Карти таро - тема 31

• 26 756
  • 727
  •   1
Отговори
# 480

Хвърлих пак, с вэпроса какво предстои до 6 м.в професионалната сфера на лицето? И отново последна Света. Явно ще е на преместване и приключване на сегашната работа...как мислите?
А и да питам като смятате общо тези трите карти, ще сметнете ли и КЧ като номер 14 или се сумират в случая само първата и последната?

Аз сумирам само тези карти, които имат показани цифри - при различните колоди е различно.
6 месеца за мен е страшно много за Таро
Картите са хубави - може да се получи предложение от Крал Чаши за пътуване по вода, интересно е че тук 6 жезли е сватбена 😀

# 481
Скрит текст:
въпросче след офисна драма
как ще се развият отношенията ни в бъдеще?
Според мен средата ще се отрови от интриги и манипулации за известно време. Поне до края на годината няма да се стабилизира обстановката.

Цитат
какво си мисли за мен?

Скрит текст:
По Слънцето мисля, че те цени високо и трайно си влязла в мислите му по Силата и Асо мечове. Ако е имало някакво прекъсване, то може би предстои разговор и рестарт на отношенията.
благодаря ти, ina Simple Smile
то не че става много ясно както съм го написала, но ‘ какво мисли за мен’ е за колегата от офисния конфликт Simple Smile

# 482
Скрит текст:
Скрит текст:
въпросче след офисна драма
как ще се развият отношенията ни в бъдеще?
Според мен средата ще се отрови от интриги и манипулации за известно време. Поне до края на годината няма да се стабилизира обстановката.

Цитат
какво си мисли за мен?

Скрит текст:
По Слънцето мисля, че те цени високо и трайно си влязла в мислите му по Силата и Асо мечове. Ако е имало някакво прекъсване, то може би предстои разговор и рестарт на отношенията.
благодаря ти, ina Simple Smile
то не че става много ясно както съм го написала, но ‘ какво мисли за мен’ е за колегата от офисния конфликт Simple Smile

Ооо, това поставя картите в изцяло различен контекст.
По Слънцето и по Силата смята, че оказваш огромно влияние върху него (явно в работен план). По Асо мечове може би се чуди как да отреже това влияние, но може и да не вижда изход, защото си го заобиколила от двете страни с другите две карти. Бори се обаче.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 21:51 от innasn

# 483

Питането е дали лицето ще се премести на друга работа. Има предложение за такава, но се колебае кэм момента. Първоначално след като хвэрлих картите моментално в главата ми нахлу мисълта, че ще се откаже да започне и ще си остане на сегашната. Но ден след това, като си анализирам картите теоретично, се чудя дали не е грешно предположението ми. Света при мен обикновено се проявява като НЕ. Но реално погледнато картата изобразява приключване на някакэв цикъл, та дали това не означава, че ще я напусне...какво мислите вие?

Докато се чуди, да не му решат дилемата други хора. Картите могат да показват принудително приключване на цикъл, защото той няма да се реши на действие. Картите са пасивни, но пък завършват със Света. Така че, моят вариант е този.

# 484
Много благодаря на всички за насоките. Много често се колебая какъв въпрос да задам, за да не е с Да или Не.
Попитах за даден човек- “Осъзнава ли грешката си?”
Пак е с Да или Не, не мога да се сетя как иначе да задам въпроса, иначе картите си показват, просто аз не мога да ги разтълкувам съвсем - по 7 чаши се чуди и той, но по Кралица на мечовете май смята, че аз съм хладната и студената безпощадна жена, а 9 мечове - аз ли лесно се засягам или той се чувства обиден и засегнат? Гледала съм доста астроложки гледат с Да или Не, теглят по много карти и разказват история. Любимата ми HopeTarot e сред тях.
Аз в тази ситуация бих задала въпрос нещо като - Правилно ли съм възприела действията на Х? или Какво да променя в отношението си към Х? След това бих направила подредба за какво ще стане ако му простя и ако не му простя? (За действия или имам любима подредба, бях я качила при по предишен пост)  Мисля, че тези въпроси ще ти дадат по цялостен отговор.
За мен тези три карти показват не за другия човек, а това, което ти искаш да видиш съзнателно и несъзнателно. Тази тройка може да се тълкува по два начина. Първия е това, което си написала и според мен това, което искаш ти да видиш. Моето виждане е, че картите говорят за теб. По седмица чаши се чудиш правилно ли постъпи, как да действаш след това. В зависимост кой похлупак дигнеш дали ще намериш дракон дето ще те изпепели или проблема ще отече като река. Кралицата мечове показва каква искаш да изглеждаш - студена непускиска жена войн. А последната карта какво е всъщност - наранена си и преследвана от демони. Може и да съм права или тотално да греша, както казах така без подредба на мен ми е трудно.
Като цяло, не знам за другите тук, ни когато правя гледания за себе си или за отношения свързани с мен се старая да съм много безкомпромисна. Трудно е човек да бъде безпристрастен и дори не толкова хубавите неща да се набиват на очи, да ги пропуска. Когато си гледам сама на себе си, се опитвам да потърся грешката в себе си и какво аз трябва да променя, а не какво ще ми даде околния свят, за да се случи нещо. Това се опитвам да прилагам и когато гледам за други хора.
И тук имам въпрос към всички от любопитство. Когато видите, че човек е на път да вземе грешно решение или че пътя, по който е тръгнал ще го отведе към лошо, казвате или си премълчавате?
На мен ми се случи да ми излезе развод при една дама, но си премълчах, защото не исках моите думи още повече да я тласнат към това. Но искам да знам и вашето мнение.

# 485
Винаги казвам каквото виждам, картите са за да ни помагат, а ние да помагаме на тези, които са дошли при нас. Когато имам съмнение също казвам всички възможни варианти.
Така или иначе ние сме само проводник на информация, не си я измисляме ние.

# 486
Днес имах второ интервю с практическа част
Попитах Какви са впечатленията на работодателя за мен след интервюто?
Крал Меч (тя е въздушна зодия) Висшата жрица Паж Жезли
Какви са намеренията й за мен? Колесницата Асо Пентакли (пояснена с Любовниците)4 пентакли
Дали ще ми предложи работата?
8 меч Глупака 9 чаши

# 487
Ползвате ли някаква специална подредба за финанси?

# 488
Питащата е жена
Ще имам ли скоро любовен романс ?
8 жезли Рицар чаши Колелото на съдбата Паж чаши Глупака
Сега красноречиви са картите да, но защо Рицаря пада до Паж според вас?
Или пък ще бъдат двама ухажорите ?
Или тя е от едната страна , а бъдещия ухажор е представен от другата страна?

Как изглежда този мъж?
Интуитивно ми дойде, че този мъж идва отдалеч (Колесницата) и е зодия Стрелец (Умереност)
За Асо чаши като описание на човек нищо не ми идва, освен че намеренията му наистина ще са добри

Последна редакция: пн, 11 дек 2023, 16:30 от Twinklestar

# 489
Според мен, Паж чаши може да се разглежда не като човек - ако е човек, се приема, че това е дете или много, много млад човек, а по-скоро като нова емоция, покана за среща/събитие с емоционална окраска. След него идва Глупака - също ново начало, което има в себе си безгрижност и лекота.

Ако пък трябва картите да се гледат през какъв тип личности са - то Рицар чаши е романтик, но в негативен смисъл може да е тип Ромео - свалям ти звезди, но след това идва Пажът, който заедно с Глупака говорят за непостоянност и повъхрностност.

Без позиция за съответните карти вариантите са стотици.

# 490
Според мен, Паж чаши може да се разглежда не като човек - ако е човек, се приема, че това е дете или много, много млад човек, а по-скоро като нова емоция, покана за среща/събитие с емоционална окраска. След него идва Глупака - също ново начало, което има в себе си безгрижност и лекота.

Ако пък трябва картите да се гледат през какъв тип личности са - то Рицар чаши е романтик, но в негативен смисъл може да е тип Ромео - свалям ти звезди, но след това идва Пажът, който заедно с Глупака говорят за непостоянност и повъхрностност.

Без позиция за съответните карти вариантите са стотици.
Имаш три позиции за описание на този мъж и 5, които отговарят на въпроса на жената - разглеждаме ги като филм

# 491
Здравейте,може ли да ми препоръчате някоя хубава книга за карти Таро? Трудно ми е да ги свързвам една с друга 😁🤔
Или някакъв съвет как да се справя...

# 492
Здравейте,може ли да ми препоръчате някоя хубава книга за карти Таро? Трудно ми е да ги свързвам една с друга 😁🤔
Или някакъв съвет как да се справя...

Научаваш базовите значения, доверяваш се на интуицията (това което ти идва веднага без да мислиш) и си водиш Дневник.

# 493
Здравейте,момичета.От доста време ви следя и много ме влече таро,но все отлагах да си купя.Бихте ли ми казали като ги получа трябва ли да ги пречистя?

# 494
Здравейте,момичета.От доста време ви следя и много ме влече таро,но все отлагах да си купя.Бихте ли ми казали като ги получа трябва ли да ги пречистя?

Ако ги взимаш чисто нови от какво да ги пречистваш ?!

Общи условия

Активация на акаунт