Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 58 482
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
По препоръка от тук изгледах двата сезона на Cleaning Lady, днес чета че актьорът в главната роля е починал само на 42г. Говореше се, че ще има 3-ти сезон, но май не бих го гледала, много тъжно.

И аз разбрах днес.
Нека почива в мир.
Едва ли ще има трети сезон, освен ако не сменят актьора.
Но някак не върви с друг актьор.

И за мен имаха тия двамата повече химия отколкото той с жена си. Надя ли и беше името.

# 631
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Четох, че третия сезон на "Чистачката" започва на 5-ти март по Fox. Заради ракът, Адан се е предвиждало да се присъедини по-късно към каста. Ще видим как ще го извъртят с липсата му, но трети сезон ще има и то съвсем скоро.

# 632
  • Варна
Много тъжно Disappointed Relieved
Нека почива в мир.
Те може да са заснели нещо от сезон 3. Не знам как вървят нещата там. Ако чуете нещо пишете.

# 633
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никой не е имал за цел да втърплява,че леля Агнес е страшна и безкомпромисна.Дори преглътна егото и отиде на сватбата на сестра си.
Напротив  - цинична, сакрастична,но също така изцяло ориентирана към семейството и неговото благо.
С глас съм се смяла на нейни реплики, уникален персонаж.

Джордж (не му запомних името) е евреин и затова е грозноват. Smiley Аз коментирам персонажа и за моите критерии е съпруг мечта.Мъж,който поставя щастието на съпругата си над всичко останало за мен няма как да бъде друго.

The act -
гледах трейлъра и ми се стори ужасно тежък за гледане.

# 634
През март започва втори сезон на Пороците на Токио.

# 635
Четох, че третия сезон на "Чистачката" започва на 5-ти март по Fox. Заради ракът, Адан се е предвиждало да се присъедини по-късно към каста. Ще видим как ще го извъртят с липсата му, но трети сезон ще има и то съвсем скоро.
Без него сезонът няма да е хубав.

# 636
  • София
Започна втори сезон на Туристът.
Изгледах първа серия, добре започна.
Този път са в Ирландия.

# 637
  • София
По БТВ стори събота и неделя през нощта дават Белгравия, сериал, подобен на Имението Даунтън. Миналия уикенд бяха 1-вите 2 серии, тази - 3 и 4.

# 638
Приключих с двата сезона на "Dark Winds", през тази година ще излезе и трети сезон.
Смесицата на реалност с мистика при разследването на две убийства,
прекрасната кинематография, уестърн атмосферата и приличната актьорска игра,
се е получила добре.
Сценарият е сполучлив и сериалът започва ударно,
но с развитието на историята интересът спада.
Лична оценка: между 6 и 7 от 10

Остават три дни до премиерата на "True Detective", нямам търпение Bowtie

# 639
  • София
Аз съм малко песимист за Истински детектив. Да не стане като с Фарго последния сезон...
Първият сезон беше уникална класика, след това с всеки следващ сезон става по-зле.

Иначе не знам дали знаете но по БТВ Екшън започнаха от сезон 1, класиката ''Свръхестествено'' и аз си го гледам. Всеки делник по един епизод от 20:00 ч. вчера и днес няма епизоди заради футбол, та утре ще е епизод 3.
Нямам идея дали ще завъртят абсолютно всички сезони и епизоди, че ако ще е така, то цяла година ще трябва да го излъчват. Simple Smile

Гледам и сезон 6 на Ривърдейл по БТВ Синема по нощите дават по 2 епизода (аз си ги гледам на запис де, когато ми е удобно). Много слаб сезон дотук с пълни фантасмагории, ама нали съм го почнал.

# 640
  • Варна
По БТВ Синема повтарят Спасители на плажа. Върнаха ме назад във времето.
Ривърдейл го зарязах вече не знам на кой сезон. Точно преди тъпите измислени фентъзи елементи.

# 641
Почнах Берлин.Не съм особено впечатлена,особено с тази глупава любовна история,но ще му дам шанс.

# 642
  • Галифрей
Спасители на плажа, сериал от детството 😘❤❤ Радвам се,че го дават отново интересен е. Аз попаднах на него в филмисуб. и гледах три сезона и много ми хареса. Ама после затриха сайта и сега новата му версия не ми харесва.
Сериала е супер ще се радвам да го гледам с бг аудио ❤ Ако го качват някъде ще е перфектно. Работата на спасителите никак не е лесна.

# 643
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ехеее, къде ме върнахте със "Спасители на плажа". Гледала съм го като лапе и тогава Ясмин и Александра Пол ми бяха фаворитките. От мъжете Дейвид Шарве и имаше някакво ози от Австралия луда глава. Жалко, че го дават в сутрешните часове, когато повечето хора са на работа. Ако го преместят в 19:00 часа да речем ще помете рейтинга и на новини, и на турски и индийски сапунки.
"Свръхестествено" първите няколко сезона са си вечна класика, ще се гледа.

# 644
Ехеее, къде ме върнахте със "Спасители на плажа". Гледала съм го като лапе и тогава Ясмин и Александра Пол ми бяха фаворитките. От мъжете Дейвид Шарве и имаше някакво ози от Австралия луда глава. Жалко, че го дават в сутрешните часове, когато повечето хора са на работа. Ако го преместят в 19:00 часа да речем ще помете рейтинга и на новини, и на турски и индийски сапунки.
"Свръхестествено" първите няколко сезона са си вечна класика, ще се гледа.
Ние сме към Виваком и може да се гледа всеки филм,като просто се превърти програмата назад...

Общи условия

Активация на акаунт