💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 961
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 590
Добре, вече съм спокойна - имам фаворити, на които да стискам палци искрено, последно вече, истинските ми фаворити - Рълев и Теди.Joy
Рълев и сила, и мозък ама няма подходящи хора около себе си за коалиция, така че играе с тези, които са свободни.
Рълев ги убива по трасето, така че нямам съмнение, че ще се върне.
Теди се представя супер, а и аз много обичам аутсайдери и по-дръпнати хора, така че има симпатиите ми. Обаче с тези минимални синхрони и минимум интерес към особата и'  от страна на продукцията предполагам, че няма да стигне до обединението.

Заби ми се една фраза от Мастагарков - "Аз 100% мъжка дума съм дал само на Мартин", ако греша цитата поправете ми, така го чух и запомних, та явно има дума и дума.

# 1 591
Мъжката дума била женска.. ай сиктир, бе

# 1 592
  • София
Крум хързулна Калоян. А той не се усети.

# 1 593
Браво на Рълев!

# 1 594
Рълев е първият човек, когото бих посъветвала да играе като вълк единак. Очевидно няма как да се получи с тия хора.

Калоян не знам как хвана спатиите на коя дума удържа, защото той даде около 112.

# 1 595
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Калоян ми е отначало с едно наум, сега ми става силно противен. Гаднярче си е за мен, пък нека тук си има фен клуб и да му оправдават подлостта и кашите дето ги забърка.
Мъжката дума е пълна подигравка и не значи нищо, женската дума е както винаги много по-читава и на място.
Мишо, единствения мъж с топки тази вечер.

# 1 596
Аз нещо не съм в час явно с тоя развой на нещата! Калоян можеше да спази думата към братята да даде два гласа за Крум и после с капитанския избор да си номинира Иван!

# 1 597
Мишо много говори обаче Grinning Не че не си е прав.

# 1 598
Мишо много различен от Радо.

# 1 599
Мишо много говори обаче Grinning
Той е по-страшният брат.

# 1 600
Айде пак мъжката дума, не била мъжка, ами женска..
Че кога жените са си давали дума, че и да не са спазвали 😄

# 1 601
Хах, мъжката дума била женска.

Лично аз не видях ултиматум в разговора между Калоян и Мишо или поне в показания откъс. Калоян веднага се съгласи, нямаше нужда от никакво увещаване. В много тъпа ситуация се оказа. Мъжки думи, коалиции, тотална каша.

# 1 602
  • София
А сега, ако изгонят Цецо, кой ще им лови мидите на трите фльорци??

# 1 603
На мен ли само ми се струва или сценаристите дадоха голяма власт на камъните---Дени,Оня дет не му казваме името и Мишо. Та те все едно колят и бесят.
Потвърждава си бинарната коалиция на камънака. Предлагам догодина да се казва  Игри на коалицията.

# 1 604
  • София
Няма ли как и тримата от загубените /умишлено го пиша така/ да са аут? Никой от тях не ми е приятен.

Общи условия

Активация на акаунт