💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 5 (02.10 - 09.10)

• 147 868
  • 3 264
  •   1
Отговори
# 1 725
Охааа, много народ взе да си показва неприятното лице, като започнем с Мишо. Много неприятен тип.

# 1 726
Румен трябва да се замисли, защото определено има какво да  губи. Такава хубава жена като Мудева ми е интересно като го гледа сега по телевизора, със същото възхищение и чувства ли е към него.

# 1 727
Гатьо - "Момчиле, много си агресивен бе майна" Joy

# 1 728
Защо тези мъжове, като излязат от това Светилище, бързат да се окалят. 😳 Васил е изключението, което потвърждава правилото.

# 1 729
  • София
По добре беше жълтите да не са 8 а 28 срещу Мартин. Щеше да е равностойно. Каква е тази тъпа логика  за равнопоставеност на играта.

Винаги е било така на тази игра, както и на кръстовете. За мен е ок - племето, което най-малко хора е загубило си има предимство. Сега....в този сезон не е точно така де, ама...

# 1 730
Момчил във визитката си спомена, че често го описват като дразнещ, което успявам да видя и въпреки всичко много му симпатизирам.

# 1 731
  • София
Мастагарков пък кви ги плещи и той 😂😂😂

# 1 732
Винету някакъв говорен дефект ли има 🤔
Ефект "апатия" 🙃

# 1 733
Ама и Момчил се помисли за Бог в ИВ.Не зачита нищо ,дори и Гатьо му го каза.Голяма его има ,и Рълев е добър ама не се надценява като него.

# 1 734
  • София
И Гатьо и той го атакува, Бога ми! Колко агресивни хора и лоши губещи е виждал този формат, ти да наречеш Момчил агресивен, защото паднал на колене. Светът е наобратно.

# 1 735
Момчил и той прекалява с изхвърлянето.

# 1 736
Невероятно, но факт - Гатьо започва да ми харесва

# 1 737
  • BG-DE
Румен трябва да се замисли, защото определено има какво да  губи. Такава хубава жена като Мудева ми е интересно като го гледа сега по телевизора, със същото възхищение и чувства ли е към него.
Ами тя не е по-интелигентна от него, така че сигурно продължава да му се възхищава щом чак се сгоди за него 😂

# 1 738
Аз останах с впечатлението, че Гатьо се подиграва с коментара на Мастагарков, а не се ежи на Момчил о.О

# 1 739
Цвети сега ще се откупи ,Радо ще иде на камънака.Старейшините ще си номинират 2 жени сигурно.

Общи условия

Активация на акаунт