Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 853
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • Вестерос
Защо? Много ми хареса, изгледах излезлите три! Красота!

# 256
  • Галифрей
Аз пък този SKAM не съм го чувала даже. Иначе от британските мога да препоръчам и Misfits,  също много ми харесваше навремето. За група тийнейджъри със суперсили се разказва.
Оргинала е норвежки, беше доста популярен в началото беше на google drive излъчиха 4 сезона. Всички перонажи имат инстаграм профили, пускаха  снимки и чатове в сайта. Сценарият беше писан почти като го снимат. Гледаше на живо за по-добро изживяване. Кратки епизоди по 12 мах. После ги направиха на 10. NRK норвежката телевизия го спря след 4 сезона и даде правата на доста Европиски държави. Франция,Италия,Нидерлания,Белгия,Германия,Испания и др.
Те си направиха техни версии и имат някой по доста сезона.
Много от тях имат по милиони гледания. Италианския го даваха по Нетфликс. Не съм ги гледала и следяла. Не ми допадаха.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 23:47 от Диана Бишоп

# 257
Sky Showtime има ли опция като НВО да се ползва от няколко човека или на няколко устройства? Че не съм срещала инфо.
Иначе и аз съм на мнение, че една до две платформи са напълно достатъчни. Аз съм с НВО и Скай, като успях да си вляза в профила след връзка с човек от Скай.
И за да не е спам, синът ми гледа някакъв сериал Skins, каза, че много му харесвал. Но в Уикипедия го дават като тинейджърски и нз дали на мен би ми харесал.
Гледах го като студентка. Супер сериал е. Разбира се, говорим за оригинала.

# 258
Аз пък този SKAM не съм го чувала даже. Иначе от британските мога да препоръчам и Misfits,  също много ми харесваше навремето. За група тийнейджъри със суперсили се разказва.
Ааа. Дойдохме си на думата. След Skins минах на Misfits. Оригиналният Рамзи. 😁

# 259
Аз имам НВО и наистина не намирам какво да гледам там. Препоръчайте ми нещо ново, Харесвам крими, мистерии, фентъзи или фантастика. Замислям се да го спирам, защото наистина откакто стана Макс не намирам нещо, което да ме грабне.

# 260
Аз имам НВО и наистина не намирам какво да гледам там. Препоръчайте ми нещо ново, Харесвам крими, мистерии, фентъзи или фантастика. Замислям се да го спирам, защото наистина откакто стана Макс не намирам нещо, което да ме грабне.

The White Lotus, Mare of Easttown, Big little lies, Smallville, True Blood

# 261
Аз пък този SKAM не съм го чувала даже. Иначе от британските мога да препоръчам и Misfits,  също много ми харесваше навремето. За група тийнейджъри със суперсили се разказва.
Ааа. Дойдохме си на думата. След Skins минах на Misfits. Оригиналният Рамзи. 😁
Smirk даже бях чела навремето, че заради това са канселирали Misfits, за да участва Саймън (не му помня истинското име) в Game of Thrones. Не знам в крайна сметка дали е вярно. Но Саймън ми беше голям любимец, страхотен образ.

# 262
  • София
Саймън и Нейтън - страхотни образи.
Руди също беше голям изрод Simple Smile
Така и не догледах последния сезон.

# 263
Аз го спрях, защото не обичам сериали, в които се подменя главният каст.

# 264
  • София
Някъде появи ли се последният сезон на Короната?

# 265
  • Вестерос
Ама последният сезон на Мисфитс е с други. В хбо има толкова много цели сериали с по сто сезона...

# 266
Много има, но стари. На мен ми се гледа нещо ново. А и обикновено гледам макс 3 сезона, защото се отегчавам. Единствените, които съм изгледала до края са GoT и House M.D. Белият лотос само не съм гледала и ще си наваксам.

# 267
И аз не харесвам сериали с повече от 5-6 сезона. Има такива, които съм догледала, но и при тях ми става досадно.
Ето - с Мистериите на Мърдок вече не ми се занимава, въпреки че върви нов сезон и съм гледала всичко до тук. Според мен, отдавна трябваше да има финал.

# 268
  • Галифрей
Аз съм гледала някакъв коледен специален епизод на Мърдок, хареса ми ❤  После видях,че има някъде към  11 сезона се отказах много е.

# 269
Те всяка година имат коледен епизод, но преди бяха с повече актьори и украса (имам предвид банкети, тържества и т.н.), а напоследък са с по не повече от 5-6 действащи лица, обикновено в затворено пространство.
От три сезона насам все чакам да свърши, да свърши и не става... Има и добри епизоди в по-новите сезони, но повечето ми изглежда като загуба на време. Започнаха като Викториански сериал, вече имат коли, джаз, кино; както са подкарали, скоро ще стане съвременен.

Общи условия

Активация на акаунт