💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 971
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 560
- Еми аз съм Гладиатор.
- И к'во като си Гладиатор?

😂😂

# 1 561
Това при амазонките го няма, номинират те, приемаш и това е. Тука едно цупене, искане на обяснения, големите мъже

# 1 562
Страхотни братята...Много им се радвам.И на Рълев ,защото е в тяхната коалиция.😃😃😃

# 1 563
Седя и се чудя, тези за какво се карат? -Аз съм гладиатор? -И какво от това че си гладиатор? -Ами не знам. 🤪

# 1 564
Тия са се облекли на коалиции😂😂😂😂

# 1 565
Тия да не вземат да пратят Рълев на битка. Аааа не сме се разбрали така. Макар че съм сигурна, че той ще се върне.

# 1 566
Много хубави майки имат момчетата

Само Крум не се разрева, щото е гаджето
И аз се учудих, че неговата майка не се появи … а гаджето ?!

# 1 567
Точно Рълев и Дани ще са на битката .Иначе Рълев що ще дири сметка от братята

# 1 568
Рълев пак изгоря заради тъпи сметки, то не че някой ги беше смятал де.

# 1 569
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Леле, каква гладиаторска драма. Първо ги бомбадираха с близките, после включиха тежката артилерия в лицето на Ралица и накрая Дани и Мишо се счепкаха. И накрая Рълев без вина го отнася. Радо седи като препариран до брат си, чудя се дори дали диша. Яд ме е как се провалиха в стратегията, а тъпата продукция за енти пореден път се намесва където не и е работа и ги дозакопа.

# 1 570
  • София
За Рълев е добре да е с Дани на номинации, ще го бие на каквото го хване. Само да няма пак двойни изненади

# 1 571
Много хубави майки имат момчетата

Само Крум не се разрева, щото е гаджето
И аз се учудих, че неговата майка не се появи … я гаджето ?!
Той се чудеше коя да е, избрал е гаджето и може би по-добре, не се разстрои като другите 🙂

# 1 572
  • София
Дани ако е живял по времето на гладиаторите, да е сдал багажа още при пленяването. Нямало е да стигне до школата. Не съм за която и да е коалиция, но от ден едно Дани не ми е приятен. Не го познавам, не съм могла и да съдя по изявите. Просто има едно такова положение - нищо не ти е направил човек, а не ти е приятен.

# 1 573
Рълев сигурно ще отиде заедно с Викинга.
Но защо продукцията за пореден път се бърка в стратегиите и игрите на участниците през Ралица?

Викинга отново прави драма, че е номиниран. Уж всички са дошли, за да играят, уж са големи мъже, а някои от тях много тежко понасят номинациите.

# 1 574
Радо май хитрее, Дани е сигурен на номинация. Да видим Колоянчо как ще постъпи, постави се в кофти ситуация, в която и при двата варианта не минава между капките.

А Ралица има ли право да казва тези неща?забърква интригата допълнително, та съвсем да се изпокарат в племето

Общи условия

Активация на акаунт