💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 095
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 080
В момента по конкурентното предаване Фермата дават играта с гоненето по трасето  от ИВ  .

# 1 081
Цвети за пореден път си показа рогата. След битката момчетата всеки поема вина без да е виновен, а нашата госпожица грам не се трогва. Rage Напротив изживява се, като жертва на обстоятелствата и се чувства неразбрана.
Много прав е Радо държи се, като принцеса.
Тя си избра да нарежда пъзела, не защото беше сигурна, че ще го нареди, а защото не е сигурна за преминаването на трасето. И не, не мисля, че става въпрос за плуването, защото никой не очаква от нея да плува добре, а се притеснява от минаването по обръчите, че ще се изложи, а уж е шампион па калистеника. Удар по егото й е, че има жени, които минават обръчите на ръце, а тя шампионката по калистеника не може.
Заради собствения си емоционален комфорт реши да жертва племето, а после се прави на ощипана и не поема вина, че заради егоизма й са на реката. Trollface

# 1 082
  • София
Приятно гледане 😊
Аз пак ще съм на вълна ШЛ.
Форца Милан!

Юлиян бил любимецът на Марто Елвиса

Гатьо защитава Калоян
Браво!

Жорката реагира на Мишо

Из творчеството на Жоро Блажев 😀

# 1 083
  • Другата България
Радо живее в някакъв собствен свят.
Той все още вярва, че Цвети и Калоян играят с него и Рълев.

# 1 084
  • На Изток от Рая
Не разбрах защо Мишо не каза, че Вики не е пратила никого обратно след като се е върнала.

# 1 085
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Радо, Радо в коя вселена си момче? Толкова е заблуден и Мишо подвежда.
Дано братята се вслушат в гласа на разума, за пореден път в лицето на Рълев.
Радо е като слон в стъкларски магазин и като стратегия, и като социална игра.

# 1 086
Рълев много правилно разсъди,че ако пратят Цвети,тя на съвета със 100 гроша се връща и изпраща Радо,но дали ще го послушат .

# 1 087
Че те Калоян и Крум са едната коалиция, трудно Радо ще дръпне Колоян.

Никол се разтапя по усмивката на Цецо 😄

# 1 088
  • Другата България
Че те Калоян и Крум са едната коалиция, трудно Радо ще дръпне Колоян
Тя и Цвети е там, но Радо просто е тотално неориентиран.

В момента Цецо прави същото. Абсолютно неориентиран, всячески се опитва да се измъкне, чак жал ми става за него.

# 1 089
Радо живее в някакъв собствен свят.
Той все още вярва, че Цвети и Калоян играят с него и Рълев.

Толкова беше смешно това му изказване. Няма никаква престава какво се случва в племето. Калоян привличаше Цвети в тяхната колалиция до вчера. 😀

# 1 090
На Николчето ще му се пръснат бузките,  пък колко гладуват, въпрос. Или някои имат по-различни договори? Благодарение на тате примерно...

# 1 091
Че те Калоян и Крум са едната коалиция, трудно Радо ще дръпне Колоян
Тя и Цвети е там, но Радо просто е тотално неориентиран.

В момента Цецо прави същото. Абсолютно неориентиран, всячески се опитва да се измъкне, чак жал ми става за него.

Цвети не знае с кой е, който и обещае защита, с него е

# 1 092
  • Буркина Фасо
Рълев много правилно разсъди,че ако пратят Цвети,тя на съвета със 100 гроша се връща и изпраща Радо,но дали ще го послушат .
много е важно дали ще се досети да направи нещо със 100-те пари.
ако пък остане  тя може да се спаси от номинация със същите 100.
ако го има като предложение де.Smiley

# 1 093
Колко нелепо изглеждат диалозите. Хайде елате сега тука и си говорете за онова нещо пред камерата. Joy

# 1 094
Колко нелепо изглеждат диалозите. Хайде елате сега тука и си говорете за онова нещо пред камерата. Joy

Те не ги ли снимат със скита камера "тайните разговори" 😄

Общи условия

Активация на акаунт