Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Галифрей
До краят на месеца мисля,вече ще го има целият. Май епизодите са 12 този път. Друго интересно,че са преставили пиратите по реалистично. Само им липсва превръзка на окото за да си пазят очите.

Листа ми за гледане ми е “Ghosts” май наскоро свърши или ще има още няколко епизоди не разбрах. Аз просто качах да съберат всички епизоди без да чакам. 😁 Гледала съм малко.  И а и американска версия има но нямам намерение да я гледам, предпочитам оригинала с британският хумор.
Сериала се разказа за една млада двойка която се мести в стара голяма къща. Младата жена иска да я ремонтира но не знае,че къщата е обитава от призраци. После става така,че само тя ги вижда. Мъжа й отначало не й вярваше. Случват се смешни ситуации. Призраците са били хора от всяка епоха. Актьорите са от известната програма “ Ужасяващи истории” всичките са много забавни вижда,че го правят с голяма радост.

# 91
Аз почнах американския, защото това намерих в торентите, и очаквах да гледам британски филм. Не знаех, че има и американски. Как и къде да търся британския, как да ги различа?

# 92
  • Бургас
Американския го даваха по Фокс и не ми хареса особено. Гледала съм откъси от британския и мисля, че той е по-забавен.

# 93

Е то такъв гаден машинен превод се намира, аз си чакам качественият превод!

# 94
  • Галифрей
Това е британския

Има го навсякъде и в fmoviesz. Не знам дали го има го в превод.

# 95
Препоръчвам "The Crown" за тези които не са го гледали по Netflix. Невероятно интересно разказана история. Нямам търпение за 6 сезон Ноември да излезе.

Силно препоръчвам "Game of Thrones" и "House of the Dragon". Дори задължително !

В момента гледам по Netflix "The days" за Аварията в АЕЦ Фукушима и се кефя жестоко. Много е интересен!

# 96
Здравейте започнах да гледам новия сериал по Нетфликс "Падението на дома Ашър" по романа на Едгар Алан По. Харесва ми сюжета, атмосферата и музиката. Напомня  ми за Наследници по ХБО

Абсолютно и на мен ми напомня “Наследници”,осонено с музиката,която е много завладяваща както е вмъкната между отделните действия в серията,даже се чудех дали не е същата музика от “Наследници”,лично на мен този елемент много ми въздейства,прави по-силна емоцията при възприемане на актьорската игра.Продължавам с гледането.

# 97
Почвам го и аз!
Харесва ми началото, с този съблазнителен коняк!

# 98
  • Бургас
За любителите на скандинавските кримки/трилъри, тази седмица по BTV Action започна Пътя на парите - датски сериал.
https://www.imdb.com/title/tt3638488/
Първия епизод за сега е ОК. Сюжета е по позната формула - намерен труп, разследване, международна компания, тъмни сделки, корупционни схеми, полицай с лична драма.

# 99
Здравейте, дано някой ми даде съвет. Абонирах се за sky Showtime , благодарение на темата тук, когато беше на 1,99 евро. Наложи се тези дни да върна заводските настройки на телефона. И сега като смъкнах приложението , влизам си в акаунта, но ми дава, че нямам никакъв абонаментен план и ми предлага нов абонамент. На гледания също нищо не ми излиза. Но най - интересното е, че днес си дръпна 1,99 евро за абонамент. Нз какво да правя. Реално не мога и да го нулирам, защото нямам план според тях. И на страницата им като отворя профила си е по същия начин. Много ме е яд, защото бях започнала да гледам Фрейзър и много се забавлявах. Никакъв начин няма да се свържа с тях. Нз какво да правя, моля за съвет, ако някой се сети нещо.
Ох, Фрейжър е най-любимият ми ситком. Забавен, смешен, остроумен.... Някой може ли да препоръча подобен ситком? Нещо леко и разтоварващо.

# 100
А аз си се скъсвам от смях с Curb your enthusiasm по HBO Max. Всеки сезон си е сам за себе си (10 сезон е култов, за "напук" кафенето), разбира се старите са снимани по старата технология, новите вече са хай деф. Много е смешен този Лари Дейвид. Всички сезони са върха, аз сега минавам 10 и 11, защото четох, че 12 сезон е одобрен и се снима и скоро се надявам да го пуснат. Лари Дейвид е един от най-големите комици в Холивуд, голям зевзек е, много се бъзика с народа и провокира с тематиката на епизодите и случките.
Напоследък се е оженил пак, а е на 76 години. Железен пич.

Последна редакция: вт, 17 окт 2023, 21:58 от Janelle

# 101
  • София
Оооо, преди време имаше някакъв игрален филм на Уди Алън (на който съм огромен почитател) - Както дойде и ужасно ме дразнеше, обаче след като намерих Curb your enthusiasm преди години, реших да му дам шанс и изгълтах всички сезони, забавлявайки се много...направо от сърце!Голям зевзек е наистина този Лари👍Професия - професионален дразнител👍👍

# 102
Оооо, преди време имаше някакъв игрален филм на Уди Алън (на който съм огромен почитател) - Както дойде и ужасно ме дразнеше, обаче след като намерих Curb your enthusiasm преди години, реших да му дам шанс и изгълтах всички сезони, забавлявайки се много...направо от сърце!Голям зевзек е наистина този Лари👍Професия - професионален дразнител👍👍

Да, аз също гледах филма на Уди Алън (също съм му голям фен) с Лари Дейвид - филмът се казва Whatever works. Там Лари си е Лари, типичният опортюнист. Но в сериала си, който превеждат като "Успокой топката", просто се е развихрил. Изисква малко време преди човек да се усети и да му разбере хумора, заради провокациите. Тъй като станах фен на Лари, разбрах, че той стои на дъното на Зайнфелд, който се води нещо като икона на сериалите в Холивуд. Оказва се също, че Дейвид е заработил толкова много пари, че студията не могат да му се изплатят, та му дават всяка година част от приходите си. Така както чета, Лари Дейвид струва 400 милиона долара в наличност, без да броим колко още му дължат студиата и едва ли някога ще си получи изцяло дължимите му "заплати" докато е жив - нещо, с което дори и най-големите филмови звезди в Холивуд не могат да се похвалят. Въобще, който има афинитет към един наистина интересен и неочакван хумор и забавление, горещо препоръчвам "Успокой топката".

# 103
Renidimova, не знам дали е възможно да имаш акаунт, пък да нямаш план. По принцип преинсталирането, смяна на телефон и тн, не би трябвало по никакъв начин да влияе на плана. Можеш ли поне да гледаш сериали? Ако да, значи си е наред плана, но явно нещо не се показва в приложението.
Аз гледам Берлински Вавилон. Очаквах повече. Първите два сезона все пак ставаха, трети ме изгуби. Имам чувството и че историята с влака остана недовършена.
След много обстойно търсене къде да гледам сезон 5 на The Bold Type, най-накрая го дръпнах, нямаше как. Много ми хареса, жалко че беше толкова кратък. Много любим сериал от категорията "женски".

# 104
Сериалът за Бекъмови е много приятен. Заснет чудесно и с впечатляващи моменти.

Общи условия

Активация на акаунт