💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 908
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 635
Ама те верно няма да изравнят бройката Grinning

# 1 636
  • У Диспансера ...♥♥♥
Така да ме е яд за Цецо, така да ме е яд🤬
Подхвърлиха го в друго племе и после без игра без нищо при камъняка.
Умните стратези как прецакаха Рълев, от много въртене и смятане.
Тази битка Елвиса го виждам останал последен.
Румен от завист към Момчил може да се пръсне.

# 1 637
Много подла Николчи. Мяу мяу пред Цецо, за да си осигури да я пази, послед мяу мяу му сипва пред леля и иска да го маха. Мишо нещо не ме кефи, не знам, за голяма работа се има, като РР.

# 1 638
Момчил се срасна с тоя байряк..🤣 Само с него го виждам..
Е, вече имахме един с гега 😃😃

Миналата година Жени ги уби на тази игра.
Малко е скучна, обаче пък нека си починат малко.
Ха, всички залагахте на Марти, а той нещо недоволства.
Залагам на Момчи и Дени като по-изявени.

П.п. Всяка година пиша за по една дървена плоча да ги отделя един от друг и всяка година те ме игнорират, нищо аз пак ще го кажа.

# 1 639
Марто не различава добре цветовете, но мисля че ще ги отвеее, защото помни това което казва Ралица

# 1 640
  • До сърцето...
Изпуснала съм (не чета подробно темата), ама кой не се споменава? (само племето ми кажете, моля)
Благодарско!

# 1 641
  • София
Амазонките имат най-лошият химн или както се нарича това, което рецитират в началото на всяка битка. Просто нелепо.

# 1 642
А бе, хора пишете го само с едно име и няма да ви трият.😉😁 Че така в гугул ,като напишеш главнокомандващ въоръжените сили на БГ ще ви излезнат чуднички коментари. 😉😁

А на тази игра червенките щяха да са жив зян. При всички случаи ги зовеше номинацията.😉😁

# 1 643
Изпуснала съм (не чета подробно темата), ама кой не се споменава? (само племето ми кажете, моля)
Благодарско!
Румен

# 1 644
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Благодарско!
Жълт, наскоро дошъл от камънака, събра се с гаджето.

# 1 645
  • София
Ауу, Румбата как се изказа за мотивацията от страна на Момчил към племето Thinking. Ай да го видим е играта тогава.

# 1 646
А бе, хора пишете го само с едно име и няма да ви трият.😉😁 Че така в гугул ,като напишеш главнокомандващ въоръжените сили на БГ ще ви излезнат чуднички коментари. 😉😁

А на тази игра червенките щяха да са жив зян. При вдички случаи ги зовеше номинацията.😉😁
Мудин😂😂

# 1 647
Мудев пак кълве Момчи нещо?
Пффф

# 1 648
  • София
Румен много се напери, забрави къде беше до вчера, както и че не си заслужи мястото с битка като другите, а с гласуване.

# 1 649
Лорда има органическа непоносимост към Китайската империя. И с това гласче…

Общи условия

Активация на акаунт