Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 867
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
И аз бих дала шанс на Граф Монте Кристо,но подозирам че ще е доста поликоректен в предвид,че ще е американска продукция.
Не, копродукция на Франция и Италия .

# 286
# 287
  • Свищов
Ох, много ли зле става Мърдок? Аз направо съм запленена от този сериал и не знам защо не съм го гледала до сега. На 5ти сезон съм, а го гледам от 2 седмици някъде. Буквално не спя...Зарязах другите, които следя. Просто не ме влече да си губя времето с тях...

# 288
  • Sofia
Lessons in Chemistry е новият ми любим сериал. В главната роля е Бри Ларсън. Действието се развива през 50-те години на миналия век в САЩ.
Екранизация на книга, 8 епизода, не се предполага да има следващ сезон.

# 289
  • Mediterraneo
Манифест започна ударно, първите два сезона ги изгълтахме на екс, после обаче работата стана много зле, последния сезон едва го избутахме с превъртания.

# 290
Ох, много ли зле става Мърдок? Аз направо съм запленена от този сериал и не знам защо не съм го гледала до сега. На 5ти сезон съм, а го гледам от 2 седмици някъде. Буквално не спя...Зарязах другите, които следя. Просто не ме влече да си губя времето с тях...

А, има време, докато стане зле. В по-късните сезони поне имаше развитие при някои от главните герои. Но в предходния сезон, който гледах, половината епизоди бяха скучни. Има и отблъскващи политкоректни сюжетни линии. Имаше интересен клифхенгър накрая, но в един момент и това се изчерпва. Така могат да си карат още 10 сезона (въпреки че Яник Бисон сподели в интервю още преди 2 години, че вече му е омръзнала ролята на Уилям Мърдок).

Когато обявят, че приключват и има истински финал, ще го изгледам и може да гледам и назад.

# 291
  • Пловдив
Последният до сега сезон на Мърдок е 16, нали?

# 292
В Замунда сега качват 17-ти, стигнали са до 4-ти епизод.

Бях забравила до кой сезон съм стигнала, но погледнах в ИМДБ - определено съм гледала 16-ти -
Скрит текст:
напускането на Бракенрийд е една от причините да не ми се гледа - харесвам го. Също и тъпата история с Боби - откакто започнаха тази сюжетна линия, ентусиазмът ми към сериала се охлади много. Надявах се да се реабилитират - имаше малко нещо в тази посока, и пак не стана.

# 293
Манифест започна ударно, първите два сезона ги изгълтахме на екс, после обаче работата стана много зле, последния сезон едва го избутахме с превъртания.

Благодаря, спести ми чудене. Нали последния сезон не го излъчват по НВО, та се чудех къде да го изгледам. Хич няма да се занимавам.

# 294
  • Свищов
Благодаря за споделеното. То и сега има току някой епизод, който не ме се нрави, но то е основно, ако има намесени военни. Тематиката не ми допада, но за сега ще се гледа.

# 295
  • Вестерос
Lessons in Chemistry е новият ми любим сериал. В главната роля е Бри Ларсън. Действието се развива през 50-те години на миналия век в САЩ.
Екранизация на книга, 8 епизода, не се предполага да има следващ сезон.
И аз съм го набелязала за гледане, скоро ще е.

# 296
Започнах Bodies, много интересен ми се струва.

# 297
Привет, търся си увлекателен сериал, въпреки че мисля че вече съм изгледала всичко добро 😄 обожавам сериали от типа на The crowded room ( развиващи се в миналото с криминален елемен), Hijack, Money heist, Lost, Vis a Vis, Queen of the South (за престъпни организации, мафията), Orphan black, Shameless, Stranger things, From, Yelliwjackets...
Тези изброените са ми все любими и като приключа с някой такъв сериалимам чувството че никога повече няма да намеря по-добър 😄😄 Та моля за препоръки

# 298
  • Bayern
Привет, търся си увлекателен сериал, въпреки че мисля че вече съм изгледала всичко добро 😄 обожавам сериали от типа на The crowded room ( развиващи се в миналото с криминален елемен), Hijack, Money heist, Lost, Vis a Vis, Queen of the South (за престъпни организации, мафията), Orphan black, Shameless, Stranger things, From, Yelliwjackets...
Тези изброените са ми все любими и като приключа с някой такъв сериалимам чувството че никога повече няма да намеря по-добър 😄😄 Та моля за препоръки

- Breaking Bad
- Ozark

# 299
Soprano
Brotherhood

Общи условия

Активация на акаунт