💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 123
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 170
Има нещо смахвано в Румен.Погледа му,нещо ..чудя се и сега какво му харесвахте.

# 1 171
  • София
На мен Мишо повече ми харесва от брат му.

Защо фъфли този Радев? Да няма обица на езика?

# 1 172
  • Другата България
Остави друго, но го сравнява и с Васко!
Лилгльо, рева един месец, накрая го вкараха без елиминационен съвет само и само, за да наблегнат на любовната история, сега са ги оставили само тях двамата с изгората да са заедно, всички други двойки ги разделят, и тоя навири нос, че и си повярва!
Оффф, ядосах се, така и не го харесах изобщо от самото начало, така и ще си го изпратя със същите чувства, дано да е по-скоро!
Мечтая си да го изберат за капитан следващата седмица и да има “внезапна смърт“ на капитан! Дано!

# 1 173
Радев има черти на индианец, само едни пера да закичи на кърпата и е готов..
На Гойко Митич ще го докара, но до native...

# 1 174
Гатьо ще излезе по-свестен и по-голям пич от доста картонени "герои".
"Президента" беше полужив, сега ще държал Момчил да му решава пъзелите, смях.
Това щях да кажа и аз, от един мой критикарски коментар за Гатьо и неговото псевдо- мъжество в началото, когато Момчил каза, че е Амазонка, а Гатьо си търтеше, че е Гладиатор винаги, той извървя път, който започна да го превръща в истински мъжкар- призна качествата на Момчил, на този, който изпъква, не се комплексира излишно и не орева света като други. Достойно поведение от страна на Гатьо в хода на играта, признавам. Ако прочете малко коментари тук-там, може и да се замисли, че не е нужно да си крайна алфа, за да си мъж, а да го носиш в себе си и нещата се получават. Определено жълтото племе беше неговият късмет и добро развитие в предаването.

# 1 175
Назад съм, но още съм в шок от пълното безумие в Гладиаторите.

Не мисля, че ще мога да се възстановя психически от този шок. Как никой не разбра кой с кого играе и каква е целта и как Рълев не е пргризал някой дънер, идея си нямам.

Цвети, ако заиграе с Вили и Никол с грошове няма да се прибере, но ако реши да подкрепи Цецо ще й викнат такси. При всички положения ще поискат да изиграят ъгъла с огорчената жена и да я върнат да поотмъщава малко.

А тя самата си мисли, че ако е останала в тази коалиция нямало да я пратят и не осъзнава, че те баш като член на тази коалиция я сготвиха.

# 1 176
  • Sofia
Хахаха, който е умен, възпитан, самоуверен, смел, владеещ изблиците си и премерен в това колко и кому да разкрива стратегията си е, ама разбира се, кофти човек Joy
КАжи честно!

# 1 177
Радо е много, много наивен и така прецакава и брат си и Рълев. Много е силен е, но социално е мега зле.
Добър ход от страна на Калоян, но сълзите ми дойдоха в повече. Хем игра стратегически, хем иска да е добър и бял.
Ок разбирам да е премислил, след като е пренощувал, но ако иска наистина да излезе чист от ситуацията, след тръгването на Цвети трябваше да си признае пред Радо. А така излиза, че сълзите са за пред камерите и просто се възползва от ситуацията. В което няма нищо лошо, да играеш стратегически, но дотам думите и сълзите за мен са просто поза.  Не става хем .... до края, хем душата в рая.

# 1 178
Радев има черти на индианец, само едни пера да закичи на кърпата и е готов..

# 1 179
Може ли да ми обесните защо изобщо обсъждате елиминации при гладиаторите като са най силното племе. Толкова  отпадъчна маса има в другите племена , че докато се стигне до елиминации при гладиаторите жълтите ще се самоизядат и разпаднат

# 1 180
  • Варна
На Румен работата е като на въшката- вземе па се наяде и излезе на челото да се види, че е там. Преди това сякаш я няма. Smiley

Румен да е благодарен, че по милост го пуснаха в играта заради любовния романс. Никакъв шанс нямаше, с все сили се беше запътил към някое интензивно, та получи ритник да захлеби малко на стопанството. Simple Smile

Радо не мога да повярвам, че е толкова социално неориентиран.

# 1 181
Явно Радев се беше сдухал на мах., или се уплашиха, че ще изперка, или просто си е тръгнал. Нали имаше един в предните сезони, дето просто заряза всичко и изчезна. После се оказа, че нещо не е наред с главата, та бързо го вмъкнаха в играта. Нямат нужда от още един такъв резил. А момчето пък реши, че е главният герой. Жалко за Момчил.

# 1 182
  • София
И това ако е предимство....

# 1 183
Ех всячески спъват червените

# 1 184
Според мен има поука от разговора между Румен и Момчи. Колкото и добродетели да има един човек, все ще се намери някой, който да не го харесва.

Общи условия

Активация на акаунт