в бъдеще?
Според мен средата ще се отрови от интриги и манипулации за известно време. Поне до края на годината няма да се стабилизира обстановката.

Цитат
какво си мисли за мен?

По Слънцето мисля, че те цени високо и трайно си влязла в мислите му по Силата и Асо мечове. Ако е имало някакво прекъсване, то може би предстои разговор и рестарт на отношенията.

За мен това с кратки отговори да/не не работи. Една карта има както положителни, така и отрицателни проявления е рядко дава категорични отговори. Поне при мен не работи. По-скоро задавайте отворени въпроси и картите ще дадат насока.

Twinklestar, виждала съм доста таролози да гледат повече от една карта на дъното.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 12:39 от innasn

# 464
  • София
А как тълкуване картата/картите на дъното?
Примерно днес редих КК, как да я/ги отнесат към него?

Общи условия

Активация на акаунт