Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 829
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
  • Галифрей
Аз гледах някакъв качен в ютуб беше за някакво палто. Мале тия се чудят вече какво да измислят, и аз го харесах като викториански криминален много ми хареса бг дублажът ❤
Аз обичам криминални  сериали, сетих за Монк много го харесвах и сега виждам,че ще има продължение в филм.

# 271
Белият Лотус ми е един от най-абсурднуте сериали “евър” и не знам защо се харесва толкова.🤷🏻♀

# 272
Хора,  за сериала ЧЕРНИЯТ СПИСЪК?
Сериите много ли са навързани смислово?
Или всяка серия е с отделна история и разследване?  Както са например Касъл, От местопрестъплението и подобни сериали? 🙂

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 08:48 от snejina1980

# 273
Хора,  за сериала ЧЕРНИЯТ СПИСЪК?
Сериите много ли са навързани смислово?
Или всяка серия е с отделна история и разследване?  Както са например Касъл, От местопрестъплението и подобни сериали? 🙂

Има доста свързани основни линии,иначе всеки епизод е с различна история ,която разследват от Черния списък,аз в момента съм на 9 сезон

# 274
  • Бургас
Напоследък трудно намирам нещо за гледане.... Но пък разбрах за два предстоящи сериала, които изглеждат интригуващо за мен.
 Предстои ни сериал по "Граф Монте Кристо" с Джеръми Айрънс като отец
Фария и Сам Клафлин в главната роля. Две прекрасни причини да очаквам с любопитство и нетърпение.
Другият е поредната продукция по Харалан Коубън, по романа му "Излъжеш ли ме веднъж" с Ричард Армитидж.

# 275
Граф Монте Кристо ми е любима книга, мислех да я препрочитам скоро. Но не съм гледала и една добра адаптация. Може да го погледна, но не съм сигурна.

Joy Като потърсих инфо ми излезе някаква мексиканска версия от тази година:
https://en.wikipedia.org/wiki/Montecristo_%282023_TV_series%29

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 10:24 от pppqqq

# 276
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Граф Монте Кристо, любима книга и герой. Ако го направят като хората ще се получи
страхотен сериал. Но, заради днешното време и предвид какви "ценности" се опитват
да ни пробутват не съм особен оптимист. Сам Клафин хич не ми се връзва като Едмон
Дантес, докато Джемъри Айрънс е перфектния абат Фария. Интересно коя ли ще е Хайде.

# 277
Има доста свързани основни линии,иначе всеки епизод е с различна история ,която разследват от Черния списък,аз в момента съм на 9 сезон
Благодаря! Аз пък още не съм гледала нищо от сериала.
Но вече разбрах нещо от сюжета - някой си  от затвора поръчвал убийства и атентати. Нещо такова чух ..
Дано не е фатално за интригата в сериала. Ще е ужасно за мен..

# 278
Забелязвам, че Хаиде от Янина е с африкански произход (т.е. актрисата), но какво ми пука - турците да се сърдят.

# 279
  • Вестерос
Изгледах Страйк, нямам търпение за следващите два сезона, видях, че има още две книжки. Дано са два сезона, а не като първи базиран на две книги. По неясни причини хбо бяха качили и втори сезон като първи Grinning Сезоните за 4, нищо, че при бананите са 5 Grinning

Иначе гледам и втори сезон на The Gilded Age, както и продължавам с пети сезон на Dexter.

Скрит текст:
E kak може Рита AstonishedCry

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 10:53 от Tiffany А

# 280
  • Галифрей
Граф Монте Кристо ми е любима книга, мислех да я препрочитам скоро. Но не съм гледала и една добра адаптация. Може да го погледна, но не съм сигурна.

Joy Като потърсих инфо ми излезе някаква мексиканска версия от тази година:
https://en.wikipedia.org/wiki/Montecristo_%282023_TV_series%29

Аз мисля,че филмът от 2002 е много добър. За мен е най-добрата адаптация. Мен много ми хареса всички играеха прекрасно и до днес го помня. Гледала съм едно време на двд и да беше ме страх не можах  да спя дълго време 😁 Това беше заради сцените в затвора, после нещата станаха много приключенски.  Джим в главната роля беше много харизматичен,силен и готин.

Аз бях по паднала на италиянска версия модерна адаптация на Монте Кристо, сериал в главната роля Алесандро Прециози. Не ми хареса гледах откъси. Казва се Love and Vendetta.

# 281
  • sofia
Здравейте,по ваши препоръки изгледах Чистачката и Злокобна нощ . И двата са просто страхотни
Дано има още от Чистачката

# 282
Диана Бишоп, на мен не ми хареса
Скрит текст:
идеята Албер да е син на Едмон и той накрая да се събира с Мерседес - първо - ако беше точна адаптация, това не би могло да стане, защото Албер е заченат години, след като Едмон е вкаран в затвора. Второ - Едмон е на 18 години (или нещо подобно), когато е влюбен в Мерседес и планира да се ожени за нея - при завръщането си е към 40. Повечето хора не остават влюбени в първата си любов от тинейджърските години. Дори за Дюма това е изглеждало нереалистично. Явно е, че той изпитва някакви остатъчни чувства към нея, но това вече не е любов.
А и книгата е приключенска, не романтична. Като се фокусират върху тази любов, убиват сюжета.

П.п. май само Сивиръс Снейп цял живот е влюбен в ученическата си любов Expressionless

# 283
И аз бих дала шанс на Граф Монте Кристо,но подозирам че ще е доста поликоректен в предвид,че ще е американска продукция.
Аз довърших Манифеста,страхотен сериал,не знам как съм го пропуснала,много ми хареса края,благодаря на който го препоръча 🤗.
Сега се чудя да довършвам ли Братя,забих в началото на трети сезон или да търся нещо друго.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 14:36 от Лещичка 💙💚

# 284
  • Галифрей
Аз съм гледала всичките 5 сезона 😭  Като цяло първи и трети са най-силни и добри. Втори  горедолу,четвърти съм го забравила 😂 пети той беше най-драматичен. Можеше и по-добре да се развият нещата, ако искаш продължи да гледаш.

Общи условия

Активация на акаунт