Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 58 483
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Виваком имат много добра видеотека,гледаш по всяко време,стига да имаш време:).

# 646
Така и не съм го гледала Supernatural. Знам, че се води култов и го бях започвала преди години, но големи измишльотини ми се видяха тогава и след две серии приключих. Но обичам дълги сериали и имам само ХБО, така че може пак да го пробвам.
Иначе в момента гледам 30 coins, много странен, леко страшен на моменти. Препоръчаха ми го и въпреки, че не е моят любим стил, ми държи интереса за сега.

# 647
  • Бургас
Мисля, че повечето доставчици вече предлагат телевизия, която се превърта една седмица назад. Аз почти не гледам телевизия в реално време. Гледам с няколко дни след. Така си превъртам всичките реклами.
Иначе Виваком има хубави каталози, да. Най-често гледам тези на Епик Драма и PickboxNow.

# 648
  • Галифрей
За Свърхествено съм гледала 3 сезона  преди години, после го спрях не ми харесва как се развива действието и много сапунено ама много. Отначало беше доста добре, аз съм го позабравила.

Спасителите на плажа- Най-дразнещ персонаж ми е Стефани,голямата любов на Мич. Тя не знае какво иска и тича смешно като работ,лута се между мъжете. Героинята на Памела  Андерсен -Си Джей беше доста по примерна от нея. А тя е много готина и сладка, една от най-добрите спасители.

# 649
Привет,
Препоръчате ми моля филми за мафията, обири или нещо около тази тематика. Имам чувството, че вече съм изгледала всичко. Сред любимите ми са Peaky blinders, The queen of South, Vis a Vis, Money heist. Пробвах с Narcos и the Wire, но не ме грабнаха.
Последно гледах Silo и From, нищо общо с мафията,, но изключително интересни и двата.

# 650
Привет,
Препоръчате ми моля филми за мафията, обири или нещо около тази тематика..
Hustle!

# 651
Привет,
Препоръчате ми моля филми за мафията, обири или нещо около тази тематика.

Power

https://www.imdb.com/title/tt3281796/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_power

Последна редакция: чт, 11 яну 2024, 23:22 от ItsAnabelle

# 652
  • Sofia
Good girls - малко е по-... момичешки, но е по темата с обирите и (нещо като) мафията 🙂https://m.imdb.com/title/tt6474378/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_q_Good%2520gir

# 653
Семейство Сопрано, ако не сте гледали.

# 654
Good mothers за живота на жените на мафиотите в Италия. Много е добър!

# 655
Един от топ сериалите ми е за 2023,изгледах го за два дни.

# 656
Страхотен е,и аз го изгледах за два дена.
Догледах Берлин не беше толкова зле като цяло,дано има и втори сезон.
Познайте какво ще си пусна?Касата 😆.

# 657
  • София
Приключих с двата сезона на "Dark Winds", през тази година ще излезе и трети сезон.
Смесицата на реалност с мистика при разследването на две убийства,
прекрасната кинематография, уестърн атмосферата и приличната актьорска игра,
се е получила добре.
Сценарият е сполучлив и сериалът започва ударно,
но с развитието на историята интересът спада.
Лична оценка: между 6 и 7 от 10

Наистина започва много добре. Видях, че Робърт Редфорд и Джордж Р.Р. Мартин са продуценти.

Джордж (не му запомних името) е евреин и затова е грозноват. Smiley Аз коментирам персонажа и за моите критерии е съпруг мечта.Мъж,който поставя щастието на съпругата си над всичко останало за мен няма как да бъде друго.

Въпрос на вкус. Аз намирам Морган Спектър за много чаровен и привлекателен.

# 658
Аз доглеждам сега. Our flag means death, Upload, Slow horses... Като приключа с тях, ще си потърся нещо друго.
Чакам нови сериали - Трите тела (американска версия) и Шогун.
Берлин нямам намерение да гледам; харесвам Касата - само първия обир, другото се опитах да го гледам, но интересът ми замря и се отказах.

Погледнах Морган Спектър от любопитство в Гугъл - за мен определено НЕ Е грозноват Joy
Хората са с много различен вкус - някой беше писал в друга тема, че Сарпер от 90 дни изглежда добре - за мен той прилича на урунгел - толкова далеч от определението "добре изглеждащ", колкото въобще е възможно. Коментирам само външния му вид, не личността му (която също е противна).

# 659
Upload е много приятен сериал. 😊
Мама и татко новобогаташи от Gilded age определено са най-симпатични и най-интересни като персонажи.

Общи условия

Активация на акаунт