Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 143
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ее свърши ли? Много малко епизоди този път. Почна мудно сезона, но много добре приключи.

# 481
Свърши “Златната епоха” и аз го изгледах, ей мъжете са страшно нещо, стана ми мъчно за момичето, как я изпързаля кандидат мъжът…

# 482
  • София
Свърши “Златната епоха” и аз го изгледах, ей мъжете са страшно нещо, стана ми мъчно за момичето, как я изпързаля кандидат мъжът…

Кой това? да не говориш за сезон 1?

# 483
  • Вестерос
Във втори сезон нямаше такова.

# 484
Изгледах Julia и втория сезон, силно препоръчвам - игра, атмосфера, диалог, цветове, вкусове...Много ми хареса. Не знам как ми се получи , но напоследък доста филми и сериали гледам в този времеви период, 60-те, 70- те години. Доста интересен исторически период, особено за жените, чернокожите, различните
 От същото време ми хареса и Lessons in Chemistry, както и гледания в момента Fellow Travelers. И тук представения хомосексуализъм не дразни, поне мен, не е заради квота някаква.
Изгледах и много други , разбира се, но тази епоха, личната битка на героите, ме замисли много. А какви дрехи носят дамите, чудни цветове и модели, като на ревю са повечето, голяма красота. Още от силно обичания от мен The Marvelous Mrs. Maisel се хващам, че с голям интерес гледам костюмите

# 485
  • Варна
  +1 за Прекрасната мисис Мейбъл! Разкошен сериал!
Дали го има някъде с бг суб/дублаж?

# 486
  +1 за Прекрасната мисис Мейбъл! Разкошен сериал!
Дали го има някъде с бг суб/дублаж?

Субтитри има само до втори сезон включително. А вече има пет сезона.
Оценката виждам, че е хубава, ама явно няма да се преведе.
За бг дублаж не знам дали го дават по тв, че да се качи някъде.

# 487
Свършил е втори сезон. В момента снимат трети! Ще го очакваме в края на 2024 г. Най-доброто предстои!

# 488
  • София
Изгледах и последния сезон на "Короната". Какво да кажа, освен че е перфектен. Прекрасна игра на актьорите. Сценарий, режисура, заснемане - всичко е пипнато. Е, имам някои забележки що се отнася до визуална прилика, но това е дреболия. Хареса ми това, че общо взето деликатно се опитват да не вземат страна, няма хвърлена вина на ничия от страните. Въпреки това, има леко манипулиране и внушаване - като действията на Мохамед ал Файед или мама Мидълтън.
Клеър Фой, Оливия Колман и Имелда Стонтън бяха великолепни.

# 489
Изгледах и последния сезон на "Короната". Какво да кажа, освен че е перфектен. Прекрасна игра на актьорите. Сценарий, режисура, заснемане - всичко е пипнато. Е, имам някои забележки що се отнася до визуална прилика, но това е дреболия. Хареса ми това, че общо взето деликатно се опитват да не вземат страна, няма хвърлена вина на ничия от страните. Въпреки това, има леко манипулиране и внушаване - като действията на Мохамед ал Файед или мама Мидълтън.
Клеър Фой, Оливия Колман и Имелда Стонтън бяха великолепни.

Последните епизоди по нетфликс ли ги гледахте или вече са качени някъде ?

# 490
  • София
Последните епизоди ги има в замунда без субтитри все още.

# 491

Странно , днес отварях и бяха все още до 4ти епизод . Утре ще отворя отново . Благодаря Ви

# 492
Днес загледах Deadwind по Нетфилкс и много ме изненада. До последно държеше в напрежение и не успях да позная кой е убиецът. Отделно, самият сюжет беше интересен и на един дъх изгледах сезон 1, а чак накрая видях, че има сезон 2, но ще го пускам утре.

# 493
  • София

Странно , днес отварях и бяха все още до 4ти епизод . Утре ще отворя отново . Благодаря Ви

Има качен "The crown (2016-2023) - Complete series" - там е и пълният 6-ти сезон.

# 494

Има качен "The crown (2016-2023) - Complete series" - там е и пълният 6-ти сезон.
Благодаря Ви 😉

Общи условия

Активация на акаунт