Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 40

• 59 092
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
А мен ми се гледа фентъзи, ама няма. Нещо по-старо, което съм пропуснала, да препоръчате?

Аз си дръпнах сериала Тъмните му материи. Уж хубава оценка, още не съм почнала, дано ми хареса.

# 556
Той е много приятен. Красиво заснет. Завършен. Ще ти хареса.

# 557

Препоръчайте нещо романтично, любовно, неангажиращо... ей така да се лее.
Без "Аферата", " Hard of Dixie", "Sex Life" "Бриджъртън". И други съм гледала, но за тия се сещам сега.
Гледа ми се нещо бозаво 😁
Може и испански сериал да е.

Colin from accounts. Simple Smile
Лек, свеж, забавен. Приятни персонажи, куче. Какво повече да желае човек!
Даваха го преди няколко месеца по BBC, сега може да се гледа с абонамент в Paramount или по обичайните стрийминг платформи.
https://www.imdb.com/title/tt18228732/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_1_nm … from%2520accounts

# 558

Препоръчайте нещо романтично, любовно, неангажиращо... ей така да се лее.
Без "Аферата", " Hard of Dixie", "Sex Life" "Бриджъртън". И други съм гледала, но за тия се сещам сега.
Гледа ми се нещо бозаво 😁
Може и испански сериал да е.

From Scratch. Има го в Нетфликс. Изгледах го в деня на Нова година 2022 срещу 2023. Докато готвя. И рева не беше от лука със сигурност. Прекрасен!

# 559
  • София
Оле From scratch не е за слаби сърца и да се гледа накуп... Аз последните 4 епизода ги гледах по 1 на ден, щото главата ми се пръсна от рев...

# 560
  • Галифрей
Аз сега почнах да гледам един италиански сериал “ Докато бях далеч”  - Mentre Ero Via (2019)  Интересен е и мистериозен. За сега са качили само първият епизод в playtube, надявам се да чакат и останалите 5 епизода. Епизодите са дълги,опитах се да ги намеря обаче не успях.

# 561
Ех, нямам Нетфликс. Жалко. Ще диря по друг начин, ако ли не... здраве да е.
Благодаря за препоръките!

# 562
  • Вестерос
А мен ми се гледа фентъзи, ама няма. Нещо по-старо, което съм пропуснала, да препоръчате?
Кажи какво си гледала или да изброявам какво съм гледала аз Grinning ?

# 563
  • София

Доста съм гледала, поне всичко изброено до тук. Сега започнах един, който съм пропуснала - Магьосниците.
Набелязах си още и "Луцифер".
Абе, по Нова година плаче детското в мен и искам да гледам за магьосници, дракони, принцеси и принцове. Laughing

П.п. Зомбита и тем подобни не ме влекат.

# 564
Честита нова година ,пожелавам да е пълна с нови качествени сериали!
За почивката между празниците изгледах :
-Втори сезон на The Gilded Age- хареса ми и със сигурност ще очакваме трети сезон- има доста линии за развитие
Втори сезон на The Tower- препоръчвам, ако някой го е  подминал
Целият Bookie- добър хумор
Целият SLOVANIA - като приказка ,не е супер ,но ми беше интересен
Втори сезон на 30 Coins-  много ми хареса , но ми остават финалните три епизода.
Загледах и DECA ZLA - сръбско крими , интересен е ,въпреки .че е малко предсказуем....
И не издържах да изгледам до края КРАЛЯТ НА ЗИМАТА .
Остана  ми да наваксам с втори сезон на Джулия и очaквам с нетърпение началото на True Detective.

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 14:40 от mimmibo

# 565
  • Вестерос

Доста съм гледала, поне всичко изброено до тук. Сега започнах един, който съм пропуснала - Магьосниците.
Набелязах си още и "Луцифер".
Абе, по Нова година плаче детското в мен и искам да гледам за магьосници, дракони, принцеси и принцове. Laughing

П.п. Зомбита и тем подобни не ме влекат.
Не си сбъркала с The magician, два пъти съм го гледала, трети май скоро ще е.
Пиша ти в скрит текст кои съм гледала от този жанр

Скрит текст:
Charmed, GoT, The Magicians, Grimm, Merlin, Once upon a time, The Shannara Chronicles, Legend of the seeker, A discovery of witches, The witches of East End, Charmed новата версия, двете Сабрини стара и нова, Good omens, Nancy Drew, His dark materials, Carnival Row, The Witcher, Locke & Key, Sweet Tooth, Wheel of time, Wednesday, Mayfair Witches, House of the dragon, Sandman

# 566
  • Mediterraneo
Изгледах Берлин вчера на маратон. Ами леко ме разочарова. Разбира се, не очаквах да е на нивото баш на La casa de papel, но прекалено много пълнеж, прекалено. Отделни моменти държат в напрежение, останалото спокойно може да го няма. Педро Алонсо, разбира се, спасява всичко. Само заради него пак бих го изгледала. Втори сезон неизбежно ще има, според мен.

# 567
Изгледах Берлин вчера на маратон. Ами леко ме разочарова. Разбира се, не очаквах да е на нивото баш на La casa de papel, но прекалено много пълнеж, прекалено. Отделни моменти държат в напрежение, останалото спокойно може да го няма. Педро Алонсо, разбира се, спасява всичко. Само заради него пак бих го изгледала. Втори сезон неизбежно ще има, според мен.

Ех, надявах се да не прочета такъв коментар.
Но с продълженията е така принципно.

# 568
  • Mediterraneo
Така е, не очаквах друго, но не очаквах и чак такава боза. Можеше да направят един епизод по- малко, но стегнато и без излишни ( любовни) драми.

# 569
  • Галифрей
Търся сериала  “ Страх да обичаш” сезон 2. Не мога да го намеря никъде.😭

Общи условия

Активация на акаунт