💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 148 031
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Румен, ако не се лъжа, нареди пъзела в първата игра на племената, аз тогава лекичко започнах да му симпатизирам, защото реших, че не е празноглав, както очаквах след визитката.
Даниел и Мишо са трагични, не мога да проумея как може човек да е толкова безпомощен пред някакви картинки и фигурки. Какво му е сложното? Все едно са далтонисти. Нареждат като слепци, изобщо не гледат, че шарките не пасват.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 23:04 от Reinа

# 1 276
  • София
Стратегията на Момчил проработи..

# 1 277
Айде Дани, до-виж-да-не...

# 1 278
  • Другата България
Аз също смятам, че Румен е прав в случая с Момчил. Абсурдно е да се рискува и Момчил да ходи на дуели нон стоп. Все ще дойде момент в който "стомната ще се счупи".
Той за мен не го казва по тази логика, а защото се страхува, че ако се номинират мъже, ще бъде номиниран и той. Лично мнение, разбира се.
Това от една страна, а от друга - за него е важно Момчил да е в играта, защото е силен и изнася битките, а на него му е важно да са на Резиденция с любимата. И да печелят, за да не са номинирани.

# 1 279
  • Fire & Blood
Хубаво, че амазонките няма да са на съвет, но горчилката и разочарованието
от Румен Радев на мен ми остава. Добре се представи на играта, мина няколко пъти
торнадото, реди с Момчил пъзела, но думите и разсъжденията му за Момчил отровиха всичко.
Представям си ако беше влязъл в по-начален етап на играта какви ли щеше да ги плещи.
Калоян е второто разочарование тази вечер, но аз сякаш от него очаквах подобна "стратегия",
давам му шест плюс за крокодилските сълзи пред камерата.
Дунев му правя евала за физическата форма и минаването на торнадото, железен и не отстъпва
по физическа форма на хора, които буквално могат да са му деца.
Каквото и да стане на съвета не искам Рълев да го отнесе, не заслужава след цялото перфектно представяне.

п.с. Гатьо президент!

# 1 280
Амазон 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 не могааааа
🤣🤣🤣🤣🤣
Амазон под наем 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 281
Ралица иска да смъкне гащите на Гатьо. Гатьо се не дава

# 1 282
  • Варна
Браво Гатьо 🤣🤣

# 1 283
  • Другата България
Гатьо АмазонА.....

На тоя Радев наистина нищо не му се разбира, все едно има топка в устата като говори.

# 1 284
Ситнилска обаче каква преса е направила от таз река. Завидях малко аз 🙈

# 1 285
Ралица иска да смъкне гащите на Гатьо. Гатьо се не дава

🤣🤣🤣🤣

# 1 286
Абе на Момчил ако му кажат и топ да си сложи защото е в амазонките и това ще направи. Прав е Гатьо, амазонки е в женски род.

# 1 287
Ралица проявява подозрителен интерес към гащите на Гатьо. И камерата не помогна в случая като фокусира там Grinning

# 1 288
Ралица проявява подозрителен интерес към гащите на Гатьо. И камерата не помогна в случая като фокусира там Grinning
От хормоните е

# 1 289
  • София
Ами, Калояне, не го играй театъра. Бъди себе си - както е модерно в тия формАти да се казва.

Общи условия

Активация на акаунт