Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 873
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Вчера изгледах наведъж "Свят в пламъци", много ми хареса. Сюжета е за Втората световна война, и се развива в четири държави- Полша, Германия, Франция и Англия. Има любовна история и обхваща живота на 4 семейства, който се преплита във войната.

Последна редакция: сб, 18 ное 2023, 12:17 от Vita

# 241
В крайна сметка си пуснах Apple TV. Има пробен период от три месеца. Смятам просто да редувам апликациите. Това единственото разумно решение за мен. Започнах The Morning Show. Много добра актьорска игра. Сюжетът е интересен, но, разбира се, има задължителната пропаганда. 😑

The Buccaneers намерих и по други канали, но там е без реклами. 😊

# 242
Да не забравиш да го спреш, че мен ми набиха 1 такса.

# 243
Стигнах до извода, че не ми трябва повече от една стрийминг платформа, имам Sky showtime от януари, пускала съм го два пъти, ама го държа заради една приятелка, на която детето гледа детски там. Иначе съм само на ХБО от около година и половина и ми стига, изгледах няколко дълги сериала там - The Leftovers, Better Call Saul, The Mentalist, Billions, True Detective и няколко от по 1-2 сезона. Сега гледам Gentleman Jack, имам още няколко набелязани. Чудя му се на Succession, доста го хвалят, ама прекалено "мъжки" ми се струва.

# 244
Той Наследници не е мъжки, а по-скоро еднообразен. Почти нищо не се случва в личния живот на героите, всичко е свързано само с компанията им. Сега съм на трети сезон и пак претоплената манджа
Скрит текст:
как Кендъл иска да присвои компанията
Още се чудя какво толкова му харесват.

# 245
  • Mediterraneo
Пусто, бих спряла Амазона, но много ползваме да поръчваме, затова го имам. За гледане не става. Нетфликс е за предпочитане. Обмислям и аз да почна да редувам платформите с пробни безплатни периоди.

# 246
Пусто, бих спряла Амазона, но много ползваме да поръчваме, затова го имам. За гледане не става. Нетфликс е за предпочитане. Обмислям и аз да почна да редувам платформите с пробни безплатни периоди.
Покрай една скорошна поръчка в Амазон, ми пуснаха Прайм един месец безплатно. Ами отворих да погледна, набелязах си 1-2 сериала, ама така и не гледах нищо, тъй като си гледах някой от споменатите дълги сериали в HBO. Може би е подходящо за семейства, където двама гледат + деца, но за сам човек, считам, че една платформа е достатъчна. Преди това дълго време бях само на Нетфликс, защото ни го поемаха от работа.

# 247
Sky Showtime има ли опция като НВО да се ползва от няколко човека или на няколко устройства? Че не съм срещала инфо.
Иначе и аз съм на мнение, че една до две платформи са напълно достатъчни. Аз съм с НВО и Скай, като успях да си вляза в профила след връзка с човек от Скай.
И за да не е спам, синът ми гледа някакъв сериал Skins, каза, че много му харесвал. Но в Уикипедия го дават като тинейджърски и нз дали на мен би ми харесал.

Последна редакция: нд, 19 ное 2023, 17:48 от renidimova

# 248
Скай може да се ползва от няколко акаунта.

# 249
Ако е британският Skins и на мен ми беше супер любим в тийн годините. Не е толкова тинейджърски, даже рейтингът му в някои държави е 18+. В повечето е 16+.

# 250
На мен много ми харесва сериала "Нормални хора", много е стойностен за мен. Слагам го в раздел "тинейджърски", въпреки че има голи сцени.

# 251
Ако е британският Skins и на мен ми беше супер любим в тийн годините. Не е толкова тинейджърски, даже рейтингът му в някои държави е 18+. В повечето е 16+.
Да, той е.
Ами, може да го погледна, че аз съм му обещала толкова сериали, които му харесват да гледам, за да може после да ги коментираме: Мистър робот, Обади се на Сол, В обувките на Сатаната , но последните два нз дали ги има с бг субтитри някъде.

# 252
  • Галифрей

Аз така и не съм го гледала. Виждала съм хората да го коментират и някакви откази не ми харесва. Предпочитам SKAM и френската му версия. Той си е тийнейджърки. Повечето актьори си бяха тийн или бяха 20+ не им личаха години. За всеки сезон имаше различен персонаж и неговата гледна точка. Нормални проблеми в битието в училище и в любовта. Въпреки,че са уеб сериали,нивото беше вдигнато и засягаха сериозни теми.

Скам има доста реймеки,  не съм гледала всичките,защото не са ми харесвали, аз си обичам френската. 😆

# 253
Аз пък този SKAM не съм го чувала даже. Иначе от британските мога да препоръчам и Misfits,  също много ми харесваше навремето. За група тийнейджъри със суперсили се разказва.

# 254
Такова удоволствие ми беше The gilded age и така се зарадвах, че ще има втори сезон. Обаче първият епизод си е пфу…

Общи условия

Активация на акаунт