Да ти кажа на пръв поглед много ми е противоречива енергията. Другата седмица да си дадеш ОВ, че ми стана любопитно какъв ще е развоя.
И така, щом Смъртта е пояснена с тези две карти, вероятно показва, че няма да има движение, развитие и новото начало, което се очаква. Средните две поначало хубави карти са обградени от кофти енергия на ограничения и невъзможност за действия, съзнателни стопирания някакви за комуникация, а от другата страна големия аркан на Смъртта. В средата, в същината на проблема в тези отношения е наличието на егоцентризъм у единия от двамата, той е центъра на света, безгрижен, държейки се по детски, а у другия е вероятността за това да е семеен човека. Това ме кара да мисля, че няма да има развитие между тях до края на седмицата.
Единственото положително, за което мога да се хвана и което би довело до благоприятен развой във взаимоотношенията между тях до края на седмицата е това, че в записките чета, че Смъртта в любовните въпроси ако е обградена от положителни карти би довела до трансформация на отношенията. Един вид поне да се видите/чуете за кратко/8ж/ по празниците в семейна празнична атмосфера...
Но по скоро интуитивно ги усещам горните ми съждения .