Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 881
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Само че епизод  the star beast се води в имдб като епизод 1 от 14 сезон.
А в торентите а като нулев епизод S14E00
А в dailymotion пък е нулев - 14E00

По торентите има и друг под същия нулев - Eve.Of.The.Daleks
Който е с Джоди Уитакър
И същото заглавие пак в dailymotion  е 14E00

# 331
  • Галифрей
Само че епизод  the star beast се води в имдб като епизод 1 от 14 сезон.
А в торентите а като нулев епизод S14E00
А в dailymotion пък е нулев - 14E00

По торентите има и друг под същия нулев - Eve.Of.The.Daleks
Който е с Джоди Уитакър
И същото заглавие пак в dailymotion  е 14E00
Да защото е след сезон 13.  Eve of The Daleks е новогодишен. После има още два The Legend of sea devil, The power of the Doctor. Те са нейните последни. Сега новите три са с Дейвид Теннат и ще има коледен с новият доктор. Официално сезон 14 тръгва до година.  Но не знам защо така ги номинират. Сега от един месец снимат с15 и коледният за 2024.

# 332
Благодаря ти.
А знаеш ли от кой сайт може да се намират субтитри на английски.
Не се превежда, та ми се ще да се опитам да си ги преведа с едно приложение и дано стане.

# 333
  • Галифрей
Пак заповядай. Има ги с  ае субтрити в fmoviez

# 334
Аз питам за самите субтитри. Искам да ги изтегля.

# 335
  • София
Елора, в opensubtitles има много субтитри.

# 336
Почвам Α nearly Normal Family. Чела съм книгата и ми е любопитно какво са направили, облягайки се на нея.
Дано няма неприятни изненади, като в немския Любимото дете, където просто бяха съсипали толкова много неща от романа.

* Сериалът Почти нормално семейство (нетфликс) е страхотен! Повече ми допада от книгата. 100 пъти повече. Изпипан е всеки детайл. Препоръчвам!

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 18:55 от Аня

# 337
Хора, сериалът НАРКОС МЕКСИКО - силно свързани ли са епизодите?
Или всеки епизод е с различна история и случка?

# 338
В Наркос:Мексико целият сериал е с навързани серии, т.е историята си е последователна.

# 339
Преповторих си Gossip Girl. Реално доста съм го позабравила, така че все едно ми беше като за първи път. От една страна ми е приятен да го гледам, заради някои сюжетни линии. Но от друга постоянно кринджвам на моменти, доста неща ме дразнят, забелязвам доста plot holes. Много интересно и приятно ми стана когато разбрах, че актрисата, която играе Блеър в сериала в реалният живот е с Адам Броуди, който играе в Кварталът на богатите. Много са сладки заедно.

Разочарована съм от Our Flag Means Death. Дори не доизгледах първи сезон. Просто е мъчение за мен. Пуснах си го защото много харесвам Тайка Уайтити. Очаквах наистина да е забавен, но много много сгреших. Това си е лично мое мнение, не искам да обидя никого.

След това изгледах Beef. Сега като се замисля напоследък не съм попадала на нищо на което да си кажа "Уау, това си е доста хубав сериал". За жалост и тук случаят не е такъв. Имаше интересна сюжетна линия, но като цяло ми беше доста скучен.

Изгледах и сериалът Messiah в Нетфликс. Предполагам, че ще е интересен за хора, които се интересуват от политика и това, което се случва по Света. Бих казала, че те държи до края за да разбереш какво ще се случи с героите. Но отново- доста скучен. Нито някой от героите изпъква, нито нищо.

В момента гледам Squid Game: The Challenge. За разнообразие от предишните сериали е супер. Честно казано не очаквах точно това, когато обявиха, че ще правят такъв тип Game show reality. Но пък има някои изненади. Има интересни персонажи. Така че го препоръчвам за феновете на сериала.

# 340
И аз да се включа с положително мнения за Чистачката. Изгледах го на един дъх. Постоянно има екшън. Кога се очаква трети сезон? Аз си мислих, че са само 2, ама стан ясно, че не съм права.

# 341
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Последно бях чела, че третия сезон на Чистачката ще започне на 5-ти март 2024-та. Предполагам, че като наближи ще излиза и още инфо, трейлъри, тийзъри и т.н.

# 342
На мен не ми хареса Чистачката, не помня дали догледах и първи сезон.

# 343
В началото ми тръгна много добре ама в края на 1ви сезон почна да си личи, че оригиналът е аржентинска сапунка. Малко на Пепеляшка взе да ми бие вече, май 2ри сезон ще си го спестя.

# 344
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да, първите 3 епизода на сезон 1 на Чистачката са много силни.
Като цяло, според мен сезон 1 е по-силен от 2-ри, но ми е интересно
и задържа вниманието ми. Искам си любовната история на Тони и Арман,
не приемам нищо друго освен тези двамата да свършат заедно Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт