Карти таро - тема 31

• 26 824
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Страхотен жест, начинаеща съм сравнително в тарото, имам само една колода и много бих се радвала да ми изпратите тези. Ако все още са свободни  разбира се Simple Smile

Привет, дами! Рядко се включвам, но ви чета и все научавам по нещо ново за всяка карта, като гледам вашите въпроси и тълкувания.
В края на годината ме обзе манията за разчистване и на колодите ми също не им се размина. Качвам снимка на двете таро колоди и едни “мотивационни”, образно казано.
Бих искала да ги подаря на някой, който си ги хареса. Надявам се да не е против правилата на форума. Нямам за цел да ги продавам, съвсем безвъзмездно ги предлагам.
Ползвани са малко, купувани са от Али Експрес, за повече снимки и инфо на лично, за да не спамя темата.

# 556
  • София
Момичета, Луната как ви се проявява като дневна карта?

# 557
Аз изтеглих днес двойка мечове. И засега плановете за деня ми са дали да отидем на една сладкарница или ресторант. И след това се колебая между други две събития. Мисля, че това е точно проявление, като още от вчера се колебаех между тези неща и как да подредя деня си.

# 558

Като някякви обърквания през деня, нещата не протичат съвсем по план. Може да се изпитва нужда от сън, въображението да ти работи в повече, някакви страхове да имаш, може да си сънувала/да сънуваш запомнящи се сънища..

# 559
Луната - объркване, неяснота, клюки за които не знаеш, емоционални съмнения, месечен цикъл, майчинство, депресия, самоизмама, тайни

# 560
Момичета,
Как разчитате дневните ми карти за любов?
Асо жезли - дневна
Асо пентакли, Звездата, 9 чаши
Дали ще бъде изпълнено желание?

# 561
Възможно е да бъде и липса на енергия, нисък тонус или просто да си off - някакво никакво да ти е настроението. Наскоро приятелка си взе колода, в която изображението е на вълци, виещи срещу Луната. Оттам ми възникна и ново тълкуване на тази карта - безсилие.

# 562
  • София
Може да ви се стори супер странно, но Луната ми се прояви като за първи път от много, много време, докато четях следобед съм заспала и наистина имах интересен сън. Чак се стреснах като се събудих и се сетих за прочетеното тук като проявление на картата. Ще следя дали ще има нещо от съня в следващите дни.

# 563
При мен от толкова хубави карти едно голямо нищо за деня.

# 564
Момичета,
Асо жезли - дневна

Звездата е хубава карта, ама май само за съзерцание😊, иначе като че ли не носи изпълнение на желания.
За пореден път се убеждавам, че асата са слаба работа. Още повече така с тази Звезда дето все е някаква далечност, недостижимост. И така тази личност с деветте чаши си остава с мечтите и очакванията,надеждите за нещо, което да е само в негов интерес и за негово емоционално удоволетворение. Или по скоро ако си била намислила конкретен човек как ще се прояви той в случая, т.е. ще си гледа собствения кеф и в съчетание със Звездата-отдалеченост. Звездата я свързвам и с интеренет също, както и с романтична настройка. Но по често е далечност в любовните  връзки и на физическо и на емоционално ниво.
Асото жезли си е страстта и желанието, което е било налице през целия ден.
То деня още не е свършил де, но все пак тази Звезда явно натежава като енергия.
А и общия сбор май е Отшелника, тъй че за любовни отношения не е много цветущо...

# 565
Момичета,
Асо жезли - дневна

Звездата е хубава карта, ама май само за съзерцание😊, иначе като че ли не носи изпълнение на желания.
За пореден път се убеждавам, че асата са слаба работа. Още повече така с тази Звезда дето все е някаква далечност, недостижимост. И така тази личност с деветте чаши си остава с мечтите и очакванията,надеждите за нещо, което да е само в негов интерес и за негово емоционално удоволетворение. Или по скоро ако си била намислила конкретен човек как ще се прояви той в случая, т.е. ще си гледа собствения кеф и в съчетание със Звездата-отдалеченост. Звездата я свързвам и с интеренет също, както и с романтична настройка. Но по често е далечност в любовните  връзки и на физическо и на емоционално ниво.
Асото жезли си е страстта и желанието, което е било налице през целия ден.
То деня още не е свършил де, но все пак тази Звезда явно натежава като енергия.
А и общия сбор май е Отшелника, тъй че за любовни отношения не е много цветущо...

Абсолютно си права
Иначе от Асата аз съм виждала само добро досега, но днес те не се проявиха уви

# 566
  • София
Поръчах си карти, ще дойдат след 2 седмици 🥳 Нямам търпение да ги чакам, дали някой би ми отговорил на 1 въпросче накратко, моля? Понеже четенията в ютуб заради общата енергия ми отговарят с 2 противоположни отговора и не знам на кой да вярвам.

# 567
Здравейте момичета, въпросче. Как ще се развият отношенията между двама души до края на месеца?

Засилена комуникация с тия жезли, има сякаш. Но 3ка жезли явно правят планове за среща която може да се осъществи по 3Ч.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 23:32 от Минзухар.12

# 568
Здравейте момичета, въпросче. Как ще се развият отношенията между двама души до края на месеца?

Засилена комуникация с тия жезли, има сякаш. Но 3ка жезли явно правят планове за среща която може да се осъществи по 3Ч.

Според мен, въпреки взетото решение и засилената комуникация, нещата ще си продължат, за определения срок, точно както са си в момента.

# 569

3 чаши според мен е по-скоро повърхностна лека енергия. Може да се прояви като среща с 3 жезли, а може и да е просто засичане някъде, където има повече хора. Но 3 жезли и 8 жезли са обърнати в друга посока. Според мен, ако има виждане, то ще е кратко и някой ще бърза да потегли в друга посока. Генерално обаче не се вижда нищо съществено, малко е преливане от пусто в празно на този етап. Ако се познават отскоро, това е ок. Но ако това е някаква по-продължителна връзка или флирт, то според мен тези карти са червен флаг, че в отношенията не може да се очаква стабилност. Поне в зададения период.

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 00:11 от innasn

Общи условия

Активация на акаунт