💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 012
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Другата България
Добре де, Мишо защо не каза, че Виктория не е изпратила никой обратно, когато се откупи?
Ако сега наистина Цвети се откупи и изпрати Радо обратно, че е егасимус и пиниза, очеизвадно “стреляне“ по още един силен играч, след Цецо. Какво, и Радо ли да го отписваме?
Не харесвам Цецо, това го пиша за пореден път, но ми е много жал за него. Как си прави сметките без кръчмар, какво голямо желание има да се върне - и му личи, толкова е тренирал, готвил се е, избрали са го, и накрая - шат на патката главата, само защото не е съумял да е послушен.

# 1 111
Дано Цецо го поканят в Ол старса, заслужава го.

# 1 112
Малко оф топик, обаче Дени къде живее всъщност? Как захваща бг гаджета в Щатите ?Simple Smile

# 1 113
Ми ако Цветка се върне ще прати Радо. Ама хак да му е. Каза му го Рълев 100 пъти че Цветка може да се откупи, ама той, не та не
Ей така изпадат от играта - заслепени от собственото си его  и собствената си глупост.

# 1 114
Той Радо който и да изпратеше пак са в киреча, защото Цветка вече ги е предала. И беше много прав , че само тя и Дани са им слабите звена. А сега мрънкалото, ако не беше мрънкало толкова ,нямаше да иде на чистилище, а имаше шанс и Цецо да се спаси. Много ме е яд за братята. Егати и социалната игра, чисто лицемерие и от Калоян и от Цветка.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 23:01 от Joy 05

# 1 115
Очаквам бинарна женска коалиция на къмънака и Цецо гоу хоум. Цвети ще продължи почти сигурно   , но ивнтересно ми е как Вили ще ги прикотка

# 1 116
И последният процент шанс Цецо да се спаси , изгоря .

# 1 117
Съвестният Калоян как гледа Rolling Eyes  ,лошо му стана чак.

# 1 118
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Радо е страшно неумел в социалната игра, язък му за физическите възможности!
Гатьо е голямо кречетало, все нещо критикува някого и прави забележки. И два пъти едно и също не казва - първо защо пращали мъже на номинации, после защо не го пратили него, че нямал грошове. Сега пък през цялото време на готвенето мрънка на Мудева за какво ли не - то не беше бакпулвер, то не беше гъстота на тестото, то не беше кекс, пък накрая "Знаех си, че можеш да готвиш".

# 1 119
  • София
Ех, Кокича чувствителна душа

# 1 120
Ох, Калата е като Фейгин

# 1 121
Втори многострадален. Те на някаква трагедия ги обърнаха тези игри.

# 1 122
Какво го мислим толкоз! Мисля, че всеки от Гладиаторите щеше да прати Цвети! Мъжката дума женска не я цепи! А и тя нямаше с какво да ги спечели освен с гласа си!
Калоянчо верно е слаб психически  и твърде недорасъл!

# 1 123
Според мен Цвети е непредвидима дали ще действа бинарно или флуид, може и да подкрепи Цецо и Никол срещу Вили. Цецо умее да омайва девойките с приказки и усмивки.

# 1 124
Мъка, мъка 😫

Общи условия

Активация на акаунт